A KARD a Facebook-on

Őket ajánljuk

Hírfolyam

Friss topikok

Elérhetőség

A KARD blog

e-mail: kard.blog@gmail.com

Facebook: A KARD

Twitter: @KARD_blog

Orbánváltók hónapja?

2013.11.01. 08:05 Termetes Samu

Szeptember 22. után úgy tűnt kap egy esélyt a „demokratikus ellenzék”, hogy összefogjon és a leginkább pozíciókról szóló cicaharc után „tematizálja a közbeszédet”. Pár hét után megállapíthatjuk: jól sikerült.

Talán még a legelvakultabb kormánypárti szavazók is elhúzták szájuk szegletét, amikor napvilágra került a 32-es választókör eredménye. ’Talán lehetett volna óvatosabban is bánni a tűzifával’ - dörmöghette a pártközpontból egy hang a kampánycsapat fülébe. De a kampánygépezet már olajozott és nincs megállás. Amiként az ilyenkor más ügyekben is lenni szokott a kormány helyi segédereje nem tudott önmérsékletet tanúsítani, így hiába nyerte meg ismételten a körzetet a kormánypárt magabiztosan, mindenki érezte, hogy az a fajta jelenlét, amit a választókörben sikerült produkálni az nem a tisztességes arculat, a patyolat lelkiismeret őszinte megnyilvánulása volt.

Persze ettől a malőrtől nem fog a kormánypárti szavazó hirtelen elszocialistásodni, sőt azt se gondolnám, hogy a bizonytalan rétegek körében önmagától egy ilyen eset mély elhatározásokat indítana, de a saját bázis harci lázát illetően soha jobbkor nem jött a két bajai választás. Nagyon mély érzelmi azonosulás kellett ahhoz, hogy az augusztusi-szeptemberi „demokratikus ellenzéki” tyúkszemtaposást bármelyik szoci-e2014-déká-stb. szavazó faarccal, türelmesen végig tudja szenvedni. S lám a szenvedésnek jutalma lett, lehet megint a kormánnyal foglalkozni…

…és akkor jön október hónap 17. napja, és a szocik beviszik a videót a hvg-hez.

Amit azóta műveltek ebben az ügyben a szocik, ha csak valami egészen extrém nagy fordulat nem következik be, az egészen elképesztő. Azt is el tudom képzelni, hogy nem érzik magukat felkészültnek a kormányzásra, kell a francnak a felelősség… ha 2010 előtt sem tudtunk kormányozni az akkori ellenzék miatt, akkor mihez kezdjünk majd most – és mondhatni jogos lenne a felvetés részükről, de most a kormányzás veszélye nem fenyeget, és ezt azért nekik is érzékelni kell. Tehát valami másról lehetett szó, de ezt csak ők tudhatják, ha egyáltalán ők maguk tisztában vannak működésük mozgatóival.

Az elején, amikor látszott, hogy annyira amatőr az egész, hogy ebből nem lehet győztesen kijönni még megvolt az esély a szerény, de mégiscsak méltóságteljesebb visszavonulásra. Egy szelíd bocsánat, egy hümmögő „ezvan”, egy korrekt beismerés. Bármikor ki lehetett volna szállni… és akkor jön Török Zsolt grafikonja, és egy napra rá már megint kiderül… 

A bajai videó körüli szoci bénázást és/vagy idiotizmust jól kiegészíti a hungarocell-Orbán ledöntése, valamint az október 23.-i Nagy Közös Összeboruláson mutatott GYF performansz. Így kerek egész az orbánváltó ellenzék.

Egyetértesz? Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és oszd is meg a cikket!

Tegyük a KARD blogot a könyvjelzők közé

RSS hírfolyam a blog bejegyzéseiről

81 komment · 1 trackback

Címkék: média mszp ellenzék választási csalás töketlenség időközi választás ellenzéki összefogás együtt 2014 bajai videó

A bejegyzés trackback címe:

https://kard.blog.hu/api/trackback/id/tr825607520

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.11.01. 15:13:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chronometere 2013.11.01. 08:23:41

