A KARD a Facebook-on

Őket ajánljuk

Hírfolyam

Friss topikok

Elérhetőség

A KARD blog

e-mail: kard.blog@gmail.com

Facebook: A KARD

Twitter: @KARD_blog

Magyarország - ahol a politika az ezotéria altudománya

2015.02.26. 06:30 outisz

Kéréssel fordulok a kedves internetező polgártársaim felé.... ja nem polgártársat nem írhatok, mégiscsak egy politikai termék.... á nem érdekel, szóval, polgártársak! Ja nem jó, ez így Gyurcsányos, vagyis Orbános, ja nem Gyurcsányos... Akkor elvtársak, végül is az elvekről lenne szó... Á, Horn Gyula kimászik. Akkor... Bajtársaim a monitorok előtt! ...á, ez így túl újbaloldali. Tehát: Nemzetem! Na nem a Magyar Nemzetre gondoltam, vagyis arra, csak nem nagybetűvel, vagyis de, nagybetűvel, csak nem újságban, mert nem vagyok simicskista... hagyjuk. Magyarok, hozzátok fordulok! Illetve a magyar állampolgárokra, a külhoni magyarokra, kivéve azokra akik vették a magyar (kettős)állampolgárságukat, plusz a hazánkban tartózkodó magukat magyarnak érző, de máshol született giroszosok, arab orvosok, á mindegy... Harcostársaim! ja nem, erre dübörög a jobbik meg a gárda... vagyis dehogy dübörög. békésen sétál, már-már lopakodik, nehogy felébressze Rikárdót... Akkor internetező béketársaim! De nem a putyini értelemben vett béke társai, vagyis társtettesei... mindegy... 

Kedves olvasó!

Segítségre lenne szükségem. Valaki szedje már össze, hogy ki kicsoda a magyar nemzeti nagycirkuszban? 

Ha Orbán és bandája jobbközép, akkor miért a focival, a külföldi békaemberekkel és a bevándorlók nem létező seregével riogatja a szavazókat - azt hittem ez szélsőjobbos flancolás. De ha putyinnak lefekszik, aki épp háborút vív nyugati szomszédaival és úgy kvázi egész Európával, akkor nem szélsőbaloldali? Apropó, a Jobbik mióta jobbközép párt? Hány vizslasimogatás radíroz ki egy cigánybűnözést? Pulisimogatás kettőt ér? Vagy a végletek kioltják egymást? Ha egy rasszistát összeköltöztetünk egy antiszemitával, akkor a kettő kioltja egymást, és lesz két jobbközép, átlagmagyar? Olyan ez mint az anyag-antianyag? Ja nem, hiszen a jobbik is szélsőbal, máskülönben nem ábrándoznának az eurázsiai birodalomról. Meg az iszlámról, mint a nemzet megmentőjéről - ja, vallásos párt nem lehet szélsőbal, a francba. Apropó baloldal. Gyurcsány mostmár nem baloldali, hanem jobboldali polgári? Vagy most is csak politikai termék a polgárság? Termékmintát lehet kérni? Deha már Gyurcsány, lesz öszödi beszéd kettő? Hazudtunk éjjel nappal, már akkor is mikor hazudtunk éjjel nappal... Na majd az MSZP, az baloldali, meg is mondták magukról, a baloldal mi vagyunk. tessék, most például bejuttattak a parlamentbe egy kapitalistát! A francba. Ez lenne Tóbiás nagy baloldali fordulata? Sebaj, Tóbiás, a politika hál' istennek olyan mint a gyurma, lehet alakítgatni bátran. Elsütöttem már egy párszor, de az Együtt akkor most kivel van együtt? A PM, meg miért nincs együtt az LMP-vel, végülis csak egy betű különbség. Tudtommal azért váltak ki (a pártszakadás robajának rezgéseit csillagászok már összetévesztették az ősrobbanás zajával) mert támogatták Bajnait. Hát, Bajnai nincs. Jó magyar szokás szerint azt mondta, hogy nem hagyja abba. Aki leélt már pár évtizedet ebben az országban, kapásból tudta ez mit jelent - azt hogy még kereste a fogkeféjét, de az útlevél már farzsebben volt. Apropó LMP, a párt, amelyik romba dönti a farizeusok hatalmát, kisöpri a pénzváltókat az úr házából... most épp újra ünnepelhetik az 5% körüli eredményüket, ahogy teszik már a franc tudja hányadik választás óta. Kicsinek is tudnak örülni, na. Azt ezért mondja már meg valaki, hogy a nagy fidesz-buktató LMP hogy jutott el odáig, hogy épp beperli Kész Zoltánt, a kvázi demokratikus ellenzék aktuális világbajnokát? Meg mosakszik Kubatov miatt?? Apropó Kész. Ezúton is gratulálok, csak nem tudom hogy fogalmazzak: Gratulálok, hogy a parlamenti pártok támogatásával győzött, vagy írjam azt hogy a pártok támogatása ellenére győzött?

