A KARD a Facebook-on

Őket ajánljuk

Hírfolyam

Friss topikok

Elérhetőség

A KARD blog

e-mail: kard.blog@gmail.com

Facebook: A KARD

Twitter: @KARD_blog

Évzárásra: a blogger kampányol egyet a saját műfaja ellen

2013.12.31. 06:30 andrejbolkonszkij

Jó szar év volt ez az idei. A kormányban nőtt a komcsifaktor, az ellenzék szánalmasabb mint valaha, továbbra sincs jó választás, jaj, jaj, jaj. Háborgunk, dühösen értetlenkedünk, ha az állam hatalmát építő törvényre hasonló célú népszavazási kezdeményezéssel, a választási csalásra csalással reagálnak. Borzasztóan cikinek gondoljuk, hogy az ellenzéki összefogásról papoló volt miniszterelnök hívei megalázzák a legnagyobb ellenzéki párt elnökét, miközben az épp beszélne, és eszeveszettül kulturálatlannak tartjuk, hogy a Házelnök milyen szavakat használ az előbb említett volt miniszterelnökre. Rémesnek és rossz üzenetnek tekintjük, hogy ugyan magánterületen, de mindenki számára látható helyen Horthy-szobrot avatnak, miközben keresve sem találjuk a jó ízlést azokban az ellentüntetőkben, akik önként, egy jó poén, egy flashmob erejéig sárga csillagot vesznek magukra. Kiakasztóan múltrendszerinek érezzük, hogy mekkora hatalma van az MMA nevű dolognak, de a fölött sem tudunk nyugalommal átsiklani, hogy mindenki egy rohadt náci, aki nem kedveli a Nemzeti Színház volt igazgatóját. Lazán alkotunk megalapozatlan, fanatizáló véleményt, de bátran szidjuk az anyját annak, aki ugyanezt teszi a nekünk nem tetszővel.

No_2013-300x286.jpg

Na, szerintem ne legyen így! Végül is, nem oly mindegy? Hát pont ezek ne történnének meg itt? Azért ne felejtsük már el, hogy hol vagyunk! Itt. Nem mellesleg itthon. Ha egy mód van rá, ne gyűlöljük együtt azt, aki háborút emleget és lélekölő viadalt, inkább csak ne hassa át az életünket, de kedveljük együtt azt, aki szeretni tanít!

Jó szar év volt ez az idei. Freddie Mercury most sem támadt fel, megint voltak sikertelen udvarlási próbálkozások, sőt a karácsonyi töltött káposzta sem lett tökéletes, és persze a nyolcegy is. A többi meg nem számít.

BUÉK!

Tegyük a KARD blogot a könyvjelzők közé

RSS hírfolyam a blog bejegyzéseiről

4 komment

Címkék: évértékelő

A bejegyzés trackback címe:

https://kard.blog.hu/api/trackback/id/tr895716856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bádogos 2013.12.31. 11:56:49

"Ha egy mód van rá, ne gyűlöljük együtt azt, aki háborút emleget és lélekölő viadalt"

Felőlem mindenki azt emleget, amit akar, de sajnos az a bizonyos háború már folyik. Jó reggelt !

"A többi meg nem számít."

Hát izé ... de igen. Ha a mai napot lelki ellazultságban szeretnéd letudni, inkább a pezsgőt javaslom.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.12.31. 17:25:26

Hát igen, elsősorban mind magyarok vagyunk, ugyanannak a közös hazának a lakói. Még azok a birka fideszesek is. No meg a borzalmas ballibek és az agyament jobbikosok is. Ez az első dolog, és minden más ezután következik. B.U.É.K.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.12.31. 20:17:12

jó kis írás ez, pedig ilyet ritkán mondok

Simplicio 2014.01.02. 04:00:22

"a fölött sem tudunk nyugalommal átsiklani, hogy mindenki egy rohadt náci, aki nem kedveli a Nemzeti Színház volt igazgatóját."
Ez lenne az általános vélemény a baloldalon (vagy bárhol)? Érdekes, én még egyetlen ilyen lenácizással sem találkoztam, olyan nagyon nem lehet elterjedt.
A Nemzeti Színház ügyében pedig talán kicsit fontosabb, hogy Vidnyánszkyt a saját beosztottjaiból, lekötelezettjeiből álló bizottság választotta meg. A kritikák többsége az inkorrekt eljárásnak szólt.
nol.hu/kult/schmitti_trukkel_tavolitanak_el_alfoldit
süti beállítások módosítása