56-ban hasonlóképp történt a diktátor szobrával....akkor most Sztálin nem volt diktátor ,vagy az 56-os"nemzeti hős szabharcos forradalmárok "...mégsem forradalmárok voltak hanem ellenforradalmárok...nos ezt tény ,lehet választani ,de úgy Orbán 1990-es Nagy Imre temetésén elmondottakból ,Orbán szájából sägget csináltok..
Örömmel és boldogsággal tölt el a gondolat, hogy ebben az országban minden szép és jó...van egy millió munkahely...a gyerekek nem éheznek..a munkanélküliségről azt se tudjuk mi az...nem kerülnek egyik napról a másikra emberek az utcára ,sőt mindenki Tündérországban élhet és tündérport szívhat mint egyes FideSSképviselők.
Hála az Úrnak és kedves vezérünknek, hogy minden olyan szép és jó...hogy ezen kell kattogni már 2 napja....hogy ezek a gonosz szolisok egy hungarocellből készített majomparádét jelképesen a diktatúrájával együtt feldöntöttek..ledöntöttek...stbstb...Hát na bumm! Jobb helyeken már rég összefogott volna az ellenzék és lapátra teszi az ilyen kormányt! Amúgy kérdezem én..az egyszerű proli : Várost felgyújtani azt szabad?Minisztert leköpni a bíróság előtt azt szabad?Asszonyt verni vagy vak komondorral fellöketni azt szabad?Milliárdokat sikkasztani azt szabad?Ébresztő emberek!!! Ne ezen legyen már mindenki kiakadva..hanem azon, hogy holnapután lesz-e fedél a feje felett vagy tud-e a gyerekének enni adni!
Ez a véleményem..Ez van!! Ilyen világot élünk.

Módfelett Kényelmetlen 2013.11.01. 08:27:47

Megint az lesz mint 2010-ben, Orbánnak a végén meg sem kell majd szólalnia, mert a tehetségtelen, impotens szoci dilettánsok elintézik saját magukat. :)
Tényleg azzal járna a legjobban mindenki, ha végre feloszlatnák saját magukat. Annyira kínos ez az egész már minden résztvevőnek és a közönségnek is. Ideje lenne Mesterházynak is beismerni saját magának, hogy ebből nem lesz már semmi, menjen mindenki szépen békével a maga útján.

flashpoint 2013.11.01. 08:35:08

és a PM békéscsabai szerencsétlenkedése be se fért a top3-ba

toportyánzsóti 2013.11.01. 09:08:40

Átestél a ló hasa alatt rendesen,szuicid génkészleted lehet és pár idióta agysejted,ha neked azorbánszobor ledöntése idióta volt.

szist 2013.11.01. 09:37:59

@chronometere: ezen hozzászólásod alapján,szinte biztosan állítható, hogy dk-s vagy! Sőt az is elképzelhető,hogy geci zsóti, vagy ne adj isten a sasorrú vezéred noszogatására íródott....
Az a furcsa,hogy arról az oldalról(gyurcsótány ) hatalmas a csend! Boztos,hogy a tulpörgős vezér keze benne van- az ilyen kormánytbuktató (mint megyót is) vagy az országot elözönlő 23 mill. román kitalálását ő könnyedén hozza!!!
Elgondolkodtató, hogy még bukása után 7 évvel is próbálkozik , ez a szerencsétlen

Hohenstaufen 2013.11.01. 10:30:52

@chronometere: A hozzászólásod merő csőlátás, demagógia, gyerekesség és kritikátlanság. Primitív, erőltetett párhuzamokkal, mesterkélt belemagyarázásokkal, amiért igazából szégyellni kéne magad. Csak egyetlen ügyben szólalnék meg. Ugyan lépj már ki a monitor mögül, és bíróság előtt fejtsd ki légy szíves a "FideSS"-ezést! De tényleg. Hogy nem rohad le a bőr a mocskos szádról. Persze ezt az oltári nagy ostobaságot is csak átvetted és papagáj módjára ismételgeted a brancsod médiamanipulátoraitól....de nem gondolkodsz, minek is az, ugye. Kényelmes agymosott idiótának lenni, indulatból határokat nem ismerő címkéket gyártani. Ugye tudod, hogy ez a provokatív mentalitás alapvetően felelős a gyűlöletkeltésért, a szélsőjobb térnyeréséért. És tudod mit? Ha netalán visszatér valamilyen formában az "SS", INKÁBB nekik fogok drukkolni, mint a te bandádnak, mert igazságtalannak tartom, hogy lépten-nyomon náciztok, de a saját bűneitekkel nem néztek szembe, számonkérés sosem történt, valódi igazságtétel sosem volt, és mert úgy vertétek-loptátok szét az országot, hogy ennek minden következményét áthárítjátok a kényszerű romeltakarító-újraépítő másik oldalra, és ez hálátlan szerep nekik, tudod? Vészhelyzetben nem kesztyűs kézzel lapátolnak ám, és a klientúraépítés fortélyainak alapjait is lerakták-kijelölték valakik már jóval korábban, ugye? Szóval nem pofázni kell, meg destruálni kell álvideókkal, hanem meg kell verni az ellenfelet a választásokon, csak ez az, ami nem fog menni. Már csak "fideSS"-ezni tudtok, míg egyszer csak tényleg kivágják a nyelveteket, mert ugye tudod, hogy a gondolatoknak teremtő ereje van, és addig stuffoljátok a másik felet, amíg szépen náci nem lesz a társadalom jó része, ha másért nem, azért, mert TORKIG VAN MÁR AZ 60-70 ÉVE FOLYÓ SZÖVEGETEKBŐL!