Össze vagyok én itt zavarodva mint egy spermium a fogtömésnél - nem tudom merre induljak, de rosszat sejtek. Jajj, ilyen hasonlatot már nem szabad... Simicska, a mi hősünk, a nép barátja, bocsánat, az állami pénzek, adóforintok feneketlen nyelője kimondta azt amit már sokan kimondtak, de a Blikk neki le is hozta címoldalon - szemérmesen g.ci. Hogyan lehet tovább rombolni Orbán sérthetetlennek hitt nimbuszát? Úgyhogy beleordítod a világba: Nem geci! De, az! De nem! De igen, de nem!  :D :D Veszekedjünk még róla pár napig, a végén mindenki Orbánon, azaz Orbán G Viktoron fog röhögni. Majd Áder kiír egy népszavazást: "Egyetért ön azzal, hogy Orbán Viktor egy geci?" Most komolyan, a célpontosok nem ismerik a média világát? Vagy azt akarták, hogy megint Viktor és a G közötti kapcsolatról tobzódjon az ország?

Ha lennétek oly szívesek... tegyetek már rendet kis fejemben, és bogozzátok ki nekem ezt a katyvaszt. Építő jellegű kommenteket előre is köszönöm. 

 Egyetértesz? Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és oszd is meg a posztot:

Tegyük a KARD blogot a könyvjelzők közé

RSS hírfolyam a blog bejegyzéseiről

19 komment

Címkék: mszp fidesz botrány demokrácia abszurd ingyen elvihető lmp magyar ellenzék outisz

A bejegyzés trackback címe:

https://kard.blog.hu/api/trackback/id/tr47220401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.02.26. 07:07:35

Ezek a szavak nem sokat jelentenek.

Manapság az igazi választóvonal a liberális statusquo híve és ellenzői között van.

A "középbal" és a "középjobb" ugyanaz, mikroszkópikus különbségekkel.

toportyánzsóti 2015.02.26. 08:39:57

@maxval bircaman szerkesztő: Gyenge volt illibsi kérődző,kicsit többért már rubelt is kereshetnél kopek helyett.

toportyánzsóti 2015.02.26. 08:41:08

@maxval bircaman szerkesztő: Buzilobbit kihagytad?!Gyengén kezded a napot.

cziczoma 2015.02.26. 08:55:43

A sárkányfű árusok korát éljük.

nevetőharmadik 2015.02.26. 09:08:06

Kedves Outisz, most komolyan, érdemes az ebédlőasztal közepén gőzölgő mindenféle rendű és rangú szarkupacok részletekbe menő elemzésével foglalkozni? A család éhes, és enne végre!

vén betyár 2015.02.26. 11:41:26

Túl azon, hogy önmagáról vagy másokról mit állít egy politikai szereplő, az igazán fontos megkülönböztetést történelmi múltunkhoz való viszonyuk alapján tehetnénk meg.Talán ...

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · http://tiny.cc/z9ur9x 2015.02.26. 12:39:30

mai adalék:

Illés: Orbán elnöki rendszert épít

A fideszes szerint a kormányfő mindenről a Lázár-Rogán-Habony-Szijjártó négyessel dönt.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F02%2F26%2Filles_zoltan_nekiment_orbannak%2F

unionista (törölt) 2015.02.26. 14:04:48

a jobbik egy őseurázsiai párt. ők ugyanúgy egy törzsi kultúrát képviselnek, mint az összes többi.

a kormánypárton belüli törésvonal is törzsi jellegű. orbán a balkán cigány kultúrát képviseli. a belső ellenzéke pedig a szlávokét. lázad a délszláv despotikus simcska, a keményebb lázár és mellette a lágyabb navracsics. és feltűnik az északiasabb pokorni. ezek az emberek asszimilálódott szlávok. a délieknek lesz esélyük. ők vannak többen. persze ez egy brutális leegyszerűsítés. de ez a törzsi jelleg a domináns.

