A KARD a Facebook-on

Őket ajánljuk

Hírfolyam

Friss topikok

Elérhetőség

A KARD blog

e-mail: kard.blog@gmail.com

Facebook: A KARD

Twitter: @KARD_blog

Kutyavakítás

2013.05.01. 07:14 outisz

Mielőtt eljutunk a következő szintre, mikor a nemzeti trafikokban már az alaptörvény oldalaiból sodornak cigit - mert ezt is megéljük, nem vitás - azért álljunk meg egy pillanatra. Én most hatalmasat csalódtam a fideszben, de komolyan. Azt hittem a látványosabb utat választják majd ahhoz, hogy lenyúljanak egy iparágat. Vártam a nagy összeesküvés-elméleteket, mint gusztus huszadikán a tüzijátékot. De elmaradt. Vártam, hogy majd piros-fehér-zöld füstöt fognak eregetni a parlament csúcsai, de elmaradt. Vártam, hogy a békemenet majd felvonul, és körbead egy hatalmas cigit, vagy hogy bejelentik, ezentúl a Kossuth-díjat egy doboz Kossuth-tal fogják majd átadni, ha már egyszer egy cigiről neveztek el egy kitüntetést... (mindazonáltal nem garantálom, hogy a feketekeretes egészségügyi figyelmeztetést nem fogják lecserélni a választások előtt valami ilyesmire: A dohányzás rákot okoz, bajnai meg lop, esetleg a dohányzás öregíti a bőrt, nézd meg Kovács Lászlót, de esélyes még a dohányzás impotenciazavart okoz, kérdezd csak meg Bokrost.)


De ne kanyarodjunk el a témától. Ezúton is szeretnék gratulálni mindenkinek, ezt is lenyeltük. Vagyis letüdőztük, és épp hogy csak köhögtünk egy kicsit. Most már csak azt nem tudom, ki a hazaáruló? A dohányosok, akik ezentúl nyíltan a közgépet, vagy a közgép-közeli-gépet fogja táplálni minden egyes doboz cigivel? Nem hiszem. Ők csak szisztematikusan rombolják a saját egészségüket, meg növelik az én esélyemet, hogy korai halálukkal több marad a nyugdíjkasszában. Vagy a trafikosok, akik tudták hová kell dörgölődni? Á, már a kádár korszakban megtanultuk, hogy a szél mindig a tanácselnök felől fúj, és akármilyen büdös, megéri közelebb menni. Most se büdösebb a helyzet. Vagy netalán a kormányt érhetné bármi kritika? Ja kérem, fülkeforradalom van, és Lenin óta tudjuk, ilyenkor a terror,  jelen esetben a fülketerror - indokolt, sőt elkerülhetetlen. Akkor is, ha a nép nem mindig érti. Majd megérti. Mármint azt, hogy úgysem értheti... Netalán én vagyok a hazaáruló, aki itt hőbörög? … Mármint ahelyett, hogy a parlament előtt hőbörögnék... ha lehetne...

Rághatnám még a kérdést jó sokáig, tökéletesen feleslegesen. Ma már másról szól a média, és a fidesz most gyalogot áldozott: Igen, vakkomondorozásos nőveréssel kicsit buknak (majd lesz valami látványos gesztus, nem aggódom), de a trafikbotrány hűtésével nagyot nyerhetnek. milliárdokat, mondjuk, és itt most nem spermaszámról beszélek.

Egyetértesz? Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és oszd is meg a cikket!

Tegyük a KARD blogot a könyvjelzők közé

RSS hírfolyam a blog bejegyzéseiről

21 komment

Címkék: abszurd outisz trafikmutyi

A bejegyzés trackback címe:

https://kard.blog.hu/api/trackback/id/tr285258917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.05.01. 07:50:44

a Kossuth-díjat egy doboz Kossuth-tal fogják majd átadni, ha már egyszer egy cigiről neveztek el egy kitüntetést...

- Ez jó!!!

Carnivore 2013.05.01. 09:11:05

Ezt tegyék ki a trafikba:
hvg.hu/itthon/20130501_Trafikot_nyithat_az_elettarsat_vero_Balog
"Trafikot nyithat az élettársát verő Balogh nevelt fia"

Vidéki 2013.05.01. 09:46:43

Az egyik TV-csatornán futott a „Médium” című sorozat ahol egy látnok természetfeletti képességeivel segítette a rendőrséget, különben kideríthetetlen bűnügyek felderítésében.