Doberdo 2013.11.01. 10:48:58

A szocialista párt kommunikációja egyértelműen rossz
ezekben az ügyekben. Azt azonban egyetlen elfogulatlan ember sem tudja megalapozottan tagadni,
hogy a Fidesz nagyon felkészült az
emberek félrevezetésében.Baján tudtak adni a rászorultaknak tűzifát és egyebeket és ezzel meghatározták a választás eredményét....(Ergo: A Fidesz az a párt, mely csal, csalt és csalni fog.)

Kandeláber 2013.11.01. 11:15:56

Jó írás, csak a szerző szemérmesen hallgat a dékás Kőrös Gusztiról.
Kizárólag a - kétségtelenül béna - szocikat ostorozza, de a nagy orrú pápai gyerek pártját még véletlenül sem kívánja besározni.
Hasonlatos ez a korai bajnaitisztelethez, amikor a szende Messiást egyetlen bántó kifejezéssel sem lehetett illetni.

Foxtrotty 2013.11.01. 11:45:00

Én már csak szórakozásnak tekintem ezt a faszakodást, hát hogy lehetne komolyan venni?

A kalapácsos ember beleköpött a két markába, felemelte jó magasra a pörölyt hogy lecsapja vele a Fideszt, aztán teljes erővel a saját lábára sújtott. Le is törtek az agyaglábai. Most meg annyit hadonászik hogy az agyagkarjai is repedeznek, végén még a szoborparkba se lesz jó, bruhaha

cukkkorka 2013.11.01. 12:18:52

Az MSZP úgy lejáratta magát, hogy semmilyen erkölcsi alapjuk nincs Orbánt kritizálni pedig valakinek kellene...Hol van az elszámoltatás? Az MSZMP-ért, '56-ért, a rendszerváltás elkúrásáért, a privatizációért, 2006 őszéért?

explanatus 2013.11.01. 12:51:32

Azért egyvalami egyértelműen és világosan tisztázódott. Az, hogy „demokratikus ellenzék” olyan nincs. Megszűnt és maradt csak egyszerűen ellenzék.

Mintha csak abban lennének jók, egyik oldal is meg a másik, hogy kisajátítanak fogalmakat. Nemzeti Oldal. Demokratikus Ellenzék. De ha már ragaszkodnak ehhez a kisajátított formulához, akkor a nagy elődöket követve legjobb lenne ha illegalitásba vonulnának.

Lejátszották a meccset, az eredmény elkeserítő, irány az öltöző. Talán innen onnan hallani lehetne egy „szép volt fiúk” búcsúkiáltást. A „demokratikus ellenzék” ebből a ligából kiesett.

dr. jenőke (jenőke) 2013.11.01. 13:45:57

@chronometere:
Bajnairól tudtuk, tudjuk, hogy nem ideális politikus alkat, de van miért elfogadni.
De mit kezdjünk egy Mesterházyval?

Szúrófény 2013.11.01. 15:06:08

@Módfelett Kényelmetlen: „…el nem tagadhatjuk, és nem szépíthetjük azt a példátlan önzést, amelynek durva konfliktusaiból áll e korszak úgynevezett politikai története. Keserű arra gondolni, hogy ez ország politikai vezetői méltatlan, alacsony lelkű, legjobb esetben tehetségtelen emberek voltak”
Szekfű Gyula Tomori című tanulmányából. Nincs új a nap alatt!
Minden komédia megfinomodott Budapesten. Csak 1 nem: a politikai komédia!..nívótlanabb 1 peceszőllősi előadásnál. Már pedig minden komédiás tanul, készül,növekszik, csak a magyar politikusok nem tanulnak! Ady Nagyváradi Napló 1903!

Gyúrcsánban, Gordonban és Meseházyban nagyjából annyi karizma és kreativitás van, mint a magyar GDP-ben a hatalom kedvencei túlórapótléka.

doktor.dikhed 2013.11.01. 16:50:13

Nem értem, hogy miért az mszpt kellene a fidesz ellenfelének tekinteni. Ugyanazok, csak más színben. Olyan pártra kell szavazni aki szoci és fidesz mentes tudott maradni.

[megmondoember] 2013.11.01. 17:00:03

Jajj, de szép is amikor álmodik a királylány. Lehet bármilyen töketlen a baloldal, Orbán úgy fog repülni 2014-ben, hogy öröm lesz nézni. Reméljük 2016-ra már a Csillagban hajtja álomra fejét.

mitmiért? 2013.11.01. 17:08:59

@Hohenstaufen:
Avagy: fasiszta állam/párt
Te kérdezted miért mondják egyesek ezt. Ez jól összefoglalja:
nepszava.com/2011/05/uncategorized/bartus-laszlo-az-unio-elso-fasiszta-allama.html

mitmiért? 2013.11.01. 17:13:48

Egyebkent szerintem is teljesen balfasz ez az ellenzék. Alapjaiban kell megtagadni az orban rezsimet, vissza kell állítani az alkotmányt, jogállamiságot. A mostani ellenzék kollaborál, amikor legitimizálja a 2014 választásokat, ami már a választási tv miatt is eleve el van csalva. De minél inkább késik a rezsimváltás, annál durvább lesz. Mostani elit mindkét oldalon húzzon el, ne jöjjön a Jobbik se, hanem egy olyan politikai erő, amely a bégető magyarokat visszatereli Európába.

