A KARD a Facebook-on

Őket ajánljuk

Hírfolyam

Friss topikok

Elérhetőség

A KARD blog

e-mail: kard.blog@gmail.com

Facebook: A KARD

Twitter: @KARD_blog

A féleurópai szakács boszorkánykonyhája

2012.07.28. 10:13 Carnivore

Sikerült ismét valami egészen különlegeset kifőznie T. Miniszterelnök Úrnak. Ezúttal a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) ülésén tartott ínyenc politikai tanfolyamot. Mestermunka.

T. Miniszterelnök Úr (a továbbiakban: Séf) gondban volt: milyen frappáns, meggyőző érvet lehetne még felvonultatni (a továbbiakban: kifőzni) a magyarok számára, amivel el(le?)választhatják magukat Európától(ról), s megszabadulhatnak attól a keserű mellékíztől, amit 2004 májusa óta a szájukban éreznek? (Már ha éreznek persze: mert vannak azok a "hazaáruló magukfajták", akik talán még azt sem érzik.) Netán vigyen be több euroszkepticizmus ízt? Adjon hozzá több magyarkodást? Biggyessze oda mindenhova a „nemzeti” szót? Mit kéne továbbá (t)enni ahhoz, hogy a nép (a továbbiakban: kotyvaszkritikus) ismét felkapja a fejét, s elismerően csettintsen, amikor csak a Séf nevét meghallja?

Miközben ezen tűnődött, - a drága időt nem fecsérelve – hozzányúlt régi, jól bevált receptjéhez és megkezdte a (ki)főzést.

A főzőtanfolyam helyszíne: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) ülése, Budapest, 2012. július 26.

Gondolatai csak úgy sziporkáztak, sorra mormolta magában „varázsigéit”, halkan felmondta azt a leckét, amelyet ő (ki más?) diktált le egykoron magának:

„Hmm…nos, igen…kezdjünk el beszélni, igen…legyünk magabiztosak és nyugodtak. Ez lesz az, kérem! Mélyhűtőből kivett mondanivalónkat lassan kezdjük el felmelegíteni, magyarázkodásunkhoz keverjünk hozzá egy kis foci-hasonlatot („...egyelőre más ligában focizunk…”), a már forrásban lévő kotyvaszunkba dobjunk bele egy evőkanálnyi hanyatló nyugatozást („…a történelmi felemelkedésből Magyarország kimaradhat…(…)…ebben az esetben mi is a hanyatló nyugat része leszünk…”).

Az így elkészült gazdasági vészjóslat-mártást szórjuk meg gyorsan egy csipetnyi elmúltnyolcévezéssel („….visszatérünk arra a pályára, amire 2002-ben tértünk rá és ami félrevitte az országot…”), lopjunk ide észrevétlenül egy hangyányi őszödi beszédet („…a közszférában senki nem számíthat béremelésre…”), majd tegyük rá a fedőt. Mialatt fő, bátran húzzuk ki magunkat és illedelmesen, de továbbra is magabiztosan magyarázzuk el különleges kotyvaszunk fogyasztásának általános szokásait („…nem hagyhatunk egyetlen forintot sem a közös kasszában…”).

Feltétlenül hívjuk fel vendégeink figyelmét az esetleges veszélyek elkerülésének fontosságára („…ne hagyjanak teret olyan politikai erőknek a következő években…” - némi képmutatással fűszerezve: „…amelyek programjukban felelőtlen osztogatást ígérnek…”). Amikor úgy érezzük, hogy kotyvaszunk már megfőtt, de vendégeink még mindig nincsenek meggyőződve finomságáról, szórjuk meg némi stílusos félelemkeltéssel („…reméljük, a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni…”) - Don Corleone-módra.

De a kotyvasz igazi esszenciáját, magát a díszítést a tálalás idejére tartogassuk: mondjunk valami olyan falrengetőt, amitől még a szomszéd szobában ülő lehallgató ügynökök is felvisítanak.” Ekkor a Séf szeme megcsillant, arca mosolyra fordult, s örömében felkiáltott: - Igen, megvan az újabb remek!

Hangozzék hát így: „Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet, hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. Ez nem zárja ki a konzultációt, a vitát és a demokráciát, de kell egy központi összefogás, ami az ország történelmi tapasztalataiból is levonható.” – Ez igen! Csettintett elégedetten. - Erre biztosan fel fognak figyelni még a károgó varjak is!

feleuropai szakacs cikk 2.jpg

S a Séfnek igaza lett. A megszokott recept ugyan ma már láthatólag nem érné el a kotyvaszkritikusok ingerküszöbét, e mesteri újítás mellett azonban tényleg nem lehet csak úgy elmenni szó nélkül.

