A KARD a Facebook-on

Őket ajánljuk

Hírfolyam

Friss topikok

Elérhetőség

A KARD blog

e-mail: kard.blog@gmail.com

Facebook: A KARD

Twitter: @KARD_blog

Rendszerváltás után, szabadon...

2012.11.14. 06:45 outisz

Döm dö dömm dö döm döm dö döm döm döm dö döm döm dömm dö döm! Dö döm? Döm! Döm dö döm dö döm, döm dö dö döm döm. Döm döm dö döm, döm - döm döm döm - dö dömm dö döm. Döm dö döm dö döm d döm dö döm dö döm, DÖM DÖ DÖM. Döm! dö döm. Dö dö döm? Döm. Dö dö dödöm? Döm. Döm dö dö döm. Döm dö döm.Döm döm dö döm döm. Döm dödöm döm dö döm. Döm dödöm dö döm dömm. Döm dö dö döm. Döm dö döm.Döm döm dö döm döm. Döm dödöm döm dö döm. Dödömm? Döm! Döm dödöm dö döm dömm. Döm dö dö döm. Döm dö döm. Döm döm dö döm döm. Döm dödöm döm dö döm. Döm dödöm dö döm dömm. Döm dö dö döm. Döm dö döm. Döm döm dö döm döm. Döm dödöm döm dö döm. Döm - dömdöm. Döm dödöm dö döm dömm. Döm dö dö döm. Döm dö döm. Döm döm dö döm döm. Döm dödöm döm dö döm. Döm dödöm dö döm dömm. Döm dö dö döm. Döm dö döm. Döm döm dö döm döm. Döm dödöm döm dö döm. Döm dödöm dö döm dömm.

döm, döm - döm döm döm -dö dömm dö döm. Döm dö döm dö döm döm dö döm dö döm, DÖM DÖ DÖM. Döm!*

*A poszt írója családos ember.

Dödöm dömm? Dömdödömm döm Facebook dödömm:

Tegyük a KARD blogot a könyvjelzők közé

RSS hírfolyam a blog bejegyzéseiről

Tegyük a KARD blogot a könyvjelzők közé

RSS hírfolyam a blog bejegyzéseiről

42 komment · 1 trackback

Címkék: szólásszabadság outisz

A bejegyzés trackback címe:

https://kard.blog.hu/api/trackback/id/tr374904554

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.14. 09:54:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.11.14. 10:12:31

Már azt hittem, h leszedették a hőbörgő mélység posztodat.

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.11.14. 11:04:35

végre egy agyi szintednek megfelelő posztot sikerült írnod. gondolom ezen is gondolkodtál vagy fél napig.

ügyfélszolgálatos 2012.11.14. 11:27:33

Szomorú hogy merre tartunk és ehhez a Stefániák, Wmikik, Kg2000-ek és Disintegrator Rising-ok bégetve asszisztálnak.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2012.11.14. 11:29:55

Hogy egy hasonlóan mélyet kommenteljek, szintén a semmiről:

ZUHANYOZÁS UTÁN

Egész testem víznedv özön,
S törölközőm száraz,
Ám miután törölközöm,
Fordítva van már az.

* * * * * * *

„Tisztelt költő úr! Az egész falu nevében köszönjük bölcs sorait! Mi ugyan ritkán fürdünk (kivéve a polgármester lányát, aki szinte minden hónapban) és akkor is csak likas lavórban, de legalább lesz új téma a fonóban és a kocsmahivatal pultja mellett. Ha jönne író-olvasó találkozóra, csak táviratozzon és Lüke Lajcsi kimegy magáért a szénásszekérrel az ugarszittyói vasútállomásra! Nagyon várjuk ám!” /Csöböri Tóni pálinkafőző és hályogkovács/

„Persze! Folyó vízben fürdeni, mi? Aztán meg otthagyni a gombás ökológiai lábnyomot a padlón, he? Az ilyen antizöld kretének miatt kell állandóan sarki bálnákhoz láncolnom magamat!” /egy méregzöld aktivista/