Mária 2013.11.01. 17:20:53

@Dr. jenőke (jenőke):

"Bajnairól tudtuk, tudjuk, hogy nem ideális politikus alkat, de van miért elfogadni."

Például miért?

Mert szépen tud pislogni?

Mert szépen tud riadtan nézni?

Mert szépen tudja bizonygatni, hogy ő ott se volt, ha olyan szarban volt kanál, amit nagyon szeretne letagadni?

A nevem Senki 2013.11.01. 17:26:06

@mitmiért?: Ezt te komolyan gondolod, hogy ettől az amerikai népszavás fasztól idézel? Ezek azok a "demokraták" akik nem engedik megjelenni a nekik nem tetsző kommentet (Your comment is awaiting moderation.). "... miközben ugyanezen a napon színre lépett Adolf Hitler reinkarnációja". EPIC (van még benne egy auschwitzezés is, meg a szokásos "demokratikus ellenzék" félre retorika). Szerencsére a legtöbb ember mostmár tényleg hány tőletek. Nem kell minket sehová se "visszaterelni", Európába meg főleg nem. Több, mint 1000 éve vagyunk itt. Na mindegy, epic vagy te is meg a Bartus és a cenzor haverjaid is.

Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2013.11.01. 17:31:43

@[megmondoember]:

Ezt gondolom te sem gondolod komolya. Jobb, ha elfogadod: Orbán még minimum 8-12 évig miniszterelnök lesz. A balliberális oldal 2014-ben teljesen meg fog semmisülni, és legalább 3 parlamenti ciklusra lesz szükségük ahhoz, hogy egyáltalán talpra álljanak. Ami azt jelenti, hogy az előttünk álló 10 évben Orbán gyakorlatilag ellenzék nélkül, egyeduralkodóként kormányozhat majd.

Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2013.11.01. 17:32:26

@[megmondoember]:

Ezt gondolom te sem gondolod komolyan. Jobb, ha elfogadod: Orbán még minimum 8-12 évig miniszterelnök lesz. A balliberális oldal 2014-ben teljesen meg fog semmisülni, és legalább 3 parlamenti ciklusra lesz szükségük ahhoz, hogy egyáltalán talpra álljanak. Ami azt jelenti, hogy az előttünk álló 10 évben Orbán gyakorlatilag ellenzék nélkül, egyeduralkodóként kormányozhat majd.

indapass90210 2013.11.01. 17:35:11

@Hohenstaufen: "de a saját bűneitekkel nem néztek szembe, számonkérés sosem történt, valódi igazságtétel sosem volt, és mert úgy vertétek-loptátok szét az országot, hogy ennek minden következményét áthárítjátok a kényszerű romeltakarító-újraépítő másik oldalra, és ez hálátlan szerep nekik, tudod? "

Már félve kérdezem meg, hogy ha a fidesz 2/3-dal nem számoltat el, akkor az szerinted kinek a hibája?

Ebből logikusan két válasz jöhet: vagy nem loptak régebben sem, tehát nincs miért elszámoltatni, vagy ugyanúgy megy minden tovább, csak most más kap több csúszópénzt.

Publius Decius Mus 2013.11.01. 17:35:54

Én nem nézem ki a baloldali szavazókból, hogy egy ilyen nyilvánvaló csalást elfogadjanak.

De talán lesz aki elgondolkodik az utolsó két hónap baloldali produktumán.

grani 2013.11.01. 17:39:34

@mitmiért?: Vissza Európába? Na ne. Pont mos süllyed. Gyorsan dobjuk ki a csónakból azokat, akik vissza akarnak mászni a süllyedő hajóra :)

♔batyu♔ 2013.11.01. 17:43:24

Hogy nézhetett Szekeres, Lendvai és a szadeszos vezérkar, amikor megtudták, hogy az új nevük " demokratikus" ellenzék.

Szerintem először is kiröhögték magukat.

martineden 2013.11.01. 17:43:55

@szist: Nem vagyok Dk-s,de igaza van.Masreszt mert volna baj,ha o az?

indapass90210 2013.11.01. 17:44:48

@grani: ezt az orosz tévé mondta be? :) Szerintem ott is ugyanúgy hazudnak, mint itt!

J.László 2013.11.01. 17:45:10

@[megmondoember]:
2014-et nem fogja túlélni az MSZP. Három országos választást fognak simán bukni. 2006 óta mindent buknak. Végtelen számú vereséget egyetlen párt sem bír el.

