A KARD a Facebook-on

Őket ajánljuk

Hírfolyam

Friss topikok

Elérhetőség

A KARD blog

e-mail: kard.blog@gmail.com

Facebook: A KARD

Twitter: @KARD_blog

Ne vágj ki minden fát

2012.03.01. 10:20 timargabor

Hónapok óta téma, hogy a kormányzat át akarja szabni a Kossuth tér arculatát. Károlyi szobra rég fáj a magát jobbnak nevező oldalon, aztán valamiért József Attila is célkeresztbe került.

De konkrétan a fákkal mi a baj?

(Forrás: Egyenlítő TV)

De tényleg: miért kellett ehhez a manőverhez több évtizedes fákat kivágni? Sőt, eddig éppen pont csak ennyi történt.

Eddig egy magyarázatom van a hivatalos álláspontokból. Hogy a Kossuth tér 1944-es állapotát akarják visszaállítani, és ezek a fák akkor még talán nem voltak ott. De ez a magyarázat legalább akkora hülyeség, mint amit majd hallani fogunk.

De amíg megkapjuk a választ, hallgassunk Szörényit:

Tegyük a KARD blogot a könyvjelzők közé

RSS hírfolyam a blog bejegyzéseiről

5 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kard.blog.hu/api/trackback/id/tr454261904

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gyáva favágók 2012.03.01. 12:39:12

Palánk mögé bújva vágták ki a Kossuth tér északi részén lévő ligetes rész fáit úgy, hogy nem lehet tudni, pontosan mikor, mi és milyen pénzből fog épülni a helyén. Csak az a biztos, hogy már megint a buta, gagyi historizálás győzött, és úgy ugrunk viss...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sevylor 2012.03.01. 17:28:08

Konkrétan: a fákkal már semmi baj nincsen :(

outisz 2012.03.01. 21:56:54

1944-es állapotot hoznák vissza? Basszus megint jönnek a nyilasok, meg a város ostroma?!

Kurvaanyátokat 2012.03.01. 22:54:49

Hogy döglene meg a felelős...
tetves gazemberek. :(

@outisz: a nyilasok már a parlamentben vannak, csak most jobbiknak nevezik magukat.

"Két komment elküldése között várnod kell néhány percet!" - kurvaanyját annak a kreténnek, aki ezt és így megcsinálta! (ilyen dilettantizmust, mint amit a blog.hu fejlesztésében és üzemeltetésében látni... csak és kizárólag a fülkeforradalmárok parlamentjében és kormányában lehet látni!)

==T== 2012.03.02. 20:40:29

Ide épül mélygarázs?

Szúrófény 2012.07.10. 15:20:16

Valóban a Tanácskormány újra tudja mozgósítani a tömegeket a haza védelmére és katonai sikereket ér el! De ha a munkások a parasztok megvédik az ország integritását, akkor továbbra is övék kell maradjon a hatalom, mert a katonai siker legitimálja őket az ország további vezetésére is! Tehát a magyar uralkodó osztály inkább lesz a honvédő háború árulója (Julier Ferenc, Horthy Miklós, Bethlen István, Teleki Pál grófok) mint saját osz­tályérdekeinek ellensége. www.politaktika.hu Mi az, hogy Trianon? részlet.
A számszerűen és stratégiailag fölényes helyzetben támadó Vörös Hadsereget a vezérkar főnöke, Julier Fe­renc gonosz árulása kergette vesztébe
süti beállítások módosítása