A KARD a Facebook-on

Őket ajánljuk

Hírfolyam

Friss topikok

Elérhetőség

A KARD blog

e-mail: kard.blog@gmail.com

Facebook: A KARD

Twitter: @KARD_blog

Hol az a két pofon a szélsőségeseknek, Viktor?

2015.03.20. 06:30 outisz

Anno, Orbán azt mondta -- úgy 2010 körül, a választási győzelme után --, hogy a szélsőségesek kapnak két pofont és haza lesznek zavarva.

Miniszterelnök úr, ha kérhetném, jöhetne az első pofon.

Merthogy megírta az újság, a Fidesz szavazóbázisa stagnál, míg a Jobbik immár csak 3 százalékkal marad le a kormánypárttól, sőt, a 30 év alatti korosztályban átvette a vezetést. (Minden ötödik fiatal…) Hogyan jutottunk el idáig, miniszterelnök úr? Illetve, jobban érdekel a miért? Nem tudok elmenni amellett, hogy a Fidesz a mai napig folyamatosan a baloldalon feszül, a hazaárulókon, Gyurcsányon, Bajnain, MSZP-n, az összefogáson, a visszajönnek a kommunistákon, az elveszik a rezsicsökkentésen ésatöbbi. Nincsen ezzel semmi baj, be van gyakorolva a szöveg, megvannak a díszletek. A Macskákat meddig játszották Londonban? 21 évig, és rohadtul nem lett más a sztori vége, mégis érdekelte az embereket. A baj csak az, hogy bármennyire is szórakoztató a baloldalba, vagy álbaloldalba rúgni, kezd feleslegessé válni. Veszprém megmutatta, hogy van élet Gyurcsány után úgy, hogy még Gyurcsánynak is jut a saját, szervdonorként felajánlott szerveiből -- ha szabad ennyire hülyén fogalmaznom.

Kíváncsi voltam, mivel áll elő Orbán az évértékelőn és márc. 15-én. Semmi újjal. A dolgozó kisember kliséjét már most szétkapták, ezen kívül nem maradt más, mint a harcba hívás. Ezt pedig már ismerjük, és ismerik már a fideszes, pardon, volt fideszes tömegek is. Lehet is kivont, véres karddal végignyargalni az országon, leesett már a tantusz. Nem vér az, csak a vérnarancs ragacsos, piros leve. Aki pedig erkölcsi magasságokból szónokol, többet lopott már mint a baloldali kormányok együttvéve. Lehet hogy dolgozó kisemberek vagyunk, de nem hülyék.

Ezzel szemben a Jobbik töretlenül díszeleg az erkölcsi patyolat és a béke hírnökének szerepében. Kilóg persze a lóláb, hogy mindez hátrafelé nyilazó cukiságkampány, de szerintem a dolgozó kisemberek népe ezt magasról leszarja. Szerintem mi magyarok 2015-ben (is) vagyunk annyira rasszisták és fasiszták, hogy beleférjen még a nyomokban felbukkanó cigányozás, zsidózás, illiberálozás is. És a Fidesznek ebben elévülhetetlen érdemei vannak. Mégis hogyan fogja Orbán Viktor elindítani azt a két hatalmas pofont? Nem tud hova ütni, mert amit támadhatna, azt ő maga is képviseli. Hogy Vona már az illiberális állam szükségességéről beszélt 15-én? Egy normális országban a miniszterelnök felelősségre vonná. Ja, hogy Magyarországon pont Orbántól tanulták? Vagy csapjunk már oda a Jobbik vállalhatatlan keleti nyitásának, az egész eurázsiai birodalom álmával. Izé, hogy ez is visszapattanna a Fideszre, akkor inkább hagyjuk… Na majd a szabadságjogok tiprásáért jól rájuk szólhatunk! Hát… mondjuk a civilek vegzálása után nem tűnne olyan őszintének… Akkor inkább szidjuk le őket azért mert a bevándorlókból csinálnak politikai cirkuszt. Ja, bocs, az is a Fidesz volt, a Jobbik csak rákontrázott. Nem marad más hátra, vágjuk a képükbe hogy eltávolodnak Európától, attól az Európától… amitől a Fidesz is próbál eltávolodni. Soroljam még?

Egy dolgot nem értek, és egyre jobban aggaszt a dolog. A Fideszben ezt nem látják? Nem látják azt, hogy akárhányszor hiszterizálták a közvéleményt és elmozdultak a szélsőségek felé (politikailag), mozdult velük az egész rendszer? Anno Moldova mondta a rendszerváltás után, nem én lettem baloldalibb, a helyzet mozdult el jobbra.

forrás: nepszava.com

Na ugyanez van most is. Mozdul -- menekül -- a Fidesz jobbra, csak nem veszi észre, hogy ott már vannak. Márpedig a náciknál nácibbnak lenni elég nehéz, és ebben van pár év lemaradásuk a Jobbikkal szemben. Ami aggaszt a dologban, hogy a kormányzati kommunikáció  a mai napig szinte észre sem veszi a szélsőjobb erősödését. Miért?

Talán mert tudják, hogy a négymillió szegény országában rohadt nehéz lesz kifogni a szelet a szélsőségesek vitorlájából. Igen, helyette talán egyszerűbb odafurakodni melléjük, végül is ha marad ez a 3% 2018-ban, még kormányon maradhatnak. Ha viszont nekimennének a Jobbiknak, még az is lehet hogy elveszítenék a saját választóik egy részét.