persze ugyanez meg van a "demokratikus" oldalon. a több, mint egy tucat belvárosi ellenzéki csoportosulás kis túlzás egy tucat hegemóniára törekvő zsidókeresztény hitközség.

a magyar politikai osztályt alapvetően a familiaritás szervezi össze. és ezek mellett etninikai és szexuális kiválasztás van. ez természetes ha országos listákra szavazunk. a közvetlen kiválasztás egyetlen személyre (az "uruszágos" törzsi vezető kiválasztására korlátozódik). és nincs földrajzi felosztás. nincs valódi önkormányzatiság.

a magyar lakosság többsége kevés őssel rendelkező natív. ami egyébként normális. a belvárosi zsidók körében a legalább olyan erős a belterjesség, mint a kültelki cigányok körében. a belvárost a genetikai sodródás mozgatja. és az elvándorlás igénye. mert azok a népek, akik körbeveszik őket egy kicsit sem hasonlítanak rájuk. a többség a zsidóságot idegennek tekinti. de nem teljesen alaptalanul. persze a többségi magyar paraszt vagy kisnemes unokatestvér házasságokból ered. ebben a közegben is rokoni szálak a legerősebbek. a magyarok körében ezt a törzsi jelleget nem nagyon lehet kikapcsolni.

szerintem az egyetlen lehetőség ha valamilyen egységes területi felosztás mellett a köznép a közvetlen kiválasztást favorizálja. nem a közvetlen demokráciát, hanem a természetes (közvetlen) kiválasztást.

2015.02.26. 16:50:23

Magyarországon szinte mindig diktatúra volt, mert a szegény országokban mindenütt a világon diktatúra van .
Oka egyszerű ; Kevés pénzt lehet elosztani, szúk a kör a többieket távol kell tartani a húsosfazéktól .
Kb ennyi.

rasztaszív 2015.02.27. 04:15:47

@maxval bircaman szerkesztő: liberális-szekuláris.úgy majdnem pontos.

2015.02.27. 08:19:55

@maxval bircaman szerkesztő: Látom, sikerült megértened. Na, mégegyszer ugorj neki!

különvélemény2 2015.02.27. 09:58:04

Nálunk csak liberálkonzervatív szélsőközép autoriterdemokraták vannak.

Alick 2015.02.27. 10:34:56

"a politika az ezotéria altudománya"

A másik a kristálygömb jóslás rokona, a makroökonómia (nemcsak nálunk).

lobaszopiatej 2015.02.27. 11:14:06

"Orbán G Viktoron"

A helyes titulus:

I. Orbán G. Viktor, Putyin cár helytartója

maxvall bircaman szerkesztő (törölt) 2015.02.27. 14:18:47

Bérbégetést vállalok, pici pénzért.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2015.03.01. 22:46:32

@unionista: Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e

DrGehaeuse 2015.03.03. 09:44:28

@lobaszopiatej: most plagizálok: oralmuzsik de Felcsút :)

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2015.03.19. 12:41:53

Van egy normális politikai tér, amelyen belül egyes irányzatok értelmezhetőek. A FIDESZ és a Jobbik ezen kvül helyezkedik el.
Van ezen belül egy modern nyugati konszenzuális tér (igen, liberális és szolidáris, akér tetszik ez a mélymagyaroknak, akár nem). A baloldsl is elfogadja, hogy nem lehet a vállalkozóktól és a jól keresőktől annyit elvenni, mozgásterüket oly mértékben korlátozni, hogy ne legyen érdekük többet dolgozni, illetve vállalkozásukat bővíteni (és csak annyit lehet elvenni, hogy érdemes legyen új vállalkozást indítani), és a liberálisok is elfogadják, hogy nem lehet nem kompenzálni az egyenlőtlenségeket (és a konzervatívok se kukkantanak be mindenki fazekába és ágyába).
Ennélfogva ha egy országban túlállamosítás, szabadságelvonás zajlik, az országot a baloldal is liberális irányba fogja húzni. Ha az egyenlőtlenségek egy országban túl nagyok (csak három szempontot említek: nem érdemes túl alacsony bérért munkát vállalni, az alacsonyabb jövedelműek többet fogyasztanak és a feszültségek túlzott mértéke társadalmi robbanással járhat (de robbanás nélkül is rombolja a társadalom szövetét)), akkor a liberálisok is szociális rendszert feljesztenek. Evvan.
süti beállítások módosítása