♔batyu♔ 2013.11.01. 17:46:53

@Dr. jenőke (jenőke): Bajnait elfogadni max. tudatosan lehet: Bajnai lesz a miniszterelnök és én pozícióba jutok.

Mást indokot nem nagyon tudok elképzelni.

laci_52 2013.11.01. 17:48:46

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:

"Orbán még minimum 8-12 évig miniszterelnök lesz"

Ez azért túlzás! Az rendben van, hogy tavasszal simán győz, de '18-ra annyira el fog használódni, hogy egy jó szervezett ellenzéki párt(nem az MSZP!)
legyőzheti.

centenárium 2013.11.01. 17:48:54

Levitézlett szoclibsik.
Csak az ország és nemzet lejáratásához értenek.
De lassan már ahhoz sem.
Kinek kellenek ezek?Pár tízezer veres-maminak
meg hahaha-kölyöknek.
TamásGM,Juhász,Bauer,Fodor,Libajnai,Mesterszarházi
Böszmegyurcsány......a politika alja.

Húsleves 2013.11.01. 17:48:58

@mitmiért?:
Te figyelj, nem tudnál valahogy szólni Rogánnak, Deutchnak meg a többi FIDESZ-es zsidónak, hogy vigyázzanak, mert véletlenül egy fasiszta pártnak lettek a tagjai? Esetleg Orbánnak is szólhatnál, nehogy túlbuzgóságból kiirtsa magát, már ha igaz, hogy ő meg cigány. Vagy ez nem probléma? Nem ismerem olyan jól a fasiszta Németország dolgait (a történelemkönyvben ilyen részletességgel nem szerepelt), lehet hogy az SS is tele volt zsidókkal meg cigányokkal? Akkor könnyű dolguk volt, mert nem kellett nagy erőkkel keresgélni, lelövöldözték egymást, oszt jónapot. De ha egymást irtották ki, akkor kik harcoltak Oroszország ellen?
Taníts, mester!

dr kíváncsivagyok 2013.11.01. 17:50:16

Valóban béna a demokratikus ellenzék . Mindegyik...
De !
Ha csak a búbánatos öreg Ördög indul majd 14' - ben Orvbán ellen,...akkor rá fogok szavazni !
Egyszerűen nem hagyott alternatívát a köcsög...

martineden 2013.11.01. 17:54:46

@Húsleves: Igen hulye.Kevered a fasizmust a nacizmussal.

dr kíváncsivagyok 2013.11.01. 17:55:13

@Doberdo:
"A szocialista párt kommunikációja egyértelműen rossz2

Viszont a Fidesz kommunikációja már-már Göbbels - i magasságokban van !
( Viszont a kenyérkét és a demokráciát nem kommunikációért adják...)

martineden 2013.11.01. 17:56:33

@dr kíván@dr kíváncsivagyok: Valamint minden normalis ember.

Húsleves 2013.11.01. 18:00:08

@martineden:
"Az Unió első fasiszta állama"
Igen, hülye. Kevered a faszomat a nárcizmussal.

martineden 2013.11.01. 18:02:11

@Húsleves: Barom,a fasizmus nem fajelmeleten alapul a te naci beallitottsagoddal ellentetben.

♔batyu♔ 2013.11.01. 18:02:47

@A nevem Senki: Ja, mint Heller ma a HírTV-ben.

Ezek a ballibsik nem értik meg, hogy Heller az ő oldalukon hatszor súlyosabb szélsőség mint a másik oldalon a legszigorúbb jobbikos.

Pózerkodnak egy szenilis öreglánnyal, aki annyira zsigeri módon rühelli a magyarokat, hogy már az sem érdekli, ki használja fel, pár maffiózó cigánnyal, ügyvéddel, olyan alakokkal, akik már Grószék idején is keményvonalasok voltak és itt hisztiznek a hívek, hogy Orbán megfélemlíti a népet, mert mindenki rájuk szavaz.

Húsleves 2013.11.01. 18:05:28

@martineden:
Először is, a te jó édes faszszopó repedtsarkú zongoratanár anyádat, azt.
Közben elfelejtettem, mi volt a kérdés?

♔batyu♔ 2013.11.01. 18:06:55

"Nem volt még olyan választás Magyarországon, melyen ekkora tömegek szavaznak majd
saját érdekeik ellen!"

Irja a "Democrat" blog, amihez egyébként nem lehet hozzászólni.

