A KARD a Facebook-on

Őket ajánljuk

Hírfolyam

Friss topikok

Elérhetőség

A KARD blog

e-mail: kard.blog@gmail.com

Facebook: A KARD

Twitter: @KARD_blog

Gáz helyzet

2013.04.08. 20:02 Carnivore

A szabad véleménynyilvánítás ügye újabb kihívás előtt áll. Eddig a sajtószabadság miatt viaskodott az ellenzék a kormányoldallal, most viszont szélsőségesek felbukkanása miatt hirtelen egy platformra kerültek. A morális elveken és indulatokon egyaránt alapuló szellemi ütközet végeredménye azonban így is kétséges.

Pedig a jelenség nem kiszámíthatatlan, mivel a radikalizmus szellemi vezetőinek minden demokratikus országban ugyanaz a stratégiája: provokálják a mérsékelt többséget; megpróbálnak minden morális határt átlépni, amitől azt remélik, káoszt tudnak teremteni. Ezek a „ki tudja, miféle - honnan jött - hová tartó” motorosok is erre játszanak. Az „Adj gázt”-szlogen ötletét Németországból lopták: két éve az Udo Voigt-vezette (náci) Német Nemzeti-demokrata Párt (NPD) plakátolt ki ilyen förmedvényeket. Ők is és most ezek a magyar „valakik” is politikai tőkét kívánnak kovácsolni polgárpukkasztásukkal.

gasgeben_NPD.jpg

Azt már látjuk, hogy figyelemfelkeltő akciójuk sikeres volt. A betiltással ők legalább olyan jól járnak, mint ha engednék nekik a felvonulást. A véleménynyilvánítás szabadságának szellemében megtehetnék, hogy a budapesti zsinagóga előtt berregtessék a szarjaikat. S meg is tennék, mert akármekkora tahók, azt pontosan tudják, hogy „lenne rá igény”. Az elmúlt 24 órát átböngészve bizton állíthatom, hogy a magyar internetes portálok fórum-hozzászólóinak igen tetemes hányada lelkesen támogatta e „valakik” tervét. Nemcsak a szokásos vita és anyázás vette kezdetét: gyorsan rákapcsoltak a holokauszt-tagadó trollok, akik hozzászólásaikban sorra tették közzé az „alternatív” történelmi portálok és videók linkjeit, amelyekben természetesen „bebizonyították”, hogy nem is volt holokauszt. Az Élet Menete immár kizárólag gúnynevén neveztetett: az „Élősködők Menete”. Megjelentek az ál-naiv hozzászólások is: „az Adj gázt!-szlogenből nem lehet Auschwitzra, vagy a Zyklon-B gázra következtetni!”, illetve a „várjuk meg, hogy mi lesz, nem tudhatjuk, hogy mit akarnak ezek a motorosok!”. Aztán persze jöttek a zsidó világi összeesküvés-elméletek, amik eleve különös népszerűségnek örvendnek. Meg egy kis „izraelezés-palesztinozás”. Kiderült az is, hogy nemcsak Izrael „az igazi náci állam”, hanem az Élet Menete „az igazi provokátor”, a „cionisták kutyája”.

A motoros taktika már most bevált: egy rendezvény körüli vitát minél gyorsabban át kellett terelni a gyűlölködés medrébe. Ezzel lépéselőnybe kerültek a szélsőségesek. A miniszterelnök ennek veszélyes következményeit (külföldi bírálatok, hazai közéleti hisztéria, Gyurcsány táncot lejt a Dohány utcában, rendőri biztosítás kockázatai stb. stb.) hamar felismerte, ezért mai felszólalásában megpróbálta „megfogni a gyeplőt”: tudta, tudja, hogy a magyar társadalom jelentős része fogékony a fenti megnyilvánulásokra, ezért neki kell a maga határozottságával fellépnie. (Rá azért még mindig sokan hallgatnak.)

Azt is átlátta, hogy bár az ügynek lehet számára politikai haszna is - s talán reménykedtek is a szélsőségesek, hogy emiatt hagyni fogja a balhét -, a néhány hétig figyelemelterelésre alkalmas eseménynek közép- és hosszútávon csúnya következményei lennének (lásd: riogatásra épülő választási kampány az elmúlt másfél évtizedben és napjainkban). Ezenkívül feltételezhetjük azt is, hogy Orbán Viktor gusztustalan, ízléstelen politikai gesztusnak tartja az akciót.

A harc azonban nem ígérkezik könnyűnek – mint mondtam, annak ellenére, hogy az ellenfél stratégiája világos, mint a nap. A Kormány ugyanis olyan módszerek bevetésével kíván leszámolni a szélsőségesekkel, amelyek eredményesek ugyan, viszont korántsem demokratikusak: a jogállami kereteken túllépő rendészeti eszközök bevetése aggályos - igaz, van mögötte racionalitás. A miniszterelnök már az előző választások előtt pedzegette a „két pofon kiosztásának” alternatíváját és az elmúlt három esztendőben szisztematikusan hozzászoktatta a népet a „kevesebb szabadság, cserébe több biztonság” elvéhez.

A jelenlegi állás szerint tehát a szélsőségesek jól járnak („mártírok, akiket a csúnya Viktor betiltott, de ők harcolni fognak”), a Fidesz-KDNP jól jár („ők a megmentők, akik biztosítják a rendet”) - az ellenzéknek pedig kifogták a szelet a vitorlájából. Gyurcsány hiába rohan oda üvöltözve, Bajnai és Mesterházy hiába nyilatkozik kézenfogva, Schiffer hiába jogászkodik. Eddig nincs is semmi baj: a gond a felszín alatt van. A magyar társadalom gondolkodása, „szélsőségességi igénye” ugyanis ettől még nem fog jelentősen megváltozni. A Fidesz-hívők ugyan kénytelenek lesznek számot vetni néhány gondolatukkal, amelyekről eddig úgy vélték, hogy szalonképesek (és nocsak, mégsem!): azonban félő, hogy ettől még nem alakulnak ki bennük igazi konzervatív polgári attitűdök. Kezdésnek azonban ez sem rossz.

Egyetértesz? Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és oszd is meg a cikket!