Talán mert tudják, hogy ma már nem jobb és baloldalról szól a harc, hanem demokratikus és illiberális világképről, nyugati és keleti modellről, ebben pedig a Jobbik természetes  szövetségesük. (Na persze nem a szív szava vezényel itt senkit, vigyázó szemeteket a kisgazdákra, az MDF-re (és részben a KDNP-re) vessétek. Nem egészséges a Fidesz szövetségesének lenni. (Más: és most ne menjünk bele abba hogy baloldalon ki a demokrata és ki a populista, legközelebb) Plusz adalék, Tamás Gáspár Miklós írásában vesézte ki, hogy Rogán Antal az egyenlőség elvetéséről beszél, mintha az a komcsik gumicsontja lenne -- pedig polgári érték. Amit viszont a Fidesz most képvisel, az a feudalizmus, és ez persze szintén fekszik a Jobbiknak.

Talán mert keletről más szelek fújnak? Szerintetek ki gratulálna elsőként a Jobbiknak, ha megnyernék a választásokat? поздравляю! Ettől az eshetőségtől ver ki a víz, és remélem csak fantáziálok. Putyin persze jobban örülne a Jobbik kormányra kerülésének, mintha a Volgába vodka folyna. Mehetne ez az idedörgölőző-odadörgölőző kis senki a stadionos falujába vissza, helyette meg kapna egy csődbejutó Magyarországot egy olyan vezetővel, akivel szóba sem állnak nyugaton. Ezzel szemben Vona már most a legelborultabb arcokkal keresi a szövetséget keleten, Alexandr Duginnal, az eurázsiai birodalom főmágusával.

kép innen: http://hvg.hu/vilag/20140527_Alexandr_Dugin_eurazsiai_birodalom

 Persze az is esélyes, hogy a Fidesz hátországában ennyire tehetséges agytrösztök ülnek. Látva az elmúlt évek szakmai mélyrepülését, nem elképzelhetetlen, hogy dilettánsok kezébe került a Fidesz stratégiája, és az adatok láttán hamarosan célpontot vált a Fidesz.

A Bourbonokról azt mondták, nem tanultak, és nem felejtettek semmit. A Fidelitas besúgórendszerének botránya ezt igazolja a Fidesszel kapcsolatban is. Pont abba a keményvonalas, fasiszta, besúgókra, harcosokra, üres ideológiá(k)ra épülő, velünk vagy ellenünk úton haladnak tovább, ami szerintem a lehető legrosszabb az ország számára.

 Egyetértesz? Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és oszd is meg a posztot:

kardlog.png

Tegyük a KARD blogot a könyvjelzők közé

RSS hírfolyam a blog bejegyzéseiről

90 komment · 1 trackback

Címkék: fidesz demokrácia jobbik magyar demokrácia

A bejegyzés trackback címe:

https://kard.blog.hu/api/trackback/id/tr367282603

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.03.20. 17:00:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.03.20. 07:05:37

Mi a bajod Duginnal? Rendes orosz, keresztény ember.

nevetőharmadik 2015.03.20. 09:32:44

@maxval bircaman szerkesztő: Talán az, hogy ő nem akar rendes orosz lenni :D

István Tamasi 2015.03.20. 10:50:41

@maxval bircaman szerkesztő:
Nem értesz te semmit a magyar közéletből, mert egy faggyús birkaszar vagy Buleszből. Nem is vagy magyar, Ivanov!

Alzheimer Fauna · http://fauna.ingyenblog.hu/ 2015.03.20. 12:43:39

Két éve januárban csak a római Colosseum sötétült el a "jobbik" miatt.
Ha ez így megy tovább - hála szeretett vezetőnk, G. Viktor e témában is megmutatkozó akrobatikus pávatáncának -, Európa fog elsötétülni.
Hetvenöt év után újra.

Toportyán Zsóti 2015.03.20. 13:27:04

Lajos nélkül nagy szarban vannak az analfabéta tákmatyik akik kormányzati munkának hiszik amit produkálnak,pedig ez csak fekália.

Toportyán Zsóti 2015.03.20. 13:29:34

@maxval bircaman szerkesztő: Rendes emberek nincsenek putinhonban ahol 4 rubelből ellopnak az nemzeti offshorkkok,hogy Londonban eldorbézolják évszázados hagyományaik szerint.

istvankah 2015.03.20. 14:31:12

Szerintem,kell megint a nemzetes uraknak és a nyílas testvéreiknek az "égés",hogy a romokon az ország megújulhasson!Rajta "deli"leventék!tietek lesz a lehetőség,hogy újra lángoljon a haza!

nevetőharmadik 2015.03.20. 14:42:44

@maxval bircaman szerkesztő: Egy klasszikus rendes orosznál legalábbis belefér, de talán elvárható is az orosz birodalom preferálása. Bármely rendes nemorosznál viszont nem.

Dugin lehet rendes ember abban az értelemben, hogy nem ver meg az utcán vagy nem tör be a házadba, meg tud és szokott is késsel-villával enni. De az orosz társadalmi paradigma még Oroszországot sem volt képes valóban erős országgá tenni, nem orosz adottsággal rendelkező országok esetében pedig végképp működésképtelen - így legtöbben köszönjük szépen, nem akarunk rendes oroszok lenni (úgy és azért gondolkodni-működni, mint az oroszok).

sorstalan gáz 2015.03.20. 15:19:31

Igazi ballib butaságorgia. Hogy azért erősödik a Jobbik, mert a Fidesz jobbra tolódott. Egyik rossz, meg a másik is rossz. Ennyit sikerült kiköhögni, ha jól értem a posztot

A ballib tábor szellemi magasröpte elmehetne akár egy mélyszántásnak. Nem csoda, hogy a zemberek bármire inkább hajlandók szavazni, mint a ballibákra

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.20. 15:48:11

"Mégis hogyan fogja Orbán Viktor elindítani azt a két hatalmas pofont?"