Mert mi ez az őrültség a félázsiaiakról? Ez valami új fajelmélet akar lenni? Ugyan miben különbözünk mi annyira a skandinávoktól? Milyenek ezek a félázsiai magyarok? Most akkor egy kicsit azért lehetünk még európaiak is? Mi lesz a „keverékekkel” és az újonnan honosítottakkal? Egyébként meg biztos, hogy ezen a szellemi színvonalon kell megrekednünk? (Mert erről a témáról utoljára egy bizonyos Ján Slota nevű homo politicust hallhattunk elmélkedni, aki hajmeresztő históriájával borzolta a kedélyeket. Egy a tábor?)

Mielőtt valamiféle nagy (ál)tudományos érvvel szeretnénk meggyőzni a hallgatóságot igazunkról, nem kellene előtte legalább egy tudóssal egyeztetni (pl. antropológussal, genetikussal, néprajzkutatóval)? És a magyaroknál ugyan miért ne működhetne összefogás? Azért, mert „genetikailag alattvalók” tetszenénk lenni? Ezért hozakodott elő ezzel az ázsiaizással? (E botrányos elmélet egyébként szintén megbukott a közelmúltban. – Sőt,valójában már évtizedekkel ezelőtt.)

Miféle erőről tetszik beszélni? Ugyan, kinek van erre szüksége? Miféle történelmi tapasztalatokról tetszik beszélni? Az a rendszer (totális diktatúra?) pedig miért volna jobb annál, mint ami most működik? Segítsen, Séf! Nem értjük a főztjét - és így megenni sem tudjuk.

T. Miniszterelnök Úr azonban rafinált szakács: pontosan tudja, hogy a tőle fent idézett gondolatrészletek mindegyikére szükség van egy ilyen beszédben ahhoz, hogy rabul ejtse vele hallgatóságát (értsd: majdnem feltétlen híveit). Mert igen, a boszorkánykonyha termékének (értsd: Orbán-beszéd) akkor jön ki igazi ízhatása, ha ott van benne egy kis nyugatellenesség, egy kis Gyurcsányozás, egy kis foci, egy kis fenyegetés, egy kis félelemkeltés. És persze az esszencia. Ami most valami beteges fajelmélet és értelmezhetetlen nacionalizmus keveréke.

A legnagyobb bűne ennek a kommunikációs trükknek, hogy erősíti az olyan sztereotípiákat, amik sajnos még mindig nagy népszerűségnek örvendenek a közgondolkodásban: például, hogy népekre ráragaszthatók pozitív és negatív jelzők (a stigmatizálás világhírű példái: „szorgos németek”, „lusta déliek”, „hűvös északiak”, „fukar skótok”, „buta tótok” stb.). Vagy hogy a népek között olyan áthidalhatatlan kulturális (és genetikai?) szakadék tátong, ami megakadályozza őket az együttélésben („mifajtánk”, „őfajtájuk”, „bűnöző népség”, „szolganépség” stb.). Ezt sugallja minden „félázsiaizás” és bizonyos „központi erők” szükségességének felvetése is. És erről tényleg van történelmi tapasztalat.

Tetszett a cikk? Csatlakozz a KARD Facebook-csoportjához:

Tegyük a KARD blogot a könyvjelzők közé

RSS hírfolyam a blog bejegyzéseiről

88 komment

Címkék: demokrácia orbán viktor félázsiai származék

A bejegyzés trackback címe:

https://kard.blog.hu/api/trackback/id/tr524683181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.07.28. 12:39:12

Mi van, zsidógyerek, bepöccentél? Ez ma már a második rikácsoló, hisztérikus dühvel átitatott, teljesen összefüggéstelen gyűlöletposztod.

Túl heves vagy, öcsém, csillapodj le végre, mert még véletlenül leesik a fejedről a rózsaszín kipa!

sárkányfő 2012.07.28. 12:48:44

Kár ezen ennyit rágódni, Orbán teljesen világosan fogalmazott: szerinte a magyar alsóbbrendűbb nép mint a skandinávok.

Ha már minden blog ezen pörög igazán kitehetne már egyik egy kérdőívet, valahogy így:

Te milyen magyarnak gondolod magad?
1. Én egy teljesen európai magyar vagyok.
2. Én egy fél-ázsiai magyar vagyok.
3. Én egy teljesen ázsiai magyar vagyok.

