A KARD a Facebook-on

Őket ajánljuk

Hírfolyam

Friss topikok

Elérhetőség

A KARD blog

e-mail: kard.blog@gmail.com

Facebook: A KARD

Twitter: @KARD_blog

Tényleg nincs itt semmi látnivaló!

2012.09.02. 08:00 Carnivore

Blogtársam teljes joggal veti a Fidesz és a Kormány szemére, hogy az azeri baltás gyilkos botrányos hazaengedését (némi váltságdíjért, azaz államkötvény megvételéért cserébe) megpróbálják azzal a bagatell módszerrel elintézni, hogy „nemzetközi jogilag rendezettnek és lezártnak tekintik”. Szerintem is felháborító, hogy megint úgy védekeznek egy számukra (is) kínos ügyben: „menjenek haza emberek, nincs itt semmi látnivaló!”. De hát ha egyszer tényleg nincs?

Pénteken szondázom a kormány felé (némileg/igencsak) elkötelezett sajtóorgánumokat. Azeriekről, örményekről nem látok semmit. Szombat reggel 10:00 után megteszem ugyanezt. Semmi. 19:00 után megint próbálkozom. Hiába. Emberek (különösen a "nemzeti oldaliak")! Látják? Hát nem történt itt semmi! Mert ha történt volna, arról tájékoztattuk volna Önöket! De nem tettük. Mert nem történt meg. Vagy mert nem volt fontos.

Mert mennyivel fontosabb most azzal foglalkozni, hogy: „vége a bliccelésnek Mosonmagyaróváron”; hogy „dinnyét loptak, lebuktak, gyújtogattak”; hogy mit üzennek „a múlt X-ei az új generációnak?” (X-faktor c. műsor propagálása); hogy mi van a „pálinkás fagylalttal és az óriás üsttel”; hogy „Clint Eastwood kiállt Mitt Romney mellett”; hogy „illusztrációkkal rettentenek el a dohányzástól”; hogy „a munkavégzésre alkalmatlan bírósági épületből költözni szeretnének a bírák”; és hogy „egymillió forintot hozott a magyarok kenyere”. Kár, hogy ma nem született kiselefánt az állatkertben. Mert akkor arról is tudnánk. Na, de örményekről? Ugyan már!

Igen, ismét az elhallgató propagandához nyúltak a fiúk - de ne becsüljük le őket. Ezzel a módszerrel hatékonyan lehet tompítani a rossz híreket és persze távol tartani az okvetlenkedőket. Sikerülni fog, amire ezúttal nagy szükségük lesz, mert úgy hírlik, Orbán úr keze is vastagon benne van a dologban. Márpedig a legnagyobb totem szent és sérthetetlen, rá különösen vigyázni kell!

Még mindig nem hiszik, hogy nem történt semmi? Pillantsanak rá a mellékelt képekre! (lentebb) Látni fogják, hogy a hirado.hu és a Magyar Hírlap online voltak valamennyire "tökösek", és (délutánra) "csak bevállalták" az örmény anyagot (na jó, az RTL Klub is rávette magát végül). Azért korántsem esztelenül: a Helyi Témától tanult kiragadás/ferdítés/hangulatkeltés módszerével eleve olyan címekkel hozták le az anyagot, ami arra utal, hogy itt minket támadtak meg, alaptalanul („Magyar zászlót égettek Jerevánban”; „Megtaposták a magyar zászlót Jerevánban” – mintha ezzel kezdődött volna az egész balhé!). Óriási, nem? Nem hiszik el nekem? Higgyenek a szemüknek! Íme!

hirtv reggel.jpg; hirtv este.jpg; SEMMI

magyar nemzet reggel.jpg; magyar nemzet este.jpg; SZINTE SEMMI

tv2 reggel.jpg; tv2 este.jpg; SEMMI

magyar hirlap reggel.jpg; magyar hirlap este.jpg; HANGULATKELTÉS

rtlklub reggel.jpg; rtlklub este.jpg; HANGULATKELTÉS

hirado.hu.jpg KORREKT

CsendAdas.jpg

U.I.:

Kedves Hitetlenkedők! Látják-látják? Mégis kell az a harckocsi! Két napja még arról kaptunk hírt, hogy a Terrorelhárítási Központ (TEK) egy BTR-80-as beszerzését tervezi - és jól lehurrogtuk, mi károgó varjak, miközben az élet máris őket igazolta! T. Miniszterelnök és társai – dicsőségesen megnyerve a gazdasági szabadságharcot – ezúttal háborús helyzetre készültek, kiváló érzékkel: gyakorlatilag sikerült kirobbantaniuk (egy sokadik) azeri-örmény viszályt. Ideje hát valahogy megvédeni a Hazát.

Tetszett a cikk? Csatlakozz a KARD Facebook-csoportjához:

A KARD blog idén először vesz részt a Goldenblog szavazásán. Szavazatoddal támogathatod a munkánkat, melyet ezúton is tisztelettel megköszönünk.