Ezek a ballibsik egyre elkeseredettebbek:)

martineden 2013.11.01. 18:09:29

@Húsleves: Latom a hazmester fater jol megtanitott a kulturara.De hat nem en tehetek rola hogy megszunt a kapu penz.Neked meg csak az maradt ha esetleg a regi egyenruhajaban paredezhatsz.Nem ,nem a munkasorben,azt eldugta.Most a nyilas van soron

putris72 2013.11.01. 18:11:08

@chronometere: Ez a fidess,ez egy kicsit gyerekes!Nem gondolod,hogy a leírtak inkább a baloldalra jellemző!Jobb helyeken ez a baloldal már nem létezne!!Totál demagóg vagy,mert valaminek a végeredményit varod azoknak a nyakában akik ne okozták!Mégis azt várod,hogy egy csettintésre meg oldódjon minden!Előtte viszont a homokba dugtad a fejed mint sok hozzád hasonló!A Gyűlölet nem jó tanácsadó mert el tompítja az ember ítélőképességét,gondolkodását!Írok neked pár nevet,és utána nézhetsz!portik,laborc,kormányzati negyed,drogos videó,bajai videók!Mindig be dob a baloldal valamit a köztudatba,mindegy az,hogy hazugság,hisz ha rá sütik az ellenfélre,akkor nyert ügyük van!Amikor ki derül,hogy nem igaz,attól a pillanattól nem beszélnek,nem posztolnak róla!Aztán kezdik előröl az egészet!Sajnálatos,hogy te még mindig hitelesnek tartod őket!Ne a Fidesz a csúcs de ezektől nagyságrendkel különb!Az,hogy mért tartunk itt!Olvasd!vastagbor.blog.hu/2009/05/19/az_allamadossag

zobod 2013.11.01. 18:14:29

@mitmiért?: szegénykém... már a progresszió sem a régi?

Húsleves 2013.11.01. 18:16:23

@martineden:
Te figyelj hülyegyerek: szamárfület is mutogatsz otthon a moinitor előtt, miközben ilyen szönyű dolgokat vágsz a fejemhez? Nem győzök szégyenkezni.

A nevem Senki 2013.11.01. 18:17:13

@♔batyu♔: Jajj annak a múmiának láttam a tegnapi atv-s ámokfutását, amit a Kálmán Olgival művelt. Undorító, hogy ilyen "ember" megszólalhat nyilvánosság előtt.

martineden 2013.11.01. 18:30:13

@Húsleves: Hat meg szep,hogy nem szegyenkezel a a fater miatt.Amugy se az o hibaja ,hogy te mar nem lehettel hazmester.Hidd el o szerette volna

nick papagiorgo 2013.11.01. 18:31:04

Egyébként baromi egyszerű a dolog, ha feltesszük a régi kérdést: cui podest?
És ha a Fideszt egy pillanatra elfelejtjük, máris egy akkora gyanúsított meredezik az orrunk előtt, mint egy hegy. Gyurcsány Ferenc személyesen.
Az a Gyurcsány, akit kihagytak a szövetségből, és ezért merges. Az a Gyurcsány, akitől nem állnak távol a különféle médiahekkek, mint pl. a köteles beszéd, meg a nyolcmillió román bevándorló. Az a Gyurcsány,aki meghívja az ellenzéket közös okt 23-i ünneplésen, aztán a DK-sok kiskandálják Mesterházyt. És akinek a pártja jön is szépen felfele, míg pl. az Együtt-PM fokozatosan süllyed.
A bajaividó-ügyben is felbukkan egy DK-s szál. Hát nem érdekes?

Húsleves 2013.11.01. 18:34:56

@martineden:
Te figyelj, ha már így összebarátkoztunk, neked mi a véleményed? Mennyi van még hátra Rogánnak meg Deutchnak a fasiszta pártban?

martineden 2013.11.01. 18:38:17

Hat remelem nem sok.Latod ebben egyet ertunk.

Fekete Pestis 2013.11.01. 18:41:33

@Doberdo: " a Fidesz nagyon felkészült az
emberek félrevezetésében."

ugye lendvai ildikó meg az ö tizenkilencezer forintja nem volt fideszes ?

kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.01. 18:41:40

@♔batyu♔: Hívd fel anyádat a sarokról, mert lejárt a munkaideje. Ökörpalánta fejű.

Húsleves 2013.11.01. 18:43:10

@martineden:
Miért? Mert zsidók? Mekkora sunyi nácigeci vagy te.

Anselmo 2013.11.01. 18:47:10

Azért azt el kell ismerni, a baloldal még soha nem volt ennyire szórakoztató. Hogy valami jót is mondjak róluk. Nincs más dolgunk, mint hátradőlni és élvezni az előadást.

Húsleves 2013.11.01. 18:48:11

@Anselmo:
A baloldali demokratikus fék, röviden: BALFÉK

Hungryhorse 2013.11.01. 18:54:07

Samu: nem a szocik vitték be a videót.
Odarendelték a hvg-s csicskájukat és parancsba adták mit tegyen.
A szerencsétlen meg megtette, mert nem tehetett mást.
Ettől még erkölcsi hulla ő is és azok a szocik is akik erre kényszerítették.
De nehogy már felmentsük bármelyiket!