(Részemről természetesen az 1-es válasz stimmel.)

Még egy kérdés is mehetne: Szerinted a skandináv népek felsőbbrendűek a magyarokhoz képest?
1. Igen.
2. Nem.

KenSentMe 2012.07.28. 12:52:01

Orbán zseniális kommunikátor, főleg, amikor ilyen gumicsontot dobál az értelmesebb hallgatóinak, akik sajnos engedelmes kutyaként marakodnak rajta (lásd pl. "megmentettük az emberek nyugdíját a tőzsdecápáktól"), ahelyett, hogy nyíltan beismernék, a Szeretett Vezér bármikor képes megvezetni őket azzal, hogy agya turmixgépe értelmes szavakból egyfajta pempőt állít elő.

Krutzifix 2012.07.28. 12:58:06

Szó sincs gumicsontról. A lényeg itt van elrejtve, erre készül: „…reméljük, a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni…”
A többi csak rizsa, hogy a konyhai hasonlatnál maradjunk, akár rózsaszín kipa van a szakács fején, akár kuktasapka.
Kedves Stefánia kisasszony! Jó lenne, ha nem sértegetnéd a parasztokat! Írd a zárójelbe e szó helyére nyugodtan, hogy "tuskó".

Gogol 2012.07.28. 13:01:10

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Te dumálsz, rólad mindenki tudja, hogy zsidó vagy, csak te nem.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.07.28. 13:06:48

Nincs ezen mit megérteni, a Focistának elgurult a gyógyszere, ennyi.

Stefit meg szórd ki, mindenki jobban jár.

letmetellyou 2012.07.28. 13:12:43

sok a dőlt, a vastagon szedett, meg a zárójeles. meg hosszú is, meg pontpontpont, meg idézőjel. nem olvastam el.

No_Fidesz_No_Problem 2012.07.28. 13:15:12

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Honnan veszed, hogy zsidó?

Lehet, hogy félázsiai származék.

Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány] 2012.07.28. 13:15:38

@Gogol: Na és? A mamám zsidó volt. Attól nem mondhatom ki az igazat?

Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány] 2012.07.28. 13:16:31

@No_Fidesz_No_Problem: Semmi közöm az ázsiai csürhéhez! Rendes kikeresztelkedett marrán zsidó vagyok, germán vérvonallal!

MrKiraly 2012.07.28. 13:17:32

Az indexen vagyunk. semmi ketseg...

No_Fidesz_No_Problem 2012.07.28. 13:18:34

@letmetellyou:

A csúcs az a mondat, ami dőlt betűkkel kiemelt, aláhúzott, mégse link :D

No_Fidesz_No_Problem 2012.07.28. 13:40:05

@sárkányfő:

"Kár ezen ennyit rágódni, Orbán teljesen világosan fogalmazott: szerinte a magyar alsóbbrendűbb nép mint a skandinávok."

Az alacsonyabbrendűségről:

mariablogja.wordpress.com/2012/07/28/jan-slotatol-tanul-magyargyuloletet-orban-viktor/

Az elmeállapotról:

mariablogja.wordpress.com/2012/07/27/paranoid-teveszmeket-feltetelez-orbannal-az-ex-fideszes-fodor-gabor/

Altaïr 2012.07.28. 13:41:46

Látom, a kedves cikkíró nem figyelt oda történelemórán, amikor a magyarok története volt a téma.

Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.07.28. 13:45:42

@No_Fidesz_No_Problem:

Mária, leszarjuk a szánalmas blogodat. Én már egyszer figyelmeztettelek, de most utoljára szólok: mássz vissza Gyurcsány végbelébe, és maradj is ott örökre!

GlennMiller 2012.07.28. 13:49:56

Heuréka!, és lőn világosság!
Most már értem (70 éves fejemmel).
50 évet a Balkánon vészeltem át: Vajdaság, Szlovénia, Koszovó, Horvátország.
Mindenhol mongoloidnak becéztek, soha nem értettem.
Most már igen, köszönöm Orbán.

Gogol 2012.07.28. 14:07:01

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ezt magadnak írtad? Neked súlyos mentális problémáid vannak.