Tegyük a KARD blogot a könyvjelzők közé

RSS hírfolyam a blog bejegyzéseiről

88 komment · 2 trackback

Címkék: botrány agymosás államhatalom véleményszabadság kölcsönös gyűlölet

A bejegyzés trackback címe:

https://kard.blog.hu/api/trackback/id/tr35212234

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Adj gázt? Egy frászt! 2013.04.09. 17:44:57

Nem szeretem vagy pártolom a zsidókat. Nem szeretem őket jobban semelyik másik nemzetiségnél, vallási- és eszmei közösségnél. A magyarokat szeretem és más kárpát-medencei népeket. Az igazszívűeket, a le nem mondókat, a békéseket, a szeretőket. Akik aká...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.09. 13:13:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mitmiért? 2013.04.08. 20:50:27

Az egész adj gazt arra volt jo hogy a fasiszta diktátor, a nácikkal szimpatizáló despota most ugy tűnjön fel, mint aki megint kezébe veszi a dolgokat (amikor azok rosszra fordulnak) es erős emberhez méltóan elintézi. Miközben sunyin nevet a markába

judit 53 2013.04.08. 23:36:51

Mindkét dolog ( felvonulás + tiltás ) a békésen mindent tűrő emberek szégyene.Mindkettő ellen csak az összefogás segítene. Van, lesz ???

Kandeláber 2013.04.09. 09:28:23

Nem vagyok oda a motorosokért.
Amikor eldübörög egyikük-másikuk kiszerelt hangtompítóval, legszívesebben úgy puffantanám le, mint a "Szelíd motorosokban" a redneck a piti drogdílereket.

think-tank · http://libertarian.blog.hu 2013.04.09. 09:38:19

A motorosok beírhatnak maguknak egy piros pontot. Felültették az egész országot egy olcsó provokációnak és mindenki ugrott rá.

Mikor értjük már meg, hogy ezek a műsorszámok csak akkor fognak abbamaradni, ha azt látják, hogy a kutyát nem érdeklik?

stoic79 · http://liberatorium.blog.hu 2013.04.09. 10:22:01

"A Kormány ugyanis olyan módszerek bevetésével kíván leszámolni a szélsőségesekkel, amelyek eredményesek ugyan, ..."

Rövid távon talán, de hosszútávon nem, ugyanis ekkor elég nyilvánvalóvá válik a kettős mérce, azaz hogy egy megmozdulás engedélyezése abszolút a személyes ízlés függvénye, ami hosszú távon a radikálisok táborát növeli. Amúgy a tüntetés betiltása nem a demokrácia, hanem a jogállam alapjait kérdőjelezi meg (ugyanis ez a társaság kisebbségben van, így ha a többség úgy gondolja, hogy be akarja őket tiltani, az demokratikus).

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.04.09. 12:05:13

Én nem vagyok semmi jónak sem az elrontója. Ha gázt akarnak, hát akkor kapják meg, hha annyira akarták. Azt mindenki jól jár.

Szarazinda 2013.04.09. 13:53:59

Ngyjából egyetértek mindennel, de az, hogy "A motoros taktika már most bevált: egy rendezvény körüli vitát minél gyorsabban át kellett terelni a gyűlölködés medrébe" számomra érthetetlen. Hol volt itt vita, amit bármilyen más mederbe lehetett átterelni. Aki egy ilyen rendezvénye meghirdet, az nem vitatkozik, az nem vita, az maga a gyűlölködés az első másodperctől. Persze, ha eleve nem kamu az egész adj gázt rendezvény, aminek csak az volt a célja, hogy Viktor villanthasson a jófiú szerepben. Vannek ilyen összeesküvés-elméletek, és sajna nekem is van egy ilyen gyanúm, pedig én aztán nem vagyok egy konteókedvelő srác, és akkor még finoman fogalmaztam.

Jock Ewing 2013.04.09. 13:58:42

Feltenni a kérdést, hogy vajon miért erősödnek a szélsőséges megnyilvánulások a világban, az nem szokott eszébe jutni senkinek. Vagy ha igen, akkor az náci.........

vezér01 2013.04.09. 14:14:17

A végső konklúzió hibás.A szélsőségesek nem lesznek mártírok,csupán megkérdezik,ugyan mitől szélsőségesebbek ők a másik oldalnál?! Viszont igazolva látják azt,amit eddig mondtak,a MAZSIHISZ
"felszólítja" a kormányt,az pedig engedelmeskedik.
A FIDESZ-KDNP se nyer semmit,Reding asszony és elvtársai szemében ők továbbra is rasszistafasiszta
ázsiai barbár horda maradnak,fekély a "művelt"Európa testén.

2013.04.09. 14:19:30

A motorosokat én sem komálom, mert eléggé zajosak.
De azon gondolkodom el egyre gyakrabban, hogy miért emlékeznem egy olyan eseményre, amelyen nem vettem, semmi közöm nem volt hozzá, már mindenki meghalt akinek köze volt hozzá. A megemlékezések tömeges volta csak a bűntudatomat akarja felkelteni egy olyan dologgal kapcsolatban, amihez nincs közöm. Ezzel szembe csak az ellenszenvemet váltja ki, és egyre többet gondolkodok azon, hogy megtörtént-e, úgy ahogy ők mondják.
Mikor van az egyiptomi holokauszt napja. A zsidók által kért 10 csapás biztosan több áldozatot követelt az egyiptomiak között. A zsidók mikor fognak bocsánatot kérni és megemlékezéseket tartani az egyiptomi áldozatok emlékére.
Ha ők emlékeztethetnek minket folyamatosan és zsarolhatnak vele felvonulásokon, akkor legyen szabad másnak is kifejeznie a gondolatait felvonulással.

wmiki. 2013.04.09. 14:24:37

@roli101: az özönvízért kitől akarsz kárpótlást?

2013.04.09. 14:30:41

@wmiki.: A zsidók történelmi tényként kezelik az egyiptomi tíz csapást, tehát jogos a kártérítés a zsidók élete végéig az egyiptomiak részére. Vagy ez csak zsidók esetében egyértelmű?
Volt még egy jó pár emberirtás a történelem folyamán, amire senki se emlékszik évente többször, menetekkel, folyamatos médiafigyelemmel.

Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.04.09. 14:35:56

@wmiki.: Miért, a Holokausztért fizetett kárpótlást ki fizeti? Az aki csinálta? Nem hiszem, mert 99%-uk halott.