Remélem a bírók sem teszik ezt.

mitmiért? 2013.11.01. 18:54:47

Az még hagyján h milyen az ellenzék, de milyen az Orbán haver focielit? Kérdések:
Miért lakik Orbán fia a Videoton vezér lakásában? Miért csak Orbán haverja takarékszovetkezetét nem államosították? Stb...
www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/336770_ujabb_osszemukodes_orban_es_a_videoton_tulajdonos

martineden 2013.11.01. 18:55:38

Nem.Hanem mert Kossz hogy magatok koze fogadtal

Húsleves 2013.11.01. 18:56:42

@mitmiért?:
Kit érdekel a foci? Azt mondd meg, mi lesz Deutch-al meg Rogánnal. Lesz hosszú kések éjszakája?

zobod 2013.11.01. 18:59:22

@nick papagiorgo: a baloldali cicaharc ha mást nem is, azt azért megmutatta, hogy a böszmét ostobaság leírni. Meglepő, hogy sem egykori minisztere, sem a volt párttársai nem vették ezt számításba.

Egyik baloldali vezetőt sem kedvelem, sőt utálom, de az tény, hogy az igazi vezetőtípus köztük Gyurcsány. Bajnai olyan benyomást tesz, mint a Hannibál tanár úr c. film főhőse, kikiáltották megváltónak, amire maga is érzi hogy alkalmatlan, és sodródik az eseményekkel. Mesterházi igaz, ügyesen szorítja ki ellenfeleit és a vállalhatatlan arcokat az mszp első vonalából, inkább csak egy nyomulós káder, aki ügyesen tud lavírozni felfelé a szervezeti hierarchiában, és képes a megszerzett posztját megtartani. De semmi több. Bármennyire sokkoló, a baloldalon a legrátermettebb arc Fletó. Belőle viszont elég volt.

Brix 2013.11.01. 19:24:26

Ami jelenleg Magyarországon folyik, az nem más, mint a pártok egyenlő versenyén és váltógazdálkodásán alapuló politikai rendszer teljes felszámolása. A választási rendszert a kormányzó párt a saját érdekei szerint alkotta meg. A baloldali szavazók súlyát kisebbre vették a szavazókörzetek átrajzolásával, és a második forduló eltörlésével választási szövetségi kényszert erőszakoltak a kisebb pártokra. A győztes párt, az állampárt , köszönhetően a kompenzációs rendszernek, aránytalanul nagyobb arányú mandátumot fog kapni, mint a valós társadalmi támogatottsága.
2014-ben , az egyedüli alternatíva az lenne, ha az ellenzék közösen állni ki Orbán Viktor autoriter rendszere ellen, és egy független miniszterelnök-jelöltet állítanának a demokráciát meghekkelő Orbánnal szemben.

czjanos 2013.11.01. 19:24:26

@mitmiért?: Azért, mert szóltak neki (vagy ő találta ki az egészet, hogy időben adja be a bankká alakulási szándékát. Ilyen egyszerű. Az, pedig, hogy Orbán fia hol lakik, az csak rá tartozik. Miattam lakhatna a Semjén Zsoltnál vagy a Szájer Józsefnél is.

Kim Jong Un 2013.11.01. 19:36:54

@zobod: ha a boszme egy pillanatra is realis veszelyt jelentene, egybol a sitten talalna magat, Orban nem hulye. DE, mivel jelenleg kifejezetten komoly hasznot hajt a fidesznek, ezert szepen hagyjak meg bohockodni ezt a tulmozgasos koztorvenyes idiotat.

Minorkavidor 2013.11.01. 19:39:47

Hmm, amikor PL. 2006-ban Gyurcsány-bábut égettek, valamint Gyurcsányt kötéllel ábrázolták, nem volt ekkora felháborodás a (szélső)jobboldalon. A fentieket nemcsak 2006-ban csinálta meg a (szél)jobber társaság.

Kalmár 2013.11.01. 19:53:12

@Minorkavidor: Na ez az!
NEm Viktor csinálta.
HA egy pár idióta liberó csinálta volna nem lett volna akkora gáz, mint így a miniszterelnök jelölttől.

Érted a különbséget?

IPetya 2013.11.01. 19:58:25

@Doberdo: Akár igaz is lehet, de ki hisz "bal oldalnak"?
Az öszödi beszéd óta: hazudtunk.......