Szélmalomharcos 2012.07.28. 14:13:30

Miután annyi zagyvaságot összehordtak az Index bloggerei, nem árt leszögezni néhány tényt:

1 Minden ember Afrikából származik, a skandinávok és az ázsiaiak is ugyanúgy

2 Európa őslakója a neandervölgyi ember, akit őseinknek egy kőkori holokauszttal sikerült kiirtani. Ha élne ő mondhatná magát teljes joggal européernek

3 Európát mindig Ázsia felől népesítették be újabb és újabb hullámokban a jövevények. Ilyenformán minden európai joggal vallhatja magát ázsiainak is

4 Az indoeurópaiak kicsit megelőzték a magyarokat, de így sem a magyarok voltak az utolsók. A "félázsiai" ilyenformán nagyjából megfelelne a valóságnak, bár sztem nem erről beszélt OV

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.07.28. 14:19:53

Már Rákosi is a hanyatló nyugatról beszélt. Mi csak szeretnénk oda tartozni, de ilyen mutyista néppel ez nem fog sikerülni!

Ork bán szerint is genetikusan vagyunk alávaló nép! Helyet cserlélhetne Kertész Ákossal. Mindenki jobban járna! ;)

Hertelendi 2012.07.28. 14:24:47

Az már komoly problémára utal, ha egyesek saját maguknak írnak. Na ezt teszi orbán az országgal!

Várúr 2012.07.28. 14:28:27

Újabb ostoba rácuppanás egy kifejezésre... Így legyen lottó ötösöm, ahogy a csomó nagypofájú ötlettelen blogger vinnyog egy szón, mely nagyon is a valóságot mutatja. Lehet sértődni és beállni norvégnak.

Gogol 2012.07.28. 14:29:18

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Egy zsidózó zsidó mondja nekem, hogy idióta? vicc

No_Fidesz_No_Problem 2012.07.28. 14:35:35

@Gogol:

Magával beszélget, mert senki nem szól hozzá :)

Csak néha elfelejt nicket váltani, amikor a saját kommentjeire válaszol XD

Achilles 2012.07.28. 14:36:06

Legyen Magyarország az Amerikai Egyesült Államok 51. állama!

www.facebook.com/Magyarorszag51

No_Fidesz_No_Problem 2012.07.28. 14:36:47

@Várúr:

A törpe hájpacni bocsánatot kérhetne inkább, mert megsértette a magyar népet.

Várúr 2012.07.28. 14:39:20

@No_Fidesz_No_Problem:
Te kérj bocsánatot jó szüleidtől, hogy "törpe hájpacnivá" dagadtál. A magyar ügyeket pedig bízd az épeszű magyarokra, ne vinnyogó nagypofájú bloggerekre.

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2012.07.28. 14:43:10

@TrueY: Végtelenül fárasztó ez a hazugságáradat és Orbán beszédének összemosása a liberált agymosottság legmélyebb bugyraiban is kirívónak számító Kertész-féle magyarellenességgel. Csak hogy egyetlen dolgot kiemeljek: nem tűnt még fel, hogy Orbán az egész életét a magyar nép felemelésének áldozta, és most is, korholva is a legteljesebb szeretet hangján beszélt a népéről, míg a magyar népen élősködő, munkásőrutód Kertész Ákos minden szavából csak úgy süt a hisztérikus magyargyűlölet?

Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány] 2012.07.28. 14:46:49

@troll ellenpólus: "Orbán az egész életét a magyar nép felemelésének áldozta" - Egy fél-ázsiai nép felemelésére.

Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány] 2012.07.28. 14:48:26

@Várúr: Ti mennyit is vinnyogtatok Gyurcsány el lehet menni dumáján? Szerintem az sokkal kevésbé volt sértő. Persze az ilyen keverék nomádoknak mint te, végül is nem sértő a fél-ázsiai.

Krisztiantara 2012.07.28. 14:56:16

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Milyen alantas és kirekesztő hozzászólás ez? MIÉRT nem moderálják? Véletlenül idetévedtem, de már megyek is...Undorító.

Dolgozónép 2012.07.28. 14:58:45

No, most már nyugodtan levethetem az inkognitómat: Orbán Viktor vagyok. Végtelenül örülök, hogy ilyen lelkesen kommentáljátok mindazt, amit mondok, kedves híveim. Aki pedig sértve érzi magát, azt biztosíthatom róla, hogy ti csak félig vagytok ázsiaiak, én viszont egészen.