A „Szabad Sajtó” jól értesült munkatársai nagyon rövid gondolkodási idő elteltével elharsogták kelettől-nyugatig, hogy a trafikos pályázaton csak fidesznyik-kanok nyerhettek.

Például a HVG-ben Molnár Tamás elvtárs a csákányt jó mélyre vágta:

„csak néhány, államilag kijelölt kereskedő előjoga lehet a dohányüzlet,”

A tízezres nagyságrend a propagandista pihent agyában néhánynak számít!

„ki más lehetne magyarabb és vállalkozóbb, mint a helyi pártalapszervezetek prominenseinek közvetlen közeléből (barátok, rokonok, üzletfelek) származó kereskedők.”

Honnan tudja ezt Molnár Tamás elvtárs?

Talán lekáderozta a tízezernyi pályázó mindegyikét?

Ha nem hazudott,

akkor bizonyára képes volt lekáderozni elképesztően rövid idő alatt a több tízezernyi pályázót,

még pedig minden bizonnyal valószínű, hogy lehetséges, hogy látnokok tömegeinek tömeges bevetésével.

Egész látnok hadosztályok állhatnak a „Szabad Sajtó” rendelkezésére.

De ha elhisszük a TV csatornán bemutatott „Médium” című sorozat történetét, ahol egy látnok természetfeletti képességeivel segítette a rendőrséget, különben kideríthetetlen bűnügyek felderítésében,

akkor innen már csak egy ugrás, hogy ne csak egy látnok természetfeletti képességeiben bízzunk,

hanem miért ne hihetnénk mondjuk több tízezer látnok létezésében is?

toportyánzsóti 2013.05.01. 11:21:05

@Vidéki: Ha vége ennek a háborúnak, a feladatok mérhetetlen sora vár reánk, el kell temetni a halottakat, el kell takarítani a romokat, kenyeret kell adni az éhezőknek, valamilyen államfélét kell építeni a cserepekből, amit a rablógyilkos horda, melynek nagy része megszökött már, ránk hagyott. De ez a kisebbik feladat. Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban; ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből, a "jobboldaliság" címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint "keresztény magyar ember" előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert "keresztény, magyar úri ember", joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem "keresztény magyar", vagy "úriember", tartani a markát s a keresztény-magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a "jobboldaliság" igaz értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt harmincéves és ebben a szellemben, légkörben nevelkedik, reménytelen: talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt: de szíve mélyén örökké visszasírja a "jobboldali, keresztény, nemzeti" világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. S lehetett "előkelő közhivatalnok"-nak lenni és sérthetetlen, páncélinggel védett katonatisztnek; s mindezért nem adni semmit, csak becses létezés tényét. Ez a fajta sohasem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van, vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet."

Vidéki 2013.05.01. 11:47:09

@toportyánzsóti:

Az elvtárs agya megbomlott.

"keresztény magyar embert" gonosz vadállatként festi le
aki zsidó vagyont rabol,

a versenytársakat legyilkolja

és aladárkodik a nagyvállalatokban,

képzettség és hozzáértés nélkül.

Fajgyűlölettől bűzlő gondolatai összhangban vannak a Kossuth díjas, Budapest díszpolgára Kertész Ákos tanaival, miszerint a magyar "genetikusan alttvaló, röfögő, moslékot zabáló disznó".

Az Ön gondolatai és Kertész Ákos gondolatai, mutatis mutandis, lényegében megegyeznek Alfred Rosenbergnek, Hitler fő ideológusának tanításaival, aki a magasabb rendű (északi) fajról és az alacsonyabb rendűekről (zsidók, szlávok stb.) „értekezett”.

timargabor · http://kard.blog.hu 2013.05.01. 12:01:52

@Vidéki: Márai már nem menő a fideszes rajongók közt? Mert az előtted szóló az ő 1944-es Naplójából idézett szó szerint. Nem gondolom, hogy az ő gondolatai "fajgyűlölettől bűzlenének".

Vidéki 2013.05.01. 13:37:56

@timargabor:

Nem tudom, milyen bizonyíték van arra, hogy Márai pontosan azt mondta volna, amivel @toportyánzsóti elvtárs bepiszkította a képernyőt és pláne nem gondolom azt, hogy ma is pontosan ugyanaz lenne a helyzet, mint 1944-ben.