„Bizonytalanul hezitálok, hogy szeretem-e a végleteket. Vajon a teljesen vizes költő és az abszolút (van-e, lehet-e ilyen?) száraz, azaz vízmentes törölköző intenzív kölcsönhatása eredményezhet-e tökéletes pálfordulást, azaz csontszáraz költőt és csuromvizes törölközőt? Vajon az ember teste nem tartalmaz-e még maximális szárazság esetén is több vizet, mint a lucskossá szottyasztott törölközője? Ha igen, akkor lehet-e azt mondani, hogy nem? Talán? Netán? Mindazonáltal? Izgalmas, hogy mindig állást kell foglalnom az élet nagy kérdéseiben és sose sikerül!” /Török Gábor politikai elemző/

„Jó dolog, ha egy költő feszegeti a határokat. Mert mindennek van a határa, de nem mindenki költő. Ebben a versben a határok nem feszegetve vannak, hanem totálisan megsemmisítve. Mintha maga Chuck Norris rúgta volna le az irodalom fejét. Analfabetizmus + villamosítás = anarchia. A sötét középkor elkezdődött. Fel-né-gyel-ni! Fel-né-gyel-ni! NEM ENG.!” /Puzsér Róber kritikus/

„Költő úr! Van olcsó törölközőm reklámáron! Magának a feléért!” /egy nagyon gyorsan mozgó árus/

„Igényes költő, igényes testmozgás után igényesen fürdik és igényesen teljesen szárazra törli magát! Remélem, utána igényes update táplálékkal tölti fel az igényes testét!” /Igényes Update Norbi/

„Ez az átok nem csak fürdik, de kornyikál is közben! Nem csak beázunk, de meg is süketülünk tőle! Az én hallásom már teljesen tropa és a hangszálaim is szutyokká áztak! Képtelen vagyok túlordítani a marháját!” /Zámbó Krisztián alsó lakó/

„Stop my rotating coffin! I want to get off!” (Állítsátok meg a forgó koporsómat! Ki akarok szállni!) /William Shakespeare/

„Szabolcska Misi! Meg tudsz nekem bocsájtani?!” /Karinthy Frici/

„Ha valaki, hát én tudom, hogy mindig van lejjebb és lejjebb. Na, de ennél?!” /Felix Baumgartner/

ILLUSZTRÁLVA:
fradyendre.blogspot.hu/2012/11/zuhanyozas-utan.html
:)

Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2012.11.14. 11:45:08

Döm dödöm dödöm!

Döm döm dömdödöm, dödöm döm döm!!!!!

Döm dömdöm FIDESZ dömdödöm, dö döm!!??!!

Döm!

Nem Penny hajója 2012.11.14. 11:47:01

"- És milyen az élet nálatok Magyarországon?
- Nem panaszkodhatunk."

Rémbódess 2012.11.14. 11:57:27

@Disintegrator Rising: Tudod, a poszter csak meg akarta mondani a frankót. Az IGAZÁN frankót. Csak elgondolkodott, hogy családjos ember, és hogy mit veszíthet, ha a Papcsák-félék célkeresztjébe kerül. Úgyhogy elkezdett húzni a szövegen. Azután még egy picit. És maradt a szövegből az, amit anélkül lehet kimondani, hogy egy narancsos huszár bármilyen fogást találhasson rajta. A maradék szöveget olvashatod fent.

Itt tartunk... ;-)

Grabbe · http://www.hirstart.hu/ 2012.11.14. 12:05:27

Eklündvertség mújtákotty?! Págbűcs. Léfdeamnót logzupil á 2012 úsda lugizűp!

Komment_Elek 2012.11.14. 12:08:53

Ez egy nagyon jól sikerült cikk, nehéz lesz felülmúlni valaha is. De tényleg.

kpetya 2012.11.14. 12:19:11

az össz gond az, hogy ez kopirájtos by Lázár Ervin. :)

Melchi Zadok 2012.11.14. 12:39:38

@Disintegrator Rising: basszus, te tényleg annyira hülye, vagy, hogy még azt sem vágod, hogy ez poszt pont a te fajtád szellemi szintjéhez próbál igazodni?
fideszes-e vagy 2012 őszén? igen? akkor neked dömdödöm.
idióta...