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2012.07.28. 15:00:23

@No_Fidesz_No_Problem: Ez a két nick (a két Stefánia) nem ugyanaz a nick. Persze az kérdés, hogy valóban két különböző ember-e, vagy csak műsorozik.:)

bigthereal 2012.07.28. 15:02:27

"például, hogy népekre ráragaszthatók pozitív és negatív jelzők (a stigmatizálás világhírű példái: „szorgos németek”, „lusta déliek”, „hűvös északiak”, „fukar skótok”, „buta tótok” stb.)"

és ez mind igaz, barátom, mert tapasztalaton alapul.

eddig érted?:)

egyébként orbán csak ironizált, kár, hogy nem vagy vevő a humorra.

Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány] 2012.07.28. 15:04:12

@Zigomer Trubahin: Ugyanaz, csak az egyik ki van tiltva Fabius blogjából és ezért néha összekeverem a kettőt, mert váltogatnom kell.

Hertelendi 2012.07.28. 15:04:51

@Várúr: "A magyar ügyeket pedig bízd az épeszű magyarokra"

Kire gondolsz? A cigány elmebeteg orbánra?

Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2012.07.28. 15:10:25

Az a nagy szerencsénk, hogy miniszterelnök úr nem félázsiai! Így ő egyből át tudja látni ennek a népségnek az összes gondját, baját, és rögtön receptjei is vannak azok megoldására! Ez a nagy szerencsénk!

No_Fidesz_No_Problem 2012.07.28. 15:10:28

@Várúr:

A törpe hájpacni a főnököd. Ne mondd, hogy nem az :)

Dandie (törölt) 2012.07.28. 15:13:20

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: nem bírom a szenvedésedet nézni, mindjárt szétrobban az agyad a kihívásba. Szerintem most csupa nagybetűvel írd neki, hogy zsidó, akkor abba hagyja!

No_Fidesz_No_Problem 2012.07.28. 15:18:35

@bigthereal:

"egyébként orbán csak ironizált, kár, hogy nem vagy vevő a humorra"

*

Tévedsz. Orbán nem ironizált. Zsigerből tolta a gyűlöletet a félázsiai származékokról, akik nem képesek európai módon szerveződni, csak ázsiai hordákba, és vasakaratú vezérre van szükségük, nem államférfiakra.

Itt a videó a beszédével, a félázsiai származék rész mindjárt az elején van:

www.youtube.com/watch?v=Q1-qlG8jjVM

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.07.28. 15:18:36

Pont egy cigány emlegeti ennyit ázsiát!

Expatblog 2012.07.28. 15:20:58

@Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány]: Te egy troll vagy, aki szellemesnek gondolja magát, de már túlságosan belegabalyodott a sokféle identitásba, amit elővezet.
Találj ki valami mást, mert unalmas vagy.

Dolgozónép 2012.07.28. 15:21:00

@chipanddale74: persze, hát honvágy is van a világon...

DR. Smit Pal 2012.07.28. 15:27:51

Imadom mikor a mocskos mszp-sek meg a libsik nyuszitenek Orban Viktor egyetlen mondatatol.

kallodo 2012.07.28. 15:35:28

Most kell írni a témában és mindjárt garantált a címlap, kétszer is!

letmetellyou 2012.07.28. 15:41:29

@No_Fidesz_No_Problem: haha, király, csak most nézem. egyébként tojásos fénykép miért van a posztban?

tovabb a jezsovi uton 2012.07.28. 15:45:32

fidesznyikek, ha orsós ősapja a helyén marad, akkor a gazdátok valahol mumbaiban vonyítani a porban, hogy dobjanak neki a nyugatiak egy darab kenyeret...

madarasi.abel 2012.07.28. 16:02:34

Sajnalom, hogy egyeseket zavar, ha a tobbiek vitatkozni szeretnenek, s szetszapemmelnek mindent. Mint amikor a gyerek felrugja a masok altal epitett homokvarat.

no successful 2012.07.28. 16:06:25

Ok benyomom ide is, mert látom, hogy a téma ugyanaz.