"Tempora mutantur et nos mutamur in illis" mondták egykor a rómaiak.

Azaz: "Az idők változnak és mi is változunk azokban!"

De ha Márai pontosan ugyanazt mondta volna, amivel @toportyánzsóti elvtárs bepiszkította a képernyőt, akkor sem gondolnám, hogy minden szavát szent kinyilatkoztatásnak kellene tekintenem, mintha a római pápa mondta volna!

toportyánzsóti 2013.05.01. 15:10:02

Benyaltad bolsevik génkészletű,innentől kezdve magadat elvtársozhatod,na meg a fajtabelieket.Bár azok között is a legalja lehetsz.

Vidéki 2013.05.01. 15:15:26

@toportyánzsóti:

A toportyán az egy ragadozó állat!

toportyánzsóti 2013.05.01. 15:29:21

@Vidéki: Magaddal foglalkozz meghatározhatatlan állagú bolsevik fehérjehalmaz.

Farkos Tsapó Gyurka 2013.05.01. 15:35:50

vidéki meg komondort vakít

timargabor · http://kard.blog.hu 2013.05.01. 16:32:15

@Vidéki: "milyen bizonyíték van arra, hogy Márai pontosan azt mondta". A hozzászólásod után azt nem feltételezem, hogy meglenne a könyv, vagy hogy olvastad volna. De a gugli azért a barátunk, oda be tudod gépelni.

poor 2013.05.01. 18:22:34

Vidéki 2013.05.01. 15:15:26
A fityisz lop, csal, hazudik. Gondolom fityiszes vagy egy undorító mocsadék aki többek között az Én pénzemet herdálja!!!

mitmiért? 2013.05.01. 23:00:06

Ha már kutyavakitas a poszt címe: Balogh nevű egyen kutyája ugye nem azert vak mert egyszer átesett az asszonyon? Mert aki nőt ver, az a kutyáját is bántsa, ha köll. Tényleg es ha az büdös dög ilyen csúnyán elgáncsolta az asszonyt, remelem nem verte el utána a kutyát (is).

Doberdo 2013.05.02. 07:16:45

@mitmiért?: A Balogh kutyája szégyenében vakúlt meg, hogy ne lássa mit csinál Balog az asszonnyal. A kutyának Balogh ellenében lelke van, akkor is, ha
vak!

Vidéki 2013.05.02. 08:29:55

Mennyire lehet összhangban a valósággal ez a mondat:

"A dohányosok, akik ezentúl nyíltan a közgépet, vagy a közgép-közeli-gépet fogja táplálni minden egyes doboz cigivel?"

"Az MSZP korábbi pénztárnoka, Puch László rokonsága is sikeresen pályázott: a szintén baranyai Lánycsókon sógornője nyithat dohányboltot, míg testvére a Tolna megyei Madocsán nyert koncessziót. A lap megkeresésére a politikus elismerte, hogy családtagjai a trafikpályázat nyertesei,

Karsai József, Battonya szocialista polgármestere, volt országgyűlési képviselő elmondta, a település egyik nyertesét, Drágán György vállalkozót harminc éve ismeri, és baráti kapcsolatot ápol vele.

Bán Norbert, a radikális párt szigethalmi önkormányzati képviselője a Magyar Nemzetnek arról beszélt, habár nincs trafikosmúltja, két pályázatot is beadott, de csak az egyiken nyert. Sikeres pályázata szerinte azért tudott nyerni, mert a fideszes választókerületi vezető nem szólt bele az elbírálásba." (MNO)

Bretschneider detektív 2013.05.02. 09:43:32

@Vidéki: Most már tudom, te vagy Agricola a hvg-n.
Ugyanaz a tördelés, ugyanaz a szövegkép. Ugyanaz a szöveg.

Bretschneider detektív 2013.05.02. 09:49:05

@timargabor: Márai csak addig volt menő, amíg valaki bele nem botlott a Püski mélyén a ponyvákba, s le nem pókhálózta előbb Wasst, majd Nyírőt, akiről még azt sem tudták eldönteni, hogy irják a nevét a majdani sírkőre.

Jut eszembe, hol vannak az utóbbi hamvak? Mert nem volt csinadratta, hogy eltemették volna a fiaskó óta.
süti beállítások módosítása