MACISAJT 2013.11.01. 20:02:29

Nézzük csak az utóbbi két hétben:

-Bajai bukta 1.
-Nem volt elég- kikérték a repetát is,Bajai bukta 2.
-Földes eftárs aki úgy gondolta hogy a pártállami levéltár az "övé"- bukta az Alkotmánybíróságon.
-Soros pénzén csináltak egy hungarocell"szobrot", amit aztán ugyanők sűrű bazmegezések közepette levuduzták és lerúgták a fejét.
-Az elmeroggyant apró-klános hátrafelé nyilazott, a "jobb nem tudni honnan jött a pénz az MSZP-hez" c. dumájával.
-A bajai videofelvétel- DK készítette, MSZP vette-HVG/INDEX tsai propagálta a "megdönthetetlen bizonyítékot"...:)

És mindezeket megfejelték a 2013 október 23-i "ünneplésükkel"...(az hogy az MSZP -SZDSZ mit ünnepel(ne) ekkor, már eleve gáz).

Tessenek mondani,ronwerber még él(és mozog)?:P

MACISAJT 2013.11.01. 20:11:30

Az agyonvert ballibákra jellemző, hogy aggastyánok próbálnak "forradalmat" gerjeszteni:
www.168ora.hu/itthon/vitanyi-ivan-nacionalizmus-felelem-sikerpropaganda-fidesz-119501.html

És még:
www.168ora.hu/bluzone/levelhullas-valasztasok-orban-jobbik-koalicio-118789.html

Amúgy ez volt Szárszón is.
Ahol felvonult a "demokratikus"(muhaha) gerontokrácia, hogy heller ágnes pucér hasát és fajkasházi vécédeszkáját skubizza...

Mozgósítják ugyan a külföldi, illetve a hagyományosan idetelepített ( HIPA-kester eddy, adam le bor és vásárhelyi mariska egész asztaltársasága) médiakapcsolataikat...
nem telik el szinte nap hogy a konrad,zavada,schiff,fischer,dalos,heller,ungvárirudolf,tgm ne óbégassanak valamely médiumban a Magyarországon tomboló borzasztóan antiszemita fasizmusról...
és még azt sem veszik észre hogy ezzel a lejáratással még azok is összezárnak ellenük, akik amúgy Orbánékat mérsékelten kedvelik de attól a bicska kinyílik a zsebükben látván hogy már megint a kohnbanditák támadják az országot...

wanker cunt · http://freeliveteencams.com 2013.11.01. 20:24:53

Engem igen jól szórakoztat szarházy,gyurcsótány meg a libás féle cicaharc az elmúlt pár hét eseményével.Az,hogy visszahozták az elmebeteg ciántablettás kuncét meg fondor gabriellát csak hab a tortán :DD

grani 2013.11.01. 20:51:32

@Dövan: Á dehogy. Nem nagyon érdekli őket, mármint az orosz TV-t. Kb. annyit foglalkoznak vele, mint a BBC Orban MO-val.
Csak amikor odautazom, mármint Ajrópába, akkor érezni a hullaszagot :) Mondjuk MO-n se jobb a levegő, csak ott még az a tipikus szegényszag is ott van...

kantonpárti (törölt) 2013.11.01. 21:33:00

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
ez a csoport nemzedékeken átível: kmp -> mkp -> mdp -> mszmp -> mszp. és ha kell, akkor átalakulnak megint. ehhez képest a nácik magabiztosak, de folyton széthullanak. megnyerik a csatát, de elbukják a háborút.

kantonpárti (törölt) 2013.11.01. 21:34:59

@Anselmo:
az igazság az, hogy a baloldalnak soha nem volt ennyire érdeke nem nyerni.

kantonpárti (törölt) 2013.11.01. 21:41:08

@laci_52:
a szociknak három dolog egyidejű teljesülése fontos.
-- a gazdasági visszaéléseket a nép elfejtse, illetve azok elévüljenek.
-- tartós konjunktúra legyen. ne kelljen megszorítani.
-- a külföld meg akarja buktatni orbánt.
ezen a ponton viszonylag egyszerűen kiüthetik. a közgépet államosíthatják. és utána a privatizációban véletlen a szocik ülébe hullik az egész simicska birodalom. nyilván erre játszanak a baller spílerek. a komcsiknak elég nagy gyakorlatuk van a rekvirálásban. nekik direkt jól jön ha formálódik egy új feudális elit: a "bitang úri rend".

czjanos 2013.11.01. 21:43:25

@MACISAJT: Soros pénze nem volt büdös, amikor Orbánt pénzelte?

martineden 2013.11.01. 22:15:09

@kantonpárti: Hat ahogy latom egyelore az orban es bandaj rekviral.Mondjuk aputol tudhatja hogy kell.Abitang uri rend meg ne az orszagtol lopott vagy erdemtelenul kapott penzbol es foldekbol jojjon letre.

Minorkavidor 2013.11.02. 17:19:25

@Kalmár:

Ezt meg nem Bajnai csinálta, hanem a Szolidarítás Mozgalom, vágod?

Minorkavidor 2013.11.02. 17:29:56

@kantonpárti:

Csak jelzem, hogy a legnagyobb államosító szeretett vezéred:
- takarékszövetkezetek,
- közművek,
- iskolák.
süti beállítások módosítása