A magyar történelemben volt már egy olyan időszak, amikor a sajtószabadság, a néphatalom, és a munkás és katonatanácsok voltak a jelszó, magyarul a liberális kormány "megajándékozott" bennünket a "demokrácia" áldásaival erősítve az anarchikus állapotokat.
Az eredmény az ország területe 2/3-ának elvesztése, a magyar anyanyelvű lakosság 1/3-ának idegen állam fennhatósága alá kerülése.
Akkor amikor kemény kezű kormányzásra lett volna szükség, egy defetista szociálliberális vezetés kapott hatalmat.
Bizony van abban valami amit Orbán a magyar történelemre utalva mondott.
Lássuk be, a globális túlnépesedés miatt egyre nagyobb gondok lesznek világszerte. Az ok, nem a pénzügyi válság, az csak tünet. Az igazi ok, az egyre drágábbá váló fogyasztás (egyre több az eszkimó a fóka meg ugyanannyi), és a polgári demokráciák szociális és politikai csapdába esése, amely miatt persze eladósodik minden állam.
Egyszerű a képlet, az emberek egyszerűen nem szavaznak olyan kormányra, amely megszorítások kilátásba helyezésével kampányol.
Mi ez, ha nem a liberális demokráciák válsága ?
Lássuk be, tényleg nagy változások következnek, lehet hogy talán nem egy két éven belül, és nem egyszerre mindenütt, de mindenképpen még a mi időnkben.
Nem mindegy, hogy mi az új világrendbe hogy lépünk be.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.07.28. 16:16:12

Van nekünk létformánk, ami a mienk és amit a magyarok nagyon szeretnek. Ez a létforma a dekadens, hányaveti demokrácia helyett a szakrális vezetésen alapul. A magyarok csak úgy tudnak élni, ha van egy Vezér, aki egyfelől megmondja, kié a vagyon, másfelől kenyeret vagy a nemzettest érdekében elért érdemek szerint kalácsot ad a tiborcoknak, akik ezt vad szaporodással hálálják meg.
tirpakbokretas-migrations.blogspot.hu/2012/03/mohacs.html

Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2012.07.28. 16:32:28

@no successful:
"Egyszerű a képlet, az emberek egyszerűen nem szavaznak olyan kormányra, amely megszorítások kilátásba helyezésével kampányol."

Haha!
Teljesen mindegy, hogy mivel kampányol egy párt!
Semmi köze nincs a kampánynak az utána következő kormányzáshoz, amiben ha nem tehet mást, akkor megszorít!
Lásd mostani, nemmegszorítások kormányát is!

oliva 2012.07.28. 16:33:54

1; minden embre Noétól szármatik, tekintve, hogy rajta kívül mindenki meghalt a vízözönben
2; minden embert az minősít, amit letesz az asztalra
3; amikor huzamosabb ideig nem kerül semmi érdemleges az asztalra, (csak szemét)akkor jön a származás elmélet
4; de nagyon gáz ez már

Gogol 2012.07.28. 16:36:54

@oliva: És te még hiszel a mesékben?

bigthereal 2012.07.28. 16:37:53

@No_Fidesz_No_Problem:

te tévedsz...

csak ironizált, ti meg beszoptátok.
egyébként T/1-ben mondta, és igaza is volt.

bigthereal 2012.07.28. 16:39:01

@no successful:

nagyon igazad van!

irányítani csak keményen lehet, a többi duma

Anti Anyag (törölt) 2012.07.28. 16:39:55

Az Index ballibsi bloggerei genetikáznak.

Majd ráfogják Orbánra.

Squid 2012.07.28. 16:44:22

@troll ellenpólus: "Csak hogy egyetlen dolgot kiemeljek: nem tűnt még fel, hogy Orbán az egész életét a magyar nép felemelésének áldozta, és most is, korholva is a legteljesebb szeretet hangján beszélt a népéről, míg a magyar népen élősködő, munkásőrutód Kertész Ákos minden szavából csak úgy süt a hisztérikus magyargyűlölet?"

Drága Elmeroggyant kolléga!

Orbán az életét a HATALOM mindenáron való megszerzésének és megtartásának szentelte. Másrészt, nem hiszem, hogy egy politikus jogász végzettséggel miniszterelnökként megengedheti magának azt, hogy a magyarokat a skandinávokkal összemérve NYILVÁNOSAN lejjebb valónak titulálja.

Ez botrány és minden normális ember kikéri magának!! Kérlek fejtsd ki, hogy ha teszemazt Fletó mondta volna ezt akkor te hogyan reagálnál?

Hogyan reagálsz te arra, hogy OV erőből akar összefogást kovácsolni ami pont a fordítottja a modern demokráciákban működő verziónak?

Hogyan reagálsz arra, hogy 2012-ben Európában a Miniszterelnök (és a stábja) azon gondolkodik, hogyan váltsa le a DEMOKRÁCIÁT???!!!!