Tegyük a KARD blogot a könyvjelzők közé

RSS hírfolyam a blog bejegyzéseiről

13 komment · 1 trackback

Címkék: média kiadatás nemzetközi botrány országblamázs

A bejegyzés trackback címe:

https://kard.blog.hu/api/trackback/id/tr764746621

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Történelmi párhuzam 2012.09.02. 15:28:49

A náciktól ódzkodó Teleki Pál vezette magyar kormány 1940. december 12-én Belgrádban örökbarátsági szerződést kötött Jugoszláviával. Az 1941. márciusi belgrádi németellenes fordulat után azonban Hitler éppen Jugoszlávia ellen kívánt magyar katonai együ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2012.09.02. 08:41:15

"ha valamihez kezdesz, számolj azzal, mivel jár! Piacon meglopnak, fürdőben lefröcskölnek!" Más "kultúrájúval" üzletelsz, átvernek!

laci0011 2012.09.02. 09:59:07

Mi a répát tudnának csinálni egy ennyire védhetetlen ügyben,minnél többet mondanának,annál nagyobb hazugságokba keverednének.Jobb hallgatni,nekünk meg addig bosszantani őket,míg eldurran valamelyik agya és mond valami ökörséget, amit másodperceken belül röhelyessé lehet tenni.

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2012.09.02. 12:27:01

@laci0011: Le se szarják ezek,hogy ki mit gondol róluk,főleg a pórnép. Azon tudnák azért nagyot röhögni,ha semmiféle anyagi haszna a kormánynak nem lenne végül---azért így fogalmaztam,mert azt feltételezni is "sci-fi" kategória,hogy az országnak,az embereknek lenne ebből valami jó. Ha mégis fizetnének valamit abból is csak orvbánéknak lenne új cipő.

laci0011 2012.09.02. 12:57:04

@HK417: Nekik sem mindegy mennyit kell propagandára fordítani,annyival kevesebb megy a sajátba!Sokba van a hatalomra kerülés és mégtöbbe ott is maradni.Az ilyen elkúrások csökkentik a profitot erősen!

embersport 2012.09.02. 15:09:24

"nem volt taggyűlés"

pástétom 2012.09.02. 15:26:15

Tegnap néztem a két nagy kercsatorna fél hetes híradóit. Az RTL becsületére legyen mondva -az ügy hírértékének megfelelően - nemcsak hogy ezzel kezdte, de egy viszonylag tartalmas összefoglalót is adott a botrányos ügyről. A fidesztrutyi TV2 ezzel szemben bezzeg tegnap is kékfényhírekkel, egyéni szociális problémákkal kezdte a Tényeket, valamikor az első 10 perc után 1 pernyi időben fanyaklodott rá a témára.

béla a görög (törölt) 2012.09.02. 15:36:55

@laci0011: "Mi a répát tudnának csinálni egy ennyire védhetetlen ügyben"

Esetleg lemondana pár ember???? (Nem, nem a portás, a titkárnő, stb. -- feljebb, még feljebb... legfeljebb... ott, ott... megégsz)
Jó csak vicceltem! (irónia) Meg különben is most hétvége van, isten, haza, család, flexelés és miazmás. Ha jövő héten lővik egymást akkor Gizikét prémium megvonással sújtjuk. Különben is ők lövik egymást. MI?? Mi ott se voltunk.
Az meg, hogy Orbán utasitására történt mindez?
Ugyan kérem, valami diverzáns tisztviselő a külügyben. AMATŐRÖK.

laci0011 2012.09.02. 16:20:20

@béla a görög: Még mindig ,a jogszerű volt minden,dumánál tartanak,azzal kiegészítve most már,hogy elfogadhatatlannak tartják a szabadon bocsájtást.Természetesen szíjjártó petike,nyilatkozott...Buktorka még mindig lapít.Hihetetlen amatőr, aljanépség.Ez a történet stigmaként rájuk ég az egész világon,hiába szeretnék,hogy pár nap alatt elfelejtödjön.

Bryan élete 2012.09.02. 18:12:05

@laci0011: utolsó mondatodhoz: remélem az örmények - másfél millió Örményországban él, 4-5 millió él külföldön - érdekérvényesítő hatása megteszi a magáét szerte a világon, hogy bukjon meg már nekünk végre ez a patkány.

delvideki 2012.09.02. 19:41:47

Na, mikor for idetalálni az Ándi bácsi nevú troll? :]

delvideki 2012.09.02. 19:45:13

Mellesleg az örmény diaszpóra lobbija elég erős nyugaton, és mivel a térségben Örményország Moszkva legmegbízhatóbb szövetségese, van egy-két szavuk Moszkvában is. Gratulálok, azt sem fogjuk tudni, honnan érkeznek majd a sallerek'

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.09.02. 22:18:19

Martonyi megszólalt már? Vagy úgy van vele, h ezt a szart már lapátolják vissza azok, akik csinálták?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.09.02. 22:18:58

@green2126: Főleg, amikor pont uennyire jogszerű lett volna, hha nem adjuk ki.
süti beállítások módosítása