2012.11.14. 12:39:58

Egyre nehezebb építeni a szocionizmust elvtársak.
Szarházy is már csak külföldön meri fasisztázni Magyarországot.

biturbo s - félázsiai bunkó állat · http://oldfordworks.blog.hu 2012.11.14. 12:40:01

@ügyfélszolgálatos: Hagy maszturbáljanak csak. Ez az fajta, amikor fordul a szél, elsőként dörgölődzik az erősebb, vagy erősebbnek vélt kutya lábához.

Marha unalmas lenne az álaluk nyújtott műsor nélkül. Én a vélemények pluralitását képviselem, mivel a demokrácia pártján állok, ha meg valakinek a véleménye elfogadhatatlan számomra, és semmiféle módón nem lehet vele tárgyalni, mert teljesen be van oltva, akkor ignorálom. Egyik fülön be, a másikon ki, ahogy szokták mondani.

El sem tudom képzelni, hogy más kommentelők minek vesznek róluk tudomást. Írja ide amit akar, úgy is mindig ugyanazt fogja fújni, kár a gőzért, tök felesleges kardozni, meg szájkaratézni velük.

Egyébként meg dömdödöm helyett a blogger.com szívesen vár új bloggereket, a migráció nem túl nehéz, és ha kell, proxy-n socket proxy-n és vpn-en keresztül is elérhető minden. Hiába erősködne Szalai Annamária, a Kacsa magazin korábbi főszerkesztője.

biturbo s - félázsiai bunkó állat · http://oldfordworks.blog.hu 2012.11.14. 12:41:55

Az a helyzet, egyébként, kedves fideszes (és mszp-s) kádárista elvtársak, hogy ma már nincs vasfüggöny, szóval az ott alkalmazott technikák nem fognak menni. Az internet meg mindig két lépéssel a gyepes pirostelefonhoz meg néprádióhoz szokott agyatok előtt fog járni.

biturbo s - félázsiai bunkó állat · http://oldfordworks.blog.hu 2012.11.14. 12:44:20

Másodsorban, a tetves Fideszes Tákolmány is előbbre helyezi a vélemény-nyilvánítás szabadságát, mindenféle politikai közszereplő úgynevezett személyiségének védelménél.

2012.11.14. 12:47:31

@biturbo s - félázsiai bunkó állat:

Az elvtársak roppant szomorúak emiatt.
Két szólásszabadságért aggódás közben annyira szeretnék betiltatni a kuruc.infót.

biturbo s - félázsiai bunkó állat · http://oldfordworks.blog.hu 2012.11.14. 12:48:50

Harmadrészt a P. Ferenc elnevezésű személy leszedte a Pofanapló-s profilját, mivel annyian küldték el a melegebb éghajlatra. Kérdezem én: ha annyira biztos magában, miért nem vegzálja perrel az ott véleményt nyilvánító személyeket? Jó sokan voltak ugyanis, az lett volna az igazi rágalmazási kirakatper! Őket még könnyebben el lehet kapni! Ezzel szemben nevezett személy inkább megfutamodott.

Na ez mutatja a nyilvánosság erejét, amitől az ilyen P. Ferencek is megfutamodnak: már nem akkora a mellény. A 2014-es választásban döntő szerepe lesz a Facebook-nak.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.11.14. 12:49:28

Mikka Makka üdvözöl a Nagyszögletű Kerek Erdőből! ;)

szita szita péntek 2012.11.14. 12:54:32

@Disintegrator Rising: Eccerű a post, de én értem. :) Rátapintott a lényegre.