Türelmetlenül várom a válaszod!!

béla a görög (törölt) 2012.07.28. 16:46:57

@zombiknak: csipom mikor ebbe a kurva országba (hogy egy klasszikust idézzek) magukat nemzeti érzelműnek tartó emberek védik azt a miniszterelnököt amelyik leköpte őket. :)

Golgotai 2012.07.28. 16:52:51

Orsós testvér egy olyan álnemzeti, magyar elnyomó diktatúrát akar kiépíteni mint elődei, tisza-horty-rózenfild. Nem kérünk belőle.

Lovastengerész 2012.07.28. 17:06:41

gondolkodom, gondolkodom, lassan összeáll a kép, értem én hogy mit akar mondani, nagyon nagy áttételekkel értelmezhető...de nincs kedvem végiggondolni, ugyancsak nincs kedvem kifejteni hasonlóan bonyolult mondandómat, ami erről eszembe jut. Ezért egyszerűsítsünk a dolgon, rövid leszek: " nem, szó nincs róla, és elmész te a jó büdös félázsiai kurvaanyádba"

Parajpuding 2012.07.28. 17:15:52

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Volt egyszer egy asszony. Egy borús reggel megcsikordult a hasa, nohát a klotyón pottyantott egy hatalmasat. Mivel nem volt még kölke, meghát egészen nagyra sikerült a nagydolog, így emberszerűt formázott belőle és gyermekének kezdte tekinteni. Nevelgette, dédelgette. Olyannyira, hogy ez a teremtmény mára már kicsit megtanult írni és beszélni is. Persze ez sajnos nem változtat azon, hogy ami akkor megszületett, ma sem lehet más, aminek eredetileg készült. Nos ez életed története, ne búsulj, egyszer rá kellett jönnöd.
Úgyhogy vicces az, amikor zsidózni kezd a magadfajta sz*rdarab.

hunostor 2012.07.28. 17:16:35

Orbán megmondta mit gondol a magyarokról, meg kell mondjam igaza van. Pusztán az, hogy ez az alak miniszterelnöki magasságokból sértegetheti saját népét, mindent elmond a népről amely maga fölé emelte.

nu pagagyí 2012.07.28. 17:28:50

Magyarország abban különbözik a svédektől, hogy félázsiai vezetőrétegre tett szert, amely kéretlenül tukmálta rá magát a népre és amelynek olyan illusztris tagjai vannak, mint Orbán, Matolcsy és Simicska. Van egy olyan érzésem, ha ezektől megszabadulnánk, akár a svéd útra is ráléphetnénk.

nu pagagyí 2012.07.28. 17:39:08

@troll ellenpólus: Kezdjük ott, hogy Kertész is magyar, egész életműve a magyar kultúrát szolgálja. Szerintem jogosan ostorozza népét, pont úgy, mint Petőfi tette a forradalom előtt. Ő letett valamit a magyar kultúra asztalára, akik viszont ocsmány módon megtámadták, azoktól nem olvastam semmit csak azt a gyalázkodást, amit egy magyar író ellen intéztek.

No_Fidesz_No_Problem 2012.07.28. 17:40:14

@bigthereal:

"te tévedsz... csak ironizált, ti meg beszoptátok."

Azt majd akkor beszéljük meg, hogy ki szopta be, amikor a "félázsiai származékok" mém ugyanolyan eleme lesz a Fidesz elleni választási kampánynak, mint amilyen az "el lehet menni" meg a "hazudtunk éjjel..." a Gyurcsány elleni kampány része volt.

Páneurópai Harci Kos 2012.07.28. 17:41:37

Orvbán önmagára gondolt, amikor ezt mondta, magát meg sértegesse csak nyugodtan:)

impala 2012.07.28. 18:00:43

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: te egyszerűen csak paraszt vagy, aki több akar lenni a saját sújánál.

amíg zsidógyereknek szólítasz meg valakit, addig üldözendő a fajtád.

most fogom elolvasni a blogot, meg a hozzászólásokat, mert a tartalmuk nem változtathat az első két mondatom érvényességén.

Martian (törölt) 2012.07.28. 18:09:43

@Achilles: anno arra is volt javaslat, hogy legyünk a SZU tagállama, de most másik segget divatos nyalni...