Tor_Tura_a_Bor_Túrához (törölt) 2013.04.09. 14:36:31

Felkészült írás, előre a szájába oldja a tábornak, -a konzumidiótáknak, mit is kell a hozzászólásiakba írni majd, sorra veszi a „gójok” eszköztárát, nehogy zavarba jöjjön a had, ha a „valakik” is jeleznék véleményüket a felületen.
A lényeg is gyorsan olvasható az elején „Aztán persze jöttek a zsidó világi összeesküvés-elméletek”
hát persze igen, -nem véletlenül Gerendás P. is ezzel indított,
-némi gyógyír reményében, „reménytelen” anyagi helyzetére való tekintettel.
Előre nevetségessé tenni a „valakik” érvét.
Valóban: Ha-ha_-ha, -ha ez ilyen egyszerű lenne. Hasznosabb lenne azzal foglalkozni, hogy a zsidózás mögött valóban van-e antiszemitizmus, vagy csak a cionizmus tagadása húzódik meg.
Tartok tőle, hogy alapvetően csak primitív egyedek zsidóznak, az összes „betiltás”, az „agymosó cikkek” aránya mégis e „primitív” egyedek számát növeli.
Érdemes lenne elgondolkozni, -a társadalom jó-részének konstans lenácizása, lefasisztázása nem-e valódi „nácikat”, valódi „fasisztákat” fog-e eredményezni a jövőben?
Szép volt, az ATV, -ufók_klubja című, tegnapi műsora, ahol egy már betiltott rendezvényre így fikcióra, vetődtek az árnyékharcosok.
A panelproli szívesen nácizik, szívesen elereszti magát, de ő ugyanilyen hévvel, orbánozik, bayerozik, valójában mindegy, csak a cirkuszt akarja, ahogy a szélsőjobbos csőcselék is.
Valóban érdemes a balost, a nyuggert, nácizásra ösztönözni?
A társadalom, az embercsoportok megosztása, egymás ellen való fordítása, régi bevált technika, de ez is válhat veszélyessé, az „információs társadalom” válaszai nem feltétlen kiszámíthatóak.

Mindenesetre? -„Kard által vész el, ki kardot ragad”

Kandeláber 2013.04.09. 14:36:43

@roli101: Mondjuk a holodomor... Több millió éhen halt áldozattal.

DezInf 2013.04.09. 14:39:34

@roli101:

A nemzetünktől kik kérhetnének kárpótlást a honfoglalás óta? Azokról nem is beszélve akiket még a bevonulásunk előtt jól elpáholtunk....

Ugyi-ugyi ?

DezInf 2013.04.09. 14:40:59

@Guybrush Threepwood, mighty pirate:

A zsidóktól elkobzott és vissza nem adott vagyontárgyakból.
Szerinted a többi egyházat miből kárpótolták ?

Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.04.09. 14:47:47

@DezInf: Hát persze.

Számold ki légyszi, aztán vezesd le, akkor elfogadom.

2013.04.09. 14:50:10

@roli101: Nem olyan egyszerű a kérdés. Maga az antiszemitizmus terjedése leginkább az mdf és szdsz egymást kiegészítő, megjátszott szembenállásának az eredménye. Álproblémákat generáltak amelynek mentén az mdf felvehette a nemzeti jelzőt, szembenállva a fiktív nemzetidegen csoportokkal, aminek a "zsidó" gyűjtőnevet adták, az szdsz pedig "védelmébe" vette a zsidókat és a humanista megmentő szerepében tetszelgett. Addig űzték ezt a színjátékot amíg kiszabadult lassan a szellem és egyre inkább valós problémává válik. A szenvedő alanyai azok a zsidó származású emberek akik átlagos életet élnek (a lakosság kb 1 %-a, 80-90 ezer ember) de könnyen beazonosítják őket a zsírfoltos boss öltönyben feszítő, kövér bankár sztereotípiával akinek dollárjelek ugrálnak a pupillájában. Így lesz pl egy átlagos autószerelőből kitoloncolni való nemzetidegen elem. A magyar átlagemberek között sokan beveszik ezeket a bugyuta sztereotípiákat. Amíg nem történik meg a valós szembenézés a holokauszt bűntetteivel addig életben lehet tartani ezeket tévhiteket. Gondolom neked sem esne jól ha pl arra ébrednél egy szép reggelen hogy ingyen, csupán napi szegényes ellátásért kellene dolgoznod valamelyik üzemben, a legalantasabb munkát, kötelezően, mint ahogy annak a tanárnak is kellett aki ezt részletesen leírta a naplójában a múlt század közepén.

tarackos 2013.04.09. 14:51:31

"Azt is átlátta, hogy bár az ügynek lehet számára politikai haszna is..."

Így sztem több haszna volt, eladta, hogy ő aztán milyen antiszemita, meg empatikus. Aztán megy Bayerrel pogizni...

"A kormánnyal szembeni rasszizmus vádját azzal hárította el, hogy Orbán Viktor nemrég napoltatta el az ’Adj gázt!’ felvonulást, és hogy a Zsidó Világkongresszus Budapesten tartja közgyűlését, amelyen Orbán Viktor örömmel részt vesz."

eurologus.eu/

2013.04.09. 14:53:37

@roli101: Ja és a 10 csapásért tessék a jóistent okolni, ő az értelmi szerző, de ez már az Indiana Jones kategória :)) kb ennyire lehet komolyan venni a kommentedet

DezInf 2013.04.09. 15:00:26

@Guybrush Threepwood, mighty pirate:

Nézz utána,számolgass. Szánalmas tucc lenni :)

Nem gondolod komolyan,hogy majd én dolgozok helyetted azért hogy meggyőzzelek arról,amit te sosem ismernél el ?

Ajánlom a levéltárakat szerte európában, olvasgass zsidótörvényeket .........

A katolikus egyházat meg simán kérdezd meg,miből kapott kárpótlást,milyen volt vagyontárgyait kapta vissza, ...............

Nem olyan bonyolult, tényleg :)))

Fejesrob 2013.04.09. 15:01:22

Ez valahol marha nagy gáz. Már az, hogy épp holokauszt megemlékezésen akarnak mások gázt adni.

Azonban a zsidók helyében (és természetesen nem mondjuk a zsidó kollégámra gondolok) nagyon el kellene gondolkodni. (Nem fognak, a legnagyobb orcájúak, eleve külföldiek, Mo. úgy jelenik meg számukra, hogy ezek vitték el az anyámat, a Heller féle pedig ha tehetné, alapból lőne).

Ez a betiltás szerintem inkább olaj a tűzre, értelmesebb ballibsik el is gondolkodnak, ennyire könnyű betiltani valamit? Ennek akár ők is szenvedő alanyai lehetnek. (Sajnos még az értelmesebbje sem tud saját ellenzékére vonatkoztatni, hiszen azok bűnözők).

(Na mindjárt jönnek a szokásos makimajmok nácizni:)

2013.04.09. 15:01:25

@dr kotász: Nekem semmi bajom és szerintem másoknak se azokkal a magyar emberekkel, akik véletlenül zsidó felmenői vannak, de eszükbe se jut a vallásuk szerint élni és lépten-nyomon hangoztatni.
Ellenben azok, akiket naponta látok a médiában, akik előadják a szerencsétlen zsidót, akinek szinte kenyérre se telik, ezért Magyarország fizessen nekik kártérítést, mert valamelyik rokonuk feltételezhetően meghalt a világháború során egyáltalán nem bizonyított módon. Hetven éve történt valami, amire egyértelmű bizonyíték nincs, de a tettesek és tettestársak meg vannak nevezve, rájuk van kényszerítve a bűntudat, a kártérítési felelősség. Ideje lenne abbahagyni, mert már azok se nagyon élnek akik elszenvedték, azok se, akik okozták.
Emlékezzen meg ha akarnak, otthon a lakásukban, vagy a zsinagógában. Az ő dolguk, de a nyilvánosság előtt csak azért csinálják, hogy újabb pénzeket szedjenek be a magyar államtól és ez okozza az erősödő antiszemitizmust. Egyébként nem erősödik az antiszemitizmus hazánkban. Régen is utálta mindenki őket, ma is. Csak most több utálkozó vélemény kerül nyilvánosságra. Soha senki nem fogja őket szeretni vagy tisztelni, vagy megbánást tanúsítani. És ennek ők maguk az okozói.

Bloodscalp 2013.04.09. 15:03:39

-a társadalom jó-részének konstans lenácizása, lefasisztázása

te mi a faszról beszélsz?:D

2013.04.09. 15:03:50

@dr kotász: Én leszarom a tíz csapást, szerintem az is csak egy mese, mint minden más abban a könyvben. De aki azt mondja, hogy igaz és erre büszke is, az fizessen. Mert a holokauszt is nagyjából annyi valóságtartalommal bír, mint a 10 csapás.

egysmás 2013.04.09. 15:05:40

A fidesz náci tagozata balhézna egyet, amit a fidesz mérsékelt és erőskezű vezetője megakadályoz.

A nép boldog, és közben szokja a tiltást.
win-win szituáció

egysmás 2013.04.09. 15:07:59

@roli101: A geci magyarok meg mindig az aradi tizenháromra emlékeznek, pedig azok csak terroristák meg hadurak voltak, akik fellázadtak a törvényes hatalom ellen.

faszfej

DezInf 2013.04.09. 15:11:18

@egysmás:

Ráadásul a többségének semmi köze sem volt a magyarokhoz, többen nem is beszélték a magyar nyelvet. Ez tényleg felháborító, ugye?

Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.04.09. 15:12:35

@DezInf:

Állítasz valamit, de nem tudod (vagy lusta vagy) bizonyítani és engem tartasz szánalmasnak? :-)

Ajtósi Dürrenmatt 2013.04.09. 15:14:20

figyelem! provokálni, nemzeti jelképeinket gyalázni csak a zsidóknak szabad!

Husz_János_Puszita 2013.04.09. 15:16:30

A németek hogy kezelték a helyzetet, arról lehet tudni valamit?

DezInf 2013.04.09. 15:18:35

@Guybrush Threepwood, mighty pirate:

A nap keleten kél,nyugaton nyugszik. Bizonyítsam be neked ezt is ?
Nem vagyok én népművelő, dolgozz meg az igazadért. Bizonyítsd be ha úgy érzed igazad van.
Munkára fel,gyűjts anyagot, én addig megnézek egy filmet,iszok egy kávét........

Zabaalint (törölt) 2013.04.09. 15:19:19

@dr kotász:
Magyarországon azért vicces dolog az antiszemitizmus, mert Budapesten kívül gyakorlatilag nincsenek zsidók, ugyanakkor szélsőjobberek vannak, akik mindenhová zsidókat képzelnek. Másrészt pedig pontosan ugyanezen okból abszurd a "holokamuzás" is, mivel elég megkérdezni egy nagyszülőt, anno vidéken is voltak zsidók, de most nincsenek, a zsinagógák meg műemlékké váltak, akkor ezek az emberek vajon hová tűntek?

szamarhegy 2013.04.09. 15:23:10

@roli101: A meséhez annyi személyeset tennék hozzá, hogy én egy hajdúsági községben nevelkedtem, ált.isk. alsót az ú.n Zsidó iskolában jártam ki (természetesen már a II.VH. után), ahonnan két tanteremnyi magyar-zsidó kisgyerek hiányzott az ismert 'mese' kapcsán. A háború előtt nálunk lakott albérletben egy zsidó tanító, az utca végén pedig volt egy zsidó fűszeres, az ismert 'mese' kapcsán ők is eltűntek ebből a községből 1945-ig, annyi magyar-zsidó ember se maradt ebben a hajdúsági községben, aki(-k) a 'nemlétező' lévő zsidó temetőt néha meglátogatta és gondozta volna...

2013.04.09. 15:34:23

@szamarhegy: @Zabaalint: Tehát ha egy hajdúsági faluból és más falvakból eltűntek a zsidók, akkor ebből következik, hogy 6 millió zsidót megöltek a vh. során?
Vagy esetleg kivándoroltak az USÁ-ba, Dél-Amerikába, Izraelbe, stb?

zobod 2013.04.09. 15:36:50

Betiltották? Jól tették. Olcsó másolat, otromba provokáció. Csak arra lenne jó ha hagynák, hogy utána televisítsa vele a progresszió a világot, hogy náciorbán.

Guybrush Threepwood, mighty pirate (törölt) 2013.04.09. 15:39:10

@DezInf:

Na... lenyelte a kurva blogmotor a hosszabb verziót.

A lényeg az, hogy a kommunizmusban eltűnt vagyonok sem lettek meg. Valaki lenyúlta őket. Miért lenne ez másképp a nácik által lenyúlt dolgokkal. A zsidókat a német gazdaság jelenkori teljesítményéből fizetik. Ha nem értesz egyet, írd le te, hogy miért nem. Ha meg nem írod le, szerinted érdekelsz?

Zabaalint (törölt) 2013.04.09. 15:40:32

@roli101:
Vidék alatt nem csak falvakat kell érteni. Szülővárosomban is van zsinagóga, de zsidó nincs, ez a legtöbb vidéki városra igaz. Ha nem pont 6 millió volt, attól még nem lesz semmivel sem értelmesebb az ilyen mondatod:

"Hetven éve történt valami, amire egyértelmű bizonyíték nincs"

Ja, persze mind kivándoroltak, az nem zavar téged, hogy ha picit is gondolkodnál, rájöhetnél, hogy hány millió embert kellett volna megkenni ahhoz, hogy egy ekkora hazugságot fenntartsanak.

Dr. Kovács Géza 2013.04.09. 15:41:01

Szép kis ország, jó gusztustalan emberekkel! A náci és a zsidó kommentekre gondolok.

Zabaalint (törölt) 2013.04.09. 15:41:54

@roli101:
"Nekem semmi bajom és szerintem másoknak se azokkal a magyar emberekkel, akik véletlenül zsidó felmenői vannak, de eszükbe se jut a vallásuk szerint élni és lépten-nyomon hangoztatni."

És mi a baj, ha a vallásukat gyakorolják? Te is gyakarolhatod a vallásodat, akkor ők miért nem?

(Gondolom a következő az lesz, hogy az úgynevezett "Magyar Talmudból" fogsz idézni, anélkül hogy fogalmad lenne róla, mennyi köze van annak a zsidók talmudjához.)

Malícia 2013.04.09. 15:46:02

Milyen szép is, hogy ameddig nem írt a zsidóság felháborodott nyilatkozatairól a sajtó, addig alig tudott valaki a motoros felvonulásról. Megszólalt a kürt, megindult a csorda!

2013.04.09. 15:48:46

@Zabaalint: Hány embert is kellene megkenni? Majdnem belementem, hogy vitázzak veled egy olyan dologról, amire semmilyen kézzelfogható bizonyíték nincs. Higgyél csak a hatmillióban, fizesd te és az unokáid is a jóvátételt, amihez semmi közöd, de csak örvendezzél, hogy megteheted.
Amíg él nem zsidó ember a Földön, addig annak fizetnie kell a zsidóknak.

egysmás 2013.04.09. 15:50:17

@Malícia: persze, ha a zsidók befogták volna a pofájukat, akkor nem lett volna hír!

Viszont nekiálltak ajvékolni, hogy az Élet Menetére valakik Adj gázt! menetet szerveztek, és ezzel hívták ki maguk ellen a sorsot!

Pedig, ha csendben maradtak volna, akkor szépen, csendben elsündöröghettek volna a Duna partra!
Így meg mindenki őket utálja, mert miattuk tiltanak be egy motoros felvonulást!

Ennek is a zsidók az okai!
Hogy állandóan rinyálniuk kell!
Mert nem tudnak békésen egymás mellett élni a többiekkel!

Így látod?

szamarhegy 2013.04.09. 15:50:27

@roli101: Az a helyzet (ha nem lett volna elég világos abból, amit leírtam) hogy a szüleim személyesen ismerték ezen emberek jó részét és konkrétan azt is személyesen tapasztalták, hogy 1944-ben a deportálások miatt tűntek el ebből a községből.
Nem szeretnék halott emberek sorsa fölött számháborút vívni, ez a két tanteremnyi eltűnt zsidó gyerek és az ő családjuk éppen elég megdöbbentő személyes, történelmi tragédia számomra, hogy a hozzád hasonló mesévé relativizáló hozzászólásokra minden esetben reagáljak.

2013.04.09. 15:54:21

Na de, hol van Stefi?

egysmás 2013.04.09. 15:59:30

@dr kotász: A svábok ilyenkor már hordják a ganyét!

2013.04.09. 16:00:16

@szamarhegy: Az a helyzet, hogy szerinted, ha eltűnik kb. 50 ember egy faluból, akkor azok tuti meghaltak és mindenki más is, aki akkoriban eltűnt Magyarországról. Tehát neked és nekem és az unokáinknak is pénzt kell fizetnünk a zsidóknak, akiknek semmi közük nem volt a táborokhoz. Más magyarázat márpedig nem létezhet.
Biztos úgy van, ahogy te mondod.

Undertaker 2013.04.09. 16:00:21

Én azért húzok egy kövéret a gépnek.

Fejesrob 2013.04.09. 16:03:23

@szamarhegy: 2 tanteremnyi gyerek a legtöbb kistelepülésen eleve összesen nem volt. Még egy sem mindenhol.

2013.04.09. 16:07:52

@roli101: A vidéki zsidó ingatlanok nagy része megüresedett. Az ismeretségi körömben is vannak akik olyan házhoz jutottak az 50es évek elején amiben zsidók éltek korábban. Nehogy azt mond hogy ezek az emberek nem törődtek a hátrahagyott vagyonukkal és Dachauban vagy Auschwitzban olyan boldog körülményeket találtak hogy basztak visszajönni... Persze ha egyedi eset lenne hogy volt olyan család amely valami oknál fogva nem tért vissza az otthonába, máshol letelepedett stb..., de ez tömeges jelenség volt.

DezInf 2013.04.09. 16:10:21

@Guybrush Threepwood, mighty pirate:

A kommunizmus nem létezett, volt aki szerette volna felépíteni ...... úgymaratt :)

Az egyházakat miből kárpótolták?
Visszakapták az épületeik egy részét.
Amit nem kaptak vissza ( épületek,földbírtokok.... ) azok után pénzbeli kárpótlást kaptak a kárpótlási törvény szerint.

Ez igaz a zsidókra is. A különbség csak annyi,hogy a zsidók egy nagy részét a magyar hatóságok aktív közreműködésével elpusztították.

A kárpótlási törvények és egyezmények pontosan meghatározzák,hogy kik és miért kapnak kárpótlást.

Nem így van ?

2013.04.09. 16:10:22

@egysmás: Peenemündében már leng a szántás felett az illatfelhő.

mokkaczuka 2013.04.09. 16:22:07

Ne vicceljetek már. Be kellett tiltani, és kész, nincs ezen mit maszatolni. Tökmindegy, ki van hatalmon, ebben az országban nem lehet mindenkinek azt csinálni, ami eszébe jut, mert óvodás,alattvaló lelkületű társaság. Ez nem az Egyesült Államok, ahol szabadon mászkálhatni SS-egyenruhában. Ott csak majmot csinál magából az illető, itt viszont azt kockáztatjuk, hogy beállnak mögé, ha rájuk nem gyújtjuk, mint egy Nessus-inget. Sajnos tudomásul kell venni, hogy korlátolt agyú embereknek korlátolt demokrácia jár. Az más kérdés, hogy nem Orbán Viktornak kéne ezt korlátoznia, de hát ő volt ott. Mellesleg az NSZK-ban is évtizedekig pártok voltak betiltva, de vehetjük az Egyesült Államokat, ahol a komplett japán lakosságot úgy bevágták a lágerbe, mint a taknyot, pedig még semmit nem csináltak. Ne kezdjünk el aggályoskodni, hogy lett volna joguk ezeknek a faszorrú majmoknak játszani az agyukat. Kuss legyen nekik az Élet Menete napján,és annyi.

szamarhegy 2013.04.09. 16:28:21

@Fejesrob: Kedves fejesrob, ez a település Polgár, Hajdu-Bihar megye, nagyjából 10-15 volt osztálytársamat elég könnyen el tudom érni, akikkel oda jártunk, ha gondolod megnézhetjük együtt az iskola helyét, ma már két családi ház áll azon a helyen, továbbá együtt kimehetünk a zsidó temetőbe.
Talán még fényképem is lesz valahol az egyik teremről, ahol elkészült a szokásos rendes kis iskolás kép.
Polgár abban az időben nagyközség volt, most már város és már a II. VH idején is min. 5-6 ezres település volt, most 8 ezres. A szüleim háza kb. 150 méterre volt az iskolától, nyilván ezért lakott nálunk albérletben a zsidó tanító.
Polgáron egyébként gyerekkoromban elég sok iskolásgyerek volt és persze tanterem is, általános iskolában 4 osztály volt egy-egy évfolyamban. Feltételezem a zsidó iskolában együtt tanult több évfolyam, igaz akkor még csak 6 elemi volt az alapfokú oktatás.

egysmás 2013.04.09. 16:31:03

@mokkaczuka: Egy, a rendőrség által engedélyezett megmozdulást Orbán Viktor betiltott.

Mi a fasz köze van Orbánnak, hogy mit engedélyezett a rendőrség?
Mióta áll Orbán Viktor a törvények felett?
Mióta mondja meg Orbán Viktor, hogy ki gyakorolhatja az általa hozott törvények szerint az ő nevével fémjelzett Alaptörvényben garantált jogait?

Mióta nincsenek szétválasztva Magyarországon a hatalmi ágak?

Az, amit Orbán csinált, a jogállam nyílt semmibe vétele!

Fejesrob 2013.04.09. 16:33:22

@mokkaczuka: Elég baj, hogy ez nem az Egyesült Államok.

Szerintem azért, mert még mindig túl sok a komcsi és libsi, márpedig ezek nagyon nem hívei a demokráciának és szólásszabadságnak.

Itt van rögtön például te.

mokkaczuka 2013.04.09. 16:34:31

@egysmás: Igen. De nincs jogállam. Orbán Viktor: diktátor. Ebben az országban semmi nem történhet az ő akarata ellenére. Mellesleg demokrataként is be kell tiltani az ilyesmit. És ha nem megy, akkor szétverni, mint Prágában. A demokrácia nem azt jelenti, hogy ülsz, mint a birka.

mokkaczuka 2013.04.09. 16:37:14

@Fejesrob: De, híve vagyok a demokráciának. A demokrácia annyi, mint magadtól, kényszer nélkül tudni, mi a helyes. Aki "Adj gázt" címmel motoros felvonulást szervez az Élet Menetére, az nem a demokrácia vagy a szólásszabadság miatt teszi, hanem mert olyan egy rothadt lelkű patkány, amilyet kitenyészteni se lehet.

egysmás 2013.04.09. 16:40:05

@mokkaczuka: Valóban nem ezt jelenti!

Erre az autentikus válasz egy bizottság összehívása lett volna, ami megállapítja, hogy az inkriminált felvonulás sérti az emberi méltóságát, vagy akármijét az akárkiknek, megállapítja, hogy provokációként is értelmezhető, majd utasítja a Rendőrséget egy új eljárás lefolytatására, amit Rendőrség lefolytat.

Plusz megállapítja az engedélyt kiadó előadó szakmai felkészületlenségét és rendkívüli felmondással megválik tőle.

Ez lett volna a helyes út.

Ehelyett Orbán Viktor betiltotta.

Holnap meg téged tilt be, mert nem tetszik neki a pofád, holnapután meg engem tilt be, mert büdös a lábam.

Sam the Ace 2013.04.09. 16:43:58

@roli101: Te is csak egy tipikus kis agyatlan divatnáci vagy..

"Soha senki nem fogja őket szeretni vagy tisztelni, vagy megbánást tanúsítani. És ennek ők maguk az okozói. "

Én egy magyar katolikus vallású ember vagyok, de sül a bőr a képemről, hogy a hazám 400.000 honfitársamat küldte a halálba önszántából. És ugyanannyira tisztelem vagy szeretem őket, mint bármelyik felekezet tagját. Sem jobban, sem kevésbé.
De az a szégyen megtörtént és az a hazaáruló, aki ezt helyeseli vagy tagadja. Ti irigy, összeesküvés elmélet gyártó, szánalmas kis csürhe, ti vagytok a kisebbség.

Az olyan emberek, akiknek egy olyan tisztán dokumentált eseményt, mint amilyen a holokauszt is volt bizonygatni kell, nevetségessé teszik magukat. Ha csak azokat a videokat megnézed, amiben árkokba lőnek halomra sárga csillagot viselő civileket, nőket, gyerekeket már elég bizonyítékot kellene, hogy kapjál ahhoz, hogy ne az olyan irdaltlan baromságokban higyjél, hogy 6 millió ember kiköltözött külföldre marhavagonokban és néhány meg itt maradt túlélőnek hazudnia magát..
A holokauszt nem hit kérdése, mert akkor ennyi erővel 56 meg 48 meg a rendszerváltás meg az egész gyerekkorod is csak hit kérdése.

A szánalmas az a viselkedése a hozzád hasonlónak. A nácik többsége a zsidók halálának örül, kitelepítené, meggyilkolná őket, de a holokausztot már tagadja. Miért? Ja mert akkor jogos, hogy megemlékezünk? Aradon 13 embert végeztek ki és minden évben megemlékezek róla. Mint ahogy 56 áldozatairól is. De megemlékezek 400.000 magyar emberről is, akik a semmiért haltak meg az olyan piszichopata tömeggyilkosok miatt, akiket ma divat szeretni..
Neked semmit nem számít ez? Ok. A te döntésed. De azzal a szánalmas viselkedéssel, amivel a nyilvánvalót tagadod csak leégeted az egész antiszemita csürhét, akik irigységből vagy ostobaságból azok lettek..

mokkaczuka 2013.04.09. 16:55:06

@egysmás: értelek, és az utolsó mondatod igaz. Holnap mást tilt be. Ez valóban egy dilemma, de valahol meg kell vonni a határt. Ez az egyik dolog. A másik, hogy ez így, ebben a formában nem igaz. A világban a liberális demokrácia rettenetesen erős. Ha összeadod a világ demokráciáinak GDP-jét vagy katonai erejét, összejön a 90 % simán. És ez a 90 % nagyon nem csípi, ha valahol terepet veszít. Orbán megteheti technikailag, hogy holnap téged tilt be, vagy engem. Ma már azonban ott táncol, hogy az egész uniós pénzekből élő vircsaftot kirakják a civilizációból, mint macskát szarni.És akkor nincs tovább unortodoxia meg rezsicsökkentés, ez nem olajállam, ahol van miből játszani a bazári majmot,és erősen kétséges, hogy a kétharmad oly lelkesen vazelinozná a seggét a belarusz viszonyokra. Nem véletlen az, hogy ő betiltotta.

Flaggx 2013.04.09. 17:41:28

Gratulálok a poszt írójának, sikerült egy olyan igazi náci és gyűlölködő posztot megszülnie, tények ismerete nélkül, ami még a 70 évvel ezelőtti náci propagandagépezetnek is becsületére vált volna.

Gondolom az senkit sem zavar, hogy tavaly PONT ezen a napon, PONT ezen az útvonalon, PONT ilyen nevű felvonulás volt megtartva, ami szimplán arról szólt, hogy felhívják az autósok figyelmét a motorosokra.
Akkor senkit sem zavart. Most miért?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.04.09. 17:44:59

@Fejesrob: "Ez a betiltás szerintem inkább olaj a tűzre, értelmesebb ballibsik el is gondolkodnak, ennyire könnyű betiltani valamit? Ennek akár ők is szenvedő alanyai lehetnek"

veletlenul egyetertunk.

de teny ugye, hogy nem a liberalisok tiltottak be a rendezvenyt:-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.04.09. 17:49:29

@mokkaczuka: " Aki "Adj gázt" címmel motoros felvonulást szervez az Élet Menetére, az nem a demokrácia vagy a szólásszabadság miatt teszi, hanem mert olyan egy rothadt lelkű patkány, amilyet kitenyészteni se lehet"

ez igy van. de jellemzoen a demokracia - es foleg a luberalis demokracia - arrol hires, hogy a rohadtlelku patkanyoknak is van benne eletter.
megvetem ezeket az ostoba, egybites szarhaziakat. de ettol meg ugyanolyan jogok illetik meg oket, mint barki mast. ha a melegek vonulhatnak, ha a katolikusoknak lehet kormenetuk, ha a cofos hulyegyerekek jatszhatjak a bazari majmot es alazhatjak meg magukat, ezek a sudribunkok is egethessek magukat a nyilt utcan.

Tor_Tura_a_Bor_Túrához (törölt) 2013.04.09. 18:12:03

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Ha valaki a nyílt utcán szarik, visszatetszést kelt, -jogosan.
Ha valaki ordenáré, nagyképű, kioktató, -az emberek nem kedvelik.
Ha valaki külföldről, ékezetes karakterek nélkül, mindenkit lealázva írogat, -az emberek nem kedvelik, különösen nem, -ha mindenki fölé helyezi magát.
Ha valaki a való életben egy véletlenszerű közegben ilyen hangot üt meg, -szarrá verik.

Flaggx 2013.04.09. 18:17:18

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Hogy ki az ostoba és egy bites, azt most bizonyítottad! :) (Mint ahogy sok sok posztíró és kommentelő az elmőlt két napban)

Csak arra tudok gondolni, hogy ez milyen jó ingyen reklám ennek az Élet menetének, főleg hogy ennyi erővel ez ellen is tiltakozhatnának: index.hu/belfold/2013/04/09/a_bekemenet_europatol_is_megovja_a_hont/

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.04.09. 18:36:29

@El_Tekergő_Macska: erdekes tapasztalat lenne, amint egy hozzad hasonlo ram meri emelni a kezet:-) csurheben gondolkodsz, kispofam, ahogy szoktatok , igaz?:-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.04.09. 18:42:24

@Flaggx: te ugye nem beselni madzsar?:-) nem tiltakozni kell. korbe allni es kirohogni az ilyen bunkokat:-)

ez az, ami most veled is megtortent...:-)

2013.04.09. 19:04:08

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ez a fajta viselkedés amit mutatsz az antiszemitizmus legerősebb gerjesztője. Nem tudom hogy megtévesztettség vagy tudatosság az oka, bármelyik is, nagyon kártékony. Az szdsz eltűnésével sajnos nem tűnt el ez a fajta gondolkodásmód teljesen. Adjunk teret a gyűlölködőknek, hogy aztán látványosan leköpködjük őket és így szerezzünk bázist. Mindenesetre a zsidók nagy része sem rajong ezért a felfogásért.

Tor_Tura_a_Bor_Túrához (törölt) 2013.04.09. 19:46:49

@dr kotász:
Nemcsak antiszemitizmust gerjeszt az ilyen viselkedés,
közösségellenes egyszerűen, tiszteletlen, faragatlan, proli.
….................
ahogy
indulatot gerjeszt,
a cigányság „vérívó” rétegének a viselkedése,
-vagy a cigányság problémájának a hibás kezelése,
és annak a „hazafinak” a viselkedése, aki tüntetést szervez, provokál, és a felajzott tömeget, -saját boltjába tereli, a „hazafias” kellékek megvásárlására.
És persze igaz arra a zsidó emberre is, aki pusztán csak zsidósságából akar megélni.
A sor tetszés szerint folytatható....
Mindegyik példa, -alávaló senkiházi, embert takar.
….És mind bűnösök vagyunk, hogy átvettük, azt a lekezelő tegeződési formát a Weben, a saját magunk teljes megaláztatására és mások lealázására, :-)

Flaggx 2013.04.09. 19:52:57

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "korbe allni es kirohogni az ilyen bunkokat" - gondolom magadra gondolsz. :) Egyébként fejtsd ki, hogy mitől bunkók azok a motorosok, akik felvonulnak azért, hogy felhívják az autósok figyelmét a többi motorosra?

Miért is oktat ki amúgy a magyar nyelvből olyan, aki ékezetet sem használ?

NIPREDIL 2013.04.09. 20:01:09

Most dontottem el, hogy elmegyek az elet menetere. Egyebkent nem vagyok zsido, csak erzo ember.

mokkaczuka 2013.04.09. 20:26:22

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Németországban ad nekik a policáj gumibottal. Akkor az nem elég jó demokrácia?

mokkaczuka 2013.04.09. 20:30:57

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Az egész okfejtés akkor igaz, ha biztos lehetsz benne, hogy az egybitesek kisebbségben maradnak. Itt, ebben az országban azonban a gyeplő kiengedése csak szaporítja őket. Nézd meg az itt kommentelő barmokat, abba kapaszkodnak, van-e ékezeted. Nem, nem lehetsz benne biztos, hogy körbeállják és kiröhögik őket. A magyarnak ez tetszik, wazze.

sztd 2013.04.09. 23:37:59

Nos én nem vagyok oda a motorosokért, és a motoros felvonulásokért sem. Szerintem a motor az fölöslegesen szennyez, fölöslegesen zajong, és a nagyobbak annyit fogyasztanak, mint egy autó. Ez egyes gazdagok idióta szórakozása.

A rendezvény áthallásához nem fér kétség. Ha picit is foglalkoztatta volna őket a dolog, és tényleg véletlen lenne az egybeesés, még vasárnap lemondták volna a rendezvényt (vagy átteszik egy másik napra).

A szerző demokratikus elkötelezettségéhez sem fér kétség. Kétséget kizáróan nem teljesedett ki. Mégis hogyan gondolja a kedves szerző, hogy véleménnyilvánítási és gyülekezési szabadság mellett betiltanak egy - egyébként törvényes - felvonulást, és ezt még helyesli is? Nyilván nem a demokratikus elkötelezettség mondatta ezt.

@mokkaczuka: A németeknek a zsigerükben van a más népek lenézése. A nemzetiszocializmus a lelkük mélyéről ered. Lelkesen perverzek.
Az amerikaiak demokráciájának az ókori Athén volt a példaképe (a megalakuláskor). A cenzus mellett kiválasztott fehér férfiak döntötték el, hogy mi legyen az országgal. Az eredeti demokráciájukkal sosem volt ellentétes az indiánok kiirtása, vagy a rabszolgaság.
Magyarországon ötletszerűen soha senki nem csinált népirtó rendszereket. A magyar lélekben a Horthy van. A felvonulás betiltása, adott esetben a szétlövése, és ennek a helyeslése. Amikor éles a helyzet, akkor pedig a gondolkodás nélküli segítés. Ezért is mentettek a vészkorszakban egyes (békeidőkben antiszemita) fajvédők is zsidókat.

A felvonulókat addig nem fogják majomnak tekinteni, amíg nem hagyják őket ugrálni. A leghatékonyabb tiltakozás a felejtés lenne a számukra. Most viszont megdicsőülhettek.

Tor_Tura_a_Bor_Túrához (törölt) 2013.04.09. 23:45:35

@mokkaczuka:
Ez annyira megszokott, annyira alávaló, amit ön művel.
Ocsmány hazugság, ferdítés, rágalmazás, csúsztatás.
Könnyen teheti, -főleg így a virtuális térben.
Ne gondolja, hogy senki nem olvassa el az ön sorait.
Ne gondolja, hogy nem fortyog az indulat senkiben sem, -emiatt.
Önt nyilván nem bántják majd...
De holnap, jövő hónapban, ismét és ismét megütnek egy embert, (a gyereke szeme láttára) mert nagy az orra,
miközben, lehet, hogy nem is zsidó...
-Ön miatt is,,,
Ön eléri, hogy ne az ember, ne a munka, hanem a származás számítson ismét, és ismét és ismét...
Ocsmány emberek undorító szarára, önnek van bátorsága lapot húzni....
Ön kiszart ide valamit, ártatlan embereket büntetve majd ezzel.
Persze tudom,
van aki a téliszalámilopással, (és így tovább) is nyer, és mindent visz...
Ja, hogy ön azt mondja, nem ön a kezdeményező, hanem mások,
mindig a mások,
akár másság fedezékéből.
S persze kell forradalmat szítani is itt, e hazában,
biztos fedezékből,
és játszani az emberek életével,
-külföldi billentyűzetről...
-Biztos fedezékből..

Tor_Tura_a_Bor_Túrához (törölt) 2013.04.09. 23:54:14

@sztd:
Szarháziak a motorosok,
Szarháziak a gazdagok,
Szarháziak az amerikaiak, -kollektíven persze,
Szarháziak a fehér férfiak is,
Szarháziak a németek, -kollektíven persze,
Szarháziak a magyarok -kollektíven persze,
Kicsit szarházi a poszt-írója is...
Ön pedig, igazán nagy gondolkodó, igaz-ember.
Tényleg.
Minden kétséget kizáróan.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.04.10. 08:14:56

@Flaggx: teljesen nyilvanvaloan az elet menetere raszervezett naci bulirol van szo. nem megy ez nektek. jol hazudni is bunko sopredek vagytok:-) de mondom, az ilyen faszarcuakat hagyni kell vonulni, egessek csak magukat nyilvanosan, mindenki lassa, micsoda retardalt, szaros csurhe is az antiszemitak es nacik ketkereku orse:-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.04.10. 08:22:48

@mokkaczuka: igen, de mar nem vagyunk kotelezoen osszezarva ezzel az onkentes untermensch-sel. meg lehet csinalni, hogy az ember lelep innen. aztam fetrengjen a sok barom a mocskaban az adom nelkul, nezzuk, mire menek az ilyen mentalisan leprasok a beltenyeszetukben:-) plane, ha kintrol szorgalmazza az ember a nagyobb figyelmet a jogvedo szervezetek es a media reszerol. ugy kell harcolni az ilyen mocsok ellen. nem az o modszereilkel.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.04.10. 08:28:31

@El_Tekergő_Macska: latom, nagyon forszirozod a fizikai eroszakot, gyoker:-) tudtad, te neveletlen, eroszakos bunko, hogy n virtualisan sem fenyegethetsz fizikai eroszakkal?:-) tehat igazad akkor sem lenne, de ha te fenyegetsz akkor is te leszel vadlott, ha a vegen valaki megtanit ra: az ilyen nagy pofahoz ember kell, keves a gatya:-)

sztd 2013.04.10. 11:05:28

@El_Tekergő_Macska:
Én nem szarháziztam le senkit. Az idióták és a gazdagok is származhatnak kiváló házakból is. :P
Ha egy idióta szegény, akkor anyagi okok miatt nem motorozik. Ennyi.

A komment fele viszont válasz volt, szóval a kijelentésekkel együtt értelmezhető. A lényeg, hogy bár a betiltás Magyarországon jellemző, nem szerencsés (mint ahogy támogatni sem szerencsés).

mokkaczuka 2013.04.10. 16:19:40

@El_Tekergő_Macska: Pesten vagyok, ember. Érdekelne különben ez az egész bolhacirkusz?

mokkaczuka 2013.04.10. 16:22:19

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Minden szavad igaz, csak sajnos nekem a betegségem miatt sok bajom lenne másutt a biztosítással, napi 60-70 euró lenne az ellátás. De mindenesetre keressük a lehetőségeket, nekem kis gyerekem van, nem akarom, hogy ebben az északnyugat-balkáni kutyaólban nőjön fel.
süti beállítások módosítása