Hol mondta Orbán, hogy jobbfelé fog pofozkodni, és nem a baloldal irányába?

Jelenleg a magyarokat nem a Jobbik irritálja, hanem a baloldal-szélsőbal agresszív és agyatlan hisztériája.

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2015.03.20. 15:50:19

@sorstalan gáz: pedig jól érted Te, hogy mind a kettő rossz. csak fel nem foghatod, úgy látszik.

a nagy hohoohooo 2015.03.20. 15:53:20

A FideSS szalonképessé tette a Jobbikot. Nehéz eldöntenem melyikük zsidózik, cigányozik, kommunistázik harsányabban. A führer-elv és az akarat vezérelt politika is közös jellemzőjük.
Visszatérő fordulat a Jobbik szavazóktól ez, hogy "..én nem azért támogatom a Jobbikot mert.." - csak halkan jegyzem meg, hogy ezt csomagban adják. Pekidzs, junó.
A radikális pártok félrevezetésből szoktak nyugodt hangot megütni.
A Jobbikkal viszont nem csak az a gond(om), hogy cigányozik és zsidózik.Bizonyos népcsoportok kiirtása valszeg költői túlzás, azt szerintem még a legzagyvagyörgygyulább jobbikos prominens sem gondolja komolyan. (a szavazóik némelyikének viszont valószínűleg ez is beleférne.)
elsősorban az a baj, hogy a politika nem olyan műfaj, hogy megpróbáljuk, oszt lesz, ami lesz. ez a FideSS-féle "próbaüzem" duma is csak a dilettantizmus leplezésére.
A politika nagyban bizalmi alapon működik, ahol nem elég, hogy elmesélik, melyik formáció mit szeretne, hanem a szavazónak el is kell hinnie, hogy a mesélő képes arra, amit megígért.
Aztán ha hatalomra kerülnek akkor indulhat a leszámolás/kiirtás/elkobzás/.Mint a populista FideSS
Mert mi is a programjuk azon kívül, hogy az eddigiekből elég? Semmi. FideSS populizmus a négyzeten.Igen, ez a hang nagyon veszélyes. Vonáék felmérték, hogy az emberek békét, nyugalmat akarnak, s most erről fuvoláznak. Miközben azért ott van, hogy radikálisok. Isten mentsen
tőlük! Nem konszolidálódtak, hanem taktikai és stratégiai okokból stílust váltottak. S ezt sokan benyelik.Persze, megpróbálnak középre kommunikálni, azt mondják, amit az emberek hallani akarnak. De ez attól még ugyanaz a szélsőséges párt. A kommunikáción változtattak, az
ideológia maradt farkasok a cél érdekében néha báránybőrbe bújnak...
Nem állítom, hogy nem nyerhet a Jobbik, de azért még is csak a birkák FideSS és a neonáci Jobbik közötti átrendeződésével állunk szemben.
A rendkívül töredezett baloldali és liberális pártok is erősödtek valamelyest 2010 óta.
Mindenki tudja, hogy a neonáci Jobbik fullra rasszista, de ezt nyíltan nem merik csinálni. Nagy hangon zsidóznak/cigányoznak/megamitakarsz, de csak kvázi félreeső helyeken, aztán ha felkapja a sajtó, akkor letagadják, mert mert sunyi görények, de közben kacsintanak, aki akarja, az érti.
Csak a szépet, csak a jót, az, hogy egyébként meg indulatvezérelt ösztönlények adják a tagság egy jelentős részét, akik a törvényhozás legmagasabb szintjén indulatvezérelt ösztönlénykedhetnek majd, ha a párt hatalomra kerül, az amolyan mellékes.Őket az nem érinti, a bőröd színe fehér, a származásod magyar, nincs miért aggódnod, nem téged gyűlölnek. Legföljebb majd néha befogod az orrod és eltakarod a gyerekeid szemét, ha olykor az embertelenség már elviselhetetlen.
De nem is ez a fő baj velük. A fő baj ugyanaz, ami a FideSSzel: itt áll egy ország tele problémával, és a Jobbik kommunikációja csakis és kizárólag arról szól, hogy hogyan lehetne elmenekülni a nehéz (ergo népszerűtlen) döntések elől. Bele a népség által szívesen hallott jelszavakba, lapos és semmitmondó féligazságokba, amivel semmit sem oldanak meg, de a frusztrált polgár zsigerileg kielégül.
Magam sem tudnék szebben ráfeküdni a csalódott emberekre, mint a Jobbik.Tehát kihasználja 1-1,5 millió ember csalódottságát, nyomorultságát.Tudja a Jobbik, hogy sosem lesz hatalmon Mo-n, ezért mer nagyokat mondani.Kezd hasonlítani Orbán Viktor 2010 előtti Kánaán ígéreteihez.
Sosem beszél arról, hogy mi lenne, ha hatalomra kerülne. javaslom a Luzerner Zeitung 2012 áprilisi (8. v. 9. ) számát elolvasásra. Abban nyilatkozta az AUDI vezér, ha Mo-n egy szélsőjobb párt nyerne, másnap költözne az országból.
Ez viszont nem annyira vidám:
"A Jobbik történelmi csúcseredményéhez szükség volt arra, hogy a kormányzó párt a maga idegenellenességével (legutóbb a bevándorlók elleni kirohanásokkal), a bankok és a multik támadásával, a törzsi típusú (reflektálatlan) nemzeti odaadással előkészítse a talajt a Jobbiknak. Eddig a rendezettség és a kormányzás képessége szólt az uralkodó párt mellett e körben, de e tekintetben egyre több kételyre van ok."
nol.hu/velemeny/sokk-1522703
Ui. Baloldaliként nekem meg az a sokk, hogy a Népszabinak EDDIG netán voltak illúziói!