Martian (törölt) 2012.07.28. 18:13:02

@oliva: "minden embert az minősít, amit letesz az asztalra"

Egyes emberek a büdös lábukat, fel a miniszteri íróasztalra. :))

pucros 2012.07.28. 19:16:03

Hát nem tudom, hol él a posztoló. Tessék már körbenézni a magyar lakosság reprezentatív mintájában. Az részletkérdés, hogy félázsiainak nevezzük-e, vagy máshogyan, a lényeg, hogy a mai napig a feudális úr-szolga, a lázadó kuruc mentalitás, a büszkén hirdetett rövidlátó önzés az uralkodó. Ez hagyomány, amin nem változtat, hogy demokratikus keretek meg nyugati szövetségi rendszer van.

A skandinávok között ugyanannyi a buta, agresszív stb. ember. Semmi fajelmélet nem kell ide. DE náluk a KULTÚRÁBAN benne vannak az intelligens, értelmes döntések, stratégiák. Ebben nőttek fel, és ott emiatt más.

Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.07.28. 19:16:27

@impala: Mi bajod a "zsidógyerekkel"? Nem szégyen az. Vagy igen?

kúrórudi 2012.07.28. 19:37:12

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
te rettenetesen primitív vagy. igazi agymosott jobbos aki nyelvét fenéknyaláshoz nyújtva eszi a vezér minden buta szavát és még annak is tapsikol amikor már nem csak másokat (szocik, zsidók, cigányok, buzik és így tovább) hanem már őt magát is éppen kirekesztik a hazájából... te, félázsiai.

Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány] 2012.07.28. 19:59:24

@timargabor: Fabius egy terrorista!

@kúrórudi: Ki kérdezett te fél-ázsiai magyar? Hogy mersz megszólítani egy tisztafajú árját mint én?

kúrórudi 2012.07.28. 20:03:01

@Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány]:
felázsiai te vagy vagy hazudott neked a vezéred?

tisztafajú... tiszta idióta, az vagy

kúrórudi 2012.07.28. 20:08:09

orbánék a hatalmi gőgükkel megint elfelejtkeznek arról h az emberek elzavarhatják őket a picsába.

márha lesznek még választások félázsiában...

]{udarauszkasz 2012.07.28. 20:14:16

Ti ezt a bohozatot most komolyan gondoljatok?:) Ahelyett, hogy a sarkatokra allnatok, a szomszed tehene, meg az irigyseg helyett, es csinalnatok egy franko altalanos sztrajkot, es kitaritanatok a szutykot az orszagbol.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.07.28. 20:59:12

@troll ellenpólus: "Végtelenül fárasztó ez a hazugságáradat és Orbán beszédének összemosása a liberált agymosottság legmélyebb bugyraiban is kirívónak számító Kertész-féle magyarellenességgel."

Arról hosszan beszélgethetnénk, hogy melyikünk az agymosott. Olyan kliséket használsz, ami nagyon jellemző bizonyos, magukat kizárólagos magyarnak tartó emberre.

"Csak hogy egyetlen dolgot kiemeljek: nem tűnt még fel, hogy Orbán az egész életét a magyar nép felemelésének áldozta,"

Erről beszélek! Ork bán egész életét a családja és haverjainak felemelésére áldozza. Mondhatni, jelentős sikerrel! :( Először liberális, majd konzervatív és most komenista álcában!

"és most is, korholva is a legteljesebb szeretet hangján beszélt a népéről,"

Magasról sz*rik a népre! Csak a zsebe érdekli!

"míg a magyar népen élősködő, munkásőrutód Kertész Ákos minden szavából csak úgy süt a hisztérikus magyargyűlölet?"

Olvastad a cikkét, vagy csak mások véleményét büfögöd vissza? Ha olvastad, akkor sajnos nem értetted meg a mondanivalót. Diszlexiádat kezelik?

kúrórudi 2012.07.28. 21:15:06

@troll ellenpólus:
te az agymosottság mintapéldánya vagy.

nem boncolgatom ezt részletesen, mert úgyse értenéd.

kúrórudi 2012.07.28. 21:45:01

amúgy ha viktor ilyen ütemben nyomatja ezt az európán kívüliséget hatalmas öngól is lehet a határon túliak választójoga. nagyot röhögnék ha az ő szavazataikkal zavarnák el a picsába...

kúrórudi 2012.07.28. 23:12:04

nagy a kuss. nyilván az orbán seggnyaló bértopikolókat csak munkaidőben fizetik, a gimis meg autista trolloknak meg már pizsit osztott anyu vagy a doki.

Szúrófény 2012.08.03. 17:08:07

Jól elvagytok egymás között, mint vízi bivalyok az iszapban!Az értelem nem csíp át a sáron, mint a bögölytől véd!
süti beállítások módosítása