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2012.11.14. 12:56:36

Fordítok, ugyanis a poszter fél kimondani a következőt:

A bűnöző orbán egyik embere a bűnöző papcsák tetemre hívja a véleményét hangoztató tisztességes adófizetőt úgy, hogy közben a bűnöző papcsák háta mögött ott áll a pintér-polt-szájerné hátvédsor.

biturbo s - félázsiai bunkó állat · http://oldfordworks.blog.hu 2012.11.14. 13:03:33

@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:

Az elvárás a P. Ferencnek nevezett entitás részéről teljesen evidens. Egy az ország, egy a hatalom, egy az igazság: az pedig az amit ő gondol.

El lehet menni az Eu-s emberi jogi bíróságig. Sőt kifejezetten javasolt. Sőt, tovább megyek, online petíció a mértékadó honlapokon: Avazz.org, és Accessnow.org. Ezek a felületek mind arra lettek kitalálva,hogy a nyilvánosság erejével vágják pofán azokat az önkényes barmokat, akik odasz@rnak a demokrácia asztalára. Függetlenül attól, hogy az a bizonyos "asztal" mennyire szépen van megterítve, vagy egyáltalán van-e vagy csak a földrebaszott csajka van. Már elnézést a metaforáért.

spinat 2012.11.14. 13:12:59

és Dömdödömnek álltalában igaza van

Leonard Zelig 2012.11.14. 13:36:17

@Frady Endre: Ne fürggyé le, Bandi, így is úgy is szarok a verseid, akkor meg jól vagy te büdösen is.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2012.11.14. 14:00:24

@Leonard Zelig: Hát legyen... ;-)

BÜDÖS VAGYOK...

Büdös vagyok s elég ronda.
Társadalom szerint gond a
Tápom, ami vegyes szemét,
S ez szúrja a népek szemét.

Tompa színem taplóbarna
S, ha rám pottyant bárki barma,
Jól lakok, míg jól nem lakok,
S meg se láttok engem, vakok!

Ha egy félholt lapp póni kúsz,
Ectobius lapponicus
Haddal rágunk dögös filét.
Fincsi ez a csótányi lét!

ILLUSZTRÁLVA:
fradyendre.blogspot.hu/2012/01/budos-vagyok.html
:)

Kandeláber 2012.11.14. 16:07:11

"A poszt írója családos ember." Tegyük hozzá: és egyúttal gyakorló elmebeteg.

Kandeláber 2012.11.14. 16:09:48

@imperial: Jó, hogy felhozod, nagyon kibuktam annak idején a betiltás ellen.

WLaci 2012.11.14. 16:55:23

Zseniális.

Sajnos napról napra tapasztalom, hogy mennyi a gyáva ember. És már értem az 50-es éveket meg a nácizmust is. 100-ból talán 5, akiben van gerinc, tartás, aki nem törik meg az első alkalommal.

Ezek embert próbáló idők, most megméretik mindenki.

Melchi Zadok 2012.11.14. 17:16:16

@Kandeláber: dömdödöm, kedves félázsiai származék. dömdödöm.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.11.14. 19:01:05

Már Hajdu is megmondta, hogy mondj kevesebbet, akkor nem tudnak beléd kötni. Igaza is volt...

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.11.14. 20:17:42

A magyar alaptörvény garantálja a szólásszabadságot.

Az amerikai alkotmány a szólás utáni szabadságot is.

Kandeláber 2012.11.15. 07:21:03

@melchi zadok: Na, most már versenyt ázsiaizik Orbán és Bajnai, te sem maradhattál ki?

Melchi Zadok 2012.11.15. 11:39:22

@Kandeláber: én rólad beszélek félázsiai mi a bajod ezzel? maga az imádott segg beszélt így rólad.

Kandeláber 2012.11.15. 13:15:18

@melchi zadok: Szóval egy közel-keleti félázsiaizik.

Kandeláber 2012.11.15. 13:25:16

@melchi zadok: Mózes átvezette az őseidet a Vörös-tengeren, de a Dunánál már tehetetlen volt.

Pussy Riot (törölt) 2012.11.15. 22:23:35

Ez ilyen vicc próbál lenni?
Von Schwarz ugrik be:
www.youtube.com/watch?v=eB0dJgFhwEE&feature=youtu.be&t=6m37s

Ennyire kell a klikk?
süti beállítások módosítása