Tyreo 2015.03.20. 15:56:43

@sorstalan gáz: igazán villanthatnál valamit a jobboldal zsenialitásából is, hátha tanulunk belőle valamit.

Sexual Harassment Panda 2015.03.20. 16:01:03

@a nagy hohoohooo: ès szerinted mièrt nem nyerhetnek 2018ban??!!
Most őszintèn!

ami szabad 2015.03.20. 16:01:31

Igen csak fontos gondoltaok ezek, ha nem is teljesen újak. Kellene már vele foglalkozniuk, mielőtt késő lesz...

Netuddki. 2015.03.20. 16:05:52

@sorstalan gáz: A fidesz jobbra tolódott? Lófaszt! A fidesz egy rendszerváltás előtti komcsi párt, az mszmp utódpártja.
De az ostoba lobbikosok se jobboldaliak. Semmi jobboldali értéket nem képviselnek. A cigányozástól, zsidózástól meg senki nem lesz jobboldali...

Sexual Harassment Panda 2015.03.20. 16:09:25

@ami szabad: a fidesznem sztem tökèletesen megfelel egy jobbikos kormàny .màr règ leosztottàk a lapokat.
Az emberek neg fogjàk szavazni demokratikusan a jobbikot.
Akinek meg nem tetszik az elmehet.

a nagy hohoohooo 2015.03.20. 16:15:30

@beszélő majom:

Húgy miiii?...becsinálok a röhögéstől buta nemzetthynácik egyik legnagyobb hímvesszője:"Hol mondta Orbán, hogy jobbfelé fog pofozkodni, és nem a baloldal irányába?"..."TE-náci-FASZ!"
Mergye a tanáraid azok voltak a hülyék..brhüüüüü...ide Rejtő kell:
1-"A tábornok elhúzta ujjait a homloka előtt, hogy népiesen jelezzen egy szomorú elmegyógyászati diagnózist."

"Kormányra kerülésének esetére ígéretet tett Viktor a Magyar Gárda ügyében: "úgy fog tenni, mint Horthy a nyilasokkal: kioszt nekik két pofont, és hazazavarja őket" - tudósít az Index egy nem nyilvános megbeszélésről"
Forrás: (Index nyomán Kuruc.info)kuruc.info/r/2/25150/

Deazé'semmi bajom azzal "FASZ!"-al,de miért a nyakadon hordod?.....amúgy teccik,jól áll mutatja mekkora náci faszfej vagy..brhühüüü....
2. Rejtő:"– Kissé fejbe ütött - felelte végre csndesen. - Most hova akar menni?
A nő felvonta a vállát:
- Nem tudom.
- Engedje meg, hogy elkísérjem, én is oda készülök.

- Mondja... Mit gondol rólam?...
- Nem szoktam gondolkozni... Születési hiba."

a nagy hohoohooo 2015.03.20. 16:23:45

@Sexual Harassment Panda:

Gratula az "észérvekkel"teli érvelésedhez.......Mit is mondott kedvenc íróm,amikor elcserélték a kalapját, és az illető sűrű elnézések közepette ezt mondta:
"Pardon uram, de kb. egyforma fejünk van.
-"Hát lehet uram, hogy kívül igen, de belül nem"!
Azt hiszem itt fordított a helyzet.

Amnesia és IQ hiány ellen:Mit is írtam:"Nem állítom, hogy nem nyerhet a Jobbik, de azért még is csak a birkák FideSS és a neonáci Jobbik közötti átrendeződésével állunk szemben."

A Jobbiknak nincs halvány fingja se,terve sem,nyertek Ok!.. és mit csináltok a pangó ,leépült gazdasággal,amit csak az autógyárak tartanak fent a víz felett a megfulladástól,vagyis az államcsődtől,a nem hitelező bankokról ,ezek mind Orbán miatt nem működnek,a munkanélküliséggel,a történelmi csúcs államadóssággal,a minus GDP-vel,a 27%os ÁFÁ-val a szegénységgel,éhezéssel,a munkahely,megélhetés miatt külföldre kimenekült dolgozókkal,a dollárhitelekről -670 milliárd - és most hozzá a 25 évre a Paks2 atomerőmű miatt még jobban eladósított országgal. Na és az Orbán és biza a neonácijobbik miatt megromlott EU és USA kapcsolatokkal? A kisebbségekkel,a zsidókkal,a cigányokkal? Mert eddig még senki nem válaszolt,előre szólok ,hogy a"szebb jövőt",a"kitartás"nem nyerő.. Nos?
Mert nagylegények,nagypofájúak csürhében ,bandában ,a Kossuth téri vizeldében ,a romániai vonaton,de sem arra az előbbire,sem semmi értelmesre nem tudnak választ adni,ezeknek hatalmat?

Jolka40 2015.03.20. 16:27:29

Ha a jobbik kerül hatalomra, egy darabig nagyon szar lesz, de utána már csak emelkedni fogunk. Annál mélyebbre már nem süllyedhet Magyarország.

Sir Galahad 2015.03.20. 16:34:07

Bocsánat, de a szerző alapvető félreértésben van. Az a bizonyos két pofon nem a Jobbiknak lett beígérve. A Jobbik egy bejegyzett párt, amit lehet nem szeretni, van is miért, de radikális szélsőség alatt inkább a gárdát meg a hasonló alakulatokat lehet érteni. Ha jól tudom, a gárda be van tiltva, a náci jellegű megmozdulásokat nem engedélyezik. A Jobbik a Fidesznek (meg a többi pártnak is és viszont) politikai ellenfele, a pártok közötti politikai harc meg nem egyenlő a "pofozkodással".

Sexual Harassment Panda 2015.03.20. 16:38:08

@a nagy hohoohooo:
"Tudja a Jobbik, hogy sosem lesz hatalmon Mo-n, ezért mer nagyokat mondani.."

Nos, nekem ùgy tűnik, hogy igen, az emberek többsège hatalmat fog adni nekik.
Mi lesz ezutàn?
A testvèri nèpek, mint törökök, oroszok gond nèlkül el fogjàk fogadni őket.
Nyugateuròpàban szòba sem fognak àllni velük.
Gondolom màr a vàlasztàs estèjèn elindulnak a gàrdista masìrozàsok a zsinagògàk, cigànytelepek felè, elszàmoltatjàk a szocikat, libsiket is.
Valszeg rengetegen azonnal autòba ülnek ès elmenekülnek, ès nyugaton menekültstàtuszt fognak kèrni, ès jò esèllyel kapni is.
akik akkor kibt vannak bem fognak hazasietni zkàrpát hìvò szavàra.
a multik is csomagolnak, az eus forràsokat befagyasztjàk.
pàr èv alatt az eubòl is kilèpnek, mondjuk nem megy olyan gyorsan, de a ciklus vègère megoldhatò.
Miből fogjàk pòtolni az eus forràsokat?
Az autògyàrak àltal termelt gdp-t?
Nem tudom.
Mit tudok tenni?
Semmit.
lelèpek; ès
2018ban szavazni fogok nem a jobbikra.
Többet nem tehetek.

Sexual Harassment Panda 2015.03.20. 16:39:10

@Jolka40: ha a jobbik kerül hatalomra èhendöglesz te szerencsètlen.leàlk a gazdasàg

conchita 2015.03.20. 16:39:43

@Sir Galahad: Így van ahogy mondod. Orbán ezt nem a Jobbikra mondta.

Bafana 2015.03.20. 16:46:01

@a nagy hohoohooo: Nem unod még ezt a fergeteges poént? Csak azért, mert már vagy huszadjára kopizod a hozzászólásodhoz. Újíts! Vagy lapozz!
A Jobbik erősödése is hasonló ehhez a hozzászóláshoz. Vagyis "a kevesebb a több" elve. Ha nem olvasnánk-hallanánk naponta a "náci", a "holokauszt" a "szélsőség" szavakat többször is, sokkal hatásosabb lenne a végeredmény.
Hiába szeretem a bácskai rizses húst koviubival, ha minden nap tuszkolnák erőszakkal belém, naponta többször is, akkor egy idő után megundorodnék tőle. Ettől nem vagyok szélsőséges, meg nácifasiszta, egyszerűen a több ezer éves evolúció visz rá arra, hogy egy hét után kihányjam.
Remélem érthető a hasonlat, kedves liberósok. Vagyis a hiba (nektek hiba), pontosabban a Jobbik erősödése mögött nem biztos, hogy Orbán van, ott van a ti készüléketekben!

2015.03.20. 16:52:36

@Sexual Harassment Panda: Közép Európa geopolitikai szerepe sokkal több és fontosabb annál, minthogy egy esetleges jobbik kormány elkezdjen játszadozni a szövetségi hálózattal. Európa kézben tartásához Közép Európa az egyik kulcs. A jobbik kicsi ahhoz, hogy egy ilyen helyzetet uralni tudjon.
És reménykedjünk, hogy Gyurcsány kisdobos csapataiban sem látnak már potenciális asszisztenst egy esetleges konszolidációhoz.

Sexual Harassment Panda 2015.03.20. 16:54:56

@dr kotász: sztem ez nem ìgy van.
A natobòl ès az aubòl is ki fognak lèpni.
Lehetetlennek hangzik?
Most igen.
de 2 ève az is lehetetlennek hangzott, hogy egy nàcipàrt lesz a legnèpszerűbb pàrt.

2015.03.20. 17:11:07

@Sexual Harassment Panda: Eddig nincs kockázat. A jobbik egy tünet, de csak a felszínen. Amint döntéshelyzetbe kerülnének, valószínűleg a natoból való kilépésnek a gondolatát sem lenne elég idejük megfogalmazni. Az M1-en a nato harckocsi felvonulást tartana valószínűleg.

♔bаtyu♔ 2015.03.20. 17:14:32

A szélsőségesek megkapták, bár szerintem Orbánék puhák voltak. Leállították a Soros féle libsi civilbizniszt.

Sexual Harassment Panda 2015.03.20. 17:15:00

@dr kotász: èn ebben nem hiszek.
Mièrt ne lèphetnènek ki?
Ez a programjuk lènyege.
Az eu kilèpès is lehetsèges.
Eltart vagy 3-4-5 èvig, de lehetsèges.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.20. 17:17:57

@a nagy hohoohooo:

"A FideSS szalonképessé tette a Jobbikot. Nehéz eldöntenem melyikük zsidózik, cigányozik, kommunistázik harsányabban. "

Miért ne lehetne beszélni a VALÓS problémákról, ha azok HATÁROZOTTAN egyik, vagy másik népcsoporthoz köthetők?

Agyatlanul cigányozni meg nem a Fidesz és nem a Jobbik szokott, hanem a liberális baloldal.

Ugyanők szoktak agyatlanul KERESZTÉNYEKET mocskolni is.

Lásd: a Charlie Hebdo a "művelt Nyugaton".

Lásd: a HVG Magyarországon.

♔bаtyu♔ 2015.03.20. 17:19:32

@a nagy hohoohooo: Ezen a balliberális önbizalmon én is csodálkozom.

Ha a Jobbik hatalomra kerülne, eleve nem kerülne különösebb erőfeszítésbe jobbak lenniük mint Gyurcsányéknak, tehát nem az a kérdés, hogy rosszabbak lennének, hanem az, hogy hatékonyabbak lennének e mint Orbánék.

Ez egyszerűen nem is az a pálya, ahol Gyurcsány, Bajnaifélék játszani tudnának, azért ezek nem véletlenül buktak meg.

2015.03.20. 17:23:24

@Sexual Harassment Panda: Amint ezt belengetnék, az első kézzelfogható jel a nyugati propaganda beindulása lenne. Szinte biztosra vehető ennek nyomán egy felkelés kirobbanása. Nagyon gyorsan találnának, vagy kikényszerítenének egy indokot arra, hogy bevonuljanak az országba. A Kárpát-medence fontos, az oroszok sem hiába nyomulnak.
Anno a Habsburgok sem unaloműzésből gyúrtak arra, hogy a törököt kitoloncolják.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.20. 17:31:04

@a nagy hohoohooo:

Vergődhetsz, ahogy a kedved tartja, de ettől méga biztos pártválasztók körében a Fidesz 37%-on, a Jobbik meg 28%-on áll.

Míg kis kedvenceid JELENLEG így állnak:

MSZP - 19%
DK - 7%
Együtt - 1%
PM - 1%

És ezek a senkiháziak csak veszíteni fognak a támogatottságukból, ahogy fogyatkozni kezd a bizonytalanok száma.

Endre Hídvégi 2015.03.20. 17:36:30

@a nagy hohoohooo: te arc és név nélküli gyáva szar! Mocskos bérkommentelő vagy, olyan hülyeségeket írsz, hogy téged (ha lenne)elmegyógy intézetbe kéne zárni. Ráadásul egy nárcisztikus fasz is vagy, aki azt hiszi, hogy már elérte a metrón a kapaszkodót. Hát, nem érted el...Jobb lenne, ha begognád a pofád és elhúznál a sunyi fenébe...

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.20. 17:37:01

@dr kotász:

" Európa kézben tartásához Közép Európa az egyik kulcs."

És honnan veszed, hogy Kőzép-Európa lakossága kulcs akar lenni a zsidók hatalmi játszmáiban?

Ez a Közép-Európa már nem az a Közép-Európa, mint amit 25 évvel ezelőtt be lehetett hülyíteni a számolatlanul szórt lakossági hitelekkel, meg a csilli-villi reklámokkal.

♔bаtyu♔ 2015.03.20. 17:40:57

@beszélő majom: Azért ez durva, hogy a ballibsik összlétszámát elérte a Jobbik. Ezeknek szerintem 2018-ban is becsengettek. Ehhez képest elég optimisták, különösen Gyurcsány,

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.20. 17:44:29

@dr kotász:

"Amint döntéshelyzetbe kerülnének, valószínűleg a natoból való kilépésnek a gondolatát sem lenne elég idejük megfogalmazni. Az M1-en a nato harckocsi felvonulást tartana valószínűleg."

Igen, az egykori Szovjet Hadsereg is harckocsi felvonulást tartott, amikor a keleti katonai blokkból távozott Magyarország :)

Volt egy plakát is róla: "továrisi konyec" - ez volt ráírva :)

♔bаtyu♔ 2015.03.20. 17:44:40

@beszélő majom: Igen, úgy tűnik, hogy kezd felnyílni az emberek szeme.

Pár év múlva már a NATO-ból való kilépésnek is elég támogatottsága lesz, különösen, ha az USA ezt a Mo.-t veszélyeztető politikát folytatja.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.20. 17:45:45

@♔bаtyu♔:

"Azért ez durva, hogy a ballibsik összlétszámát elérte a Jobbik."

Nekem nincs ellenemre, hogy a libsik ide jutottak :)

2015.03.20. 17:50:33

@beszélő majom: Tudod mi a különbség pl. egy osztrák és egy orosz kórház között pubi?
Elárulom, a lakosság 98 %-a rettegne, ha tudná, egy orosz kórházban milyen körülmények várnának rá, ha bekerülne. Osztrák kórházhoz már volt szerencsém, nem ad okot félelemre. Ez az egyik lényege a kulcs szerepnek a lakosság szemszögéből.

Az írásod tartalmi és fogalmazásbeli jelzéseiből látszik, hogy nem kaptál és nem szereztél, még ha lehetőséged is volt rá, komolyabb tudásanyagot. Ebből a pozícióból feltenni elavultan manipulatív és fenyegető kérdéseket, és eredményt várni tőlük... merő tájékozatlanság:) Ez a szellemi tőke egy focimeccs jegy megvételére és felhasználására nyilván elegendő, másra használni felesleges időpocsékolás.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.20. 17:56:05

@dr kotász:

"Elárulom, a lakosság 98 %-a rettegne, ha tudná, egy orosz kórházban milyen körülmények várnának rá, ha bekerülne. "

Hülyeséget beszélsz. Életedben nem jártál még Oroszországban :)

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.20. 17:57:35

@dr kotász:

"Az írásod tartalmi és fogalmazásbeli jelzéseiből látszik, hogy nem kaptál és nem szereztél, még ha lehetőséged is volt rá, komolyabb tudásanyagot."

Te viszont remélem, tudod, hogy a "hiteltelenítés" elnevezésű trükk az egy tipikus érvelési hiba :)

a nagy hohoohooo 2015.03.20. 18:00:47

@Endre Hídvégi: Ejnye Endre egy fazon,Endre Hídvégi bicikliző majom :www.facebook.com/endre.hidvegi antizseni-köznyelven säggfej-érdeklődve nézegeti a Windsori kastélyban a királyi WC fajanszot miután az idegenvezető ismerteti annak szuper működését,mégpedig,hogy ez a herkentyű kétszer többet tud mint bármely másik,kipróbálhatom kérdi?
Természetesen,...lecsüccs,nagydolog,s láss csodát a herkenytű kitörli a sejhaját.
Gatya fel,antizseni-köznyelven säggfej-hitetlenkedve behajol mire a szerkezet pofántörli,gúnyosan felkiált mégsem olyan szuper nem végeztem dolgom,ám mégis törölt.
Erre az idegenvezető uram ez jól működik a sägget legyen bármilyen a formája mindig felismeri...

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.20. 18:01:30

@dr kotász:

"Szinte biztosra vehető ennek nyomán egy felkelés kirobbanása. "

Az Euromajdan nevű zsidó módszer hazai adaptálásában tényleg verhetetlenek vagytok :)

Ősz óta minden héten KÉTSZER is megbuktatjátok Orbánékat a többmilliós felháborodott tömeg élére álló aktivistáitokkal :)

A Szíriából a nyakunkra küldött szarházi CIA-ügynökötöknek már öntik az aranyszobrát :)

A március 15-re szervezett liberális ellenzéki GIGA tüntetés meg egyszerűen lenyűgöző volt :DDD

sielfis 2015.03.20. 18:06:02

Ballibes f@szok ti fogjátok kapni nemsokára (2018)nem biztos, hogy akkor is irogathattok baromságokat, mint most! De vez sem tetszik mi? Akkor megtudjátok, mi a szólás szabadság ..vonulhattok a játszótéren - egy mást kerülgetve baromarcúak...

a nagy hohoohooo 2015.03.20. 18:18:22

@beszélő majom: Szeretem a zenét,remélem te is buta nemzetthynáci ..
"Republic : Repül a bálna dalszöveg - Zeneszöveg.hu
www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/.../republic/repul-a-balna-zeneszoveg.ht...
Repül a bálna. Ez a parancs. Érik a narancs. Repül a bálna. Repül a bálna. Aki hülye, az is marad!
Hogy a Jobbik egyre türelmetlenebbül toporog a kapuk előtt, hatalomba törekedvén, az nem újdonság. Az újdonság az, hogy elnökük most úgy tesz, mint aki illedelmesen kopog. Korábban még TV-székházak lerombolásával fenyegetett, most nyájasan mosolyogva kér bebocsáttatást, még bukétát is hozott a háziasszonynak. Már nem békét bont, ellenkezőleg: békét ígér. Így sokkal veszélyesebb.
Esküdni mertem volna rá, hogy most kiadós »gyurcsányozás« jön. Gyakran hallom, hogy a szélsőjobboldalt Gyurcsány Ferenc hozta a nyakunkra.

Pedig nem. A szélsőjobboldalt szerintem elsősorban Orbán Viktor – és a FideSS – hozta a nyakunkra. Tény, hogy a szocialisták kormányzása idején volt olyan időszak, amikor Gyurcsány és az MSZP a politikai haszon reményében kijátszotta a »rasszista kártyát«. Ne mentsük fel tehát Gyurcsány Ferencet, de az ő felelőssége ebben összehasonlíthatatlanul kisebb, mint Orbán Viktoré. Emlékezzünk vissza, hogy Stumpf István, az első FideSS-kormány kancelláriaminisztere milyen koncepcióval állt elő 2003 nyarán. Stumpf úgy gondolta, hogy a következő választáson a jobboldal számára azzal lehet megteremteni a biztos kormányalakítás lehetőségét, ha egy átfogó és egyeztetett stratégia részeként a FideSStől balra álló MDF, valamint a tőle jobbra lévő, a MIÉP helyébe lépő Jobbik önállóan bejut a parlamentbe. Megjegyzem: a Jobbik akkor még mozgalomként működött, hónapok múlva, 2003 őszén alakult párttá. De a közös kormányzás reményében a FideSS már akkor szövetkezni akart vele.

A Jobbik kezdetben »nemzeti radikális« irányt vitt, a cigányellenesség, az antiszemitizmus később lett a védjegye.

Valóban, de a FideSS éveken át szótlanul tűrte, hogy ez a védjegyévé váljon, és csak akkor próbált elhatárolódni – nem túl meggyőzően –, amikor úgy ítélte meg, a Jobbik a saját politikai érdekeit veszélyezteti. A Jobbik szellemét a FideSS engedte ki a palackból, de azt oda visszazárni már nem tudta. A szélsőjobboldal megerősödése szerintem a társadalom kettészakítása nélkül is nehezen valósulhatott volna meg, ami szintén a FideSS politikájának a következménye. Feltétlenül egyetértek azzal a gondolattal, hogy Orbán Viktor és a FideSS történelmi bűnt követett el, amikor 2002-ben a kokárdát választotta kampányjelvényként: magyar zászlóval különböztették meg a magyart a magyartól.
Most nincs időnk elmerengeni a sztyeppéket nélkülöző hegyi népek szánalmas sorsán, inkább ismerkedjünk a Jobbik új arcával. Magyarország bajban, közjogi és szociális válságban van. Miközben forr a világ bús tengere (ezt nem Vona mondja, hanem Berzsenyi, de olyan szép, hogy akár ő is mondhatta volna), a magyarság elfáradt. Vona szerint belefáradt a Fidesz és az MSZP hideg polgárháborújába. Új erőre csak akkor kap, ha jön valaki, aki békét teremt. És ki lesz ez? Na ki? Természetesen a Jobbik. Kétségkívül ehhez az eddigitől különböző retorikát kell alkalmazniuk. Bunkó helyett olajág, Magyar Gárda helyett üdvhadsereg. A Jobbik célja újabban a „békés, nyugodt építkezés”. „Az országot nem felforgatni kell, hanem higgadtan és nyugodtan felemelni… Ezért – és amit most mondok, kérem, minél több emberhez juttassák el -, ha a Jobbik kormányra kerül, soha senkinek nem kell félnie azért, mert valamelyik párt szimpatizánsa. Magyarország problémáit nem láncfűrésszel kell kettévágni, hanem sebészi pontossággal gyökérkezelni.”
Hát, a gyökérkezeléshez az érzéstelenítő szurit mindenesetre megkaptuk. Mostantól a Jobbik a „higgadt, nyugodt erő” (ez kicsit használt jelmondat ugyan, de mindig beválik), sőt, Vona ugyan nem fog „Szanyival ölelkezni”, mert „azért mindennek van határa”, „de törekednünk kell valamiféle megegyezésre”.
Vona jó érzékkel tapint rá arra a két okra, ami miatt sokan viszolyognak a politikától. Az egyik valóban a háborúskodás, a másik pedig a politikusok tisztességtelenségéről való közvélekedés.

De mielőtt sírni kezdünk a meghatottságtól, érdemes belekukkantani mondjuk a kurucinfo friss cikkeibe, amely lappal Novák Előd alelnök saját interjúja szerint „bajtársi viszonyban van”, és „kérésének többnyire eleget tesznek”. Mert persze azoknak a híveknek is kell táplálék, akik nem akarnak az újfajta vegetáriánus politikai kosztra átállni. Az „Ajánló” rovat szerint a Mein Kampf , „Adolf Hitler történelmi munkája” „szép kiállítású kötetben” megrendelhető. Olvashatunk cikket a „cigánypestisről”, a „zsidó sajtóról”, valamint a gettó felszabadulásának tiszteletére arról, hogy a nyilas uralom alatt voltaképpen alig pár ezer zsidót gyilkoltak le, ez is érthető, hiszen a zsidók az ellenségnek drukkoltak, és az árulókat már az Egri csillagokban is kivégezték. A Jobbik feje fölött rajokban repkedő békegalambok mintha még nem lennének szobatiszták. Vigyázzunk a fejünkre.

♔bаtyu♔ 2015.03.20. 18:22:37

@beszélő majom: A sürgős családi ügyben távozott Goodfriend azóta új állomáshelyet kaphatott Alaszka lazacok és jegesmedvék számára kiváló adottságú északi részén. A "magyar" liberális média szerint szerencsés, hiszen egyedül szolgálja az USA érdekeket a vad természetben, bár e média szerint az IMF hitel is tiszta mázli volt.

♔bаtyu♔ 2015.03.20. 18:23:29

@a nagy hohoohooo: Na ezt inkább hadd döntse el a többség és itt Mo.-n.

a nagy hohoohooo 2015.03.20. 18:28:41

@beszélő majom: Becsinálok a röhögéstől megint-még mindig a zsidók,zsidózol ,ugyi érvek helyett brhüüüü..ugye a tanáraid azok voltak a hülyék..brhüüüüü...

Neked Mint Mórickának mindenről a nő nemiszerv jut eszébe ,neked buta nemzetthyáci a zsidók,ebből azt látszik,neked az a bajod a zsidókkal ,hogy egy ,vagy több komcsi dugta a nődet/az anyád.....tőlük vannak a gyerekek akik most apának szólítanak,vagy a tesóid..
De van benne öröm is ,ők a normálisok az egész családodban.
ide Rejtő kell:
1-"A tábornok elhúzta ujjait a homloka előtt, hogy népiesen jelezzen egy szomorú elmegyógyászati diagnózist."
Nade nem szokásom félbehagyott munkát végezni,a saját náci szaroddal telekenem a pofád ....
Simicska Lajos óta persze azt is tudjuk, egy demokratikus jogállamban mindenkinek alapvető állampolgári joga hülyének lenni. Jó, de ennyire ........
Ne zsidózz,zsidónak lenni nem szégyen vagy dicsőség. Mint ahogy kereszténynek,mohamedánnak, szőkének, barnának, kék vagy zöldszeműnek sem az.
Mert az előítéleteket a mindig a tudatlanság okozza. Az a tudatlanság, amely tévhiteket szül, félelmet generál, gyűlöletet fokoz.
Ha nem tudnád a zsidók előbb voltak itt a Kárpát medencében,Árpád a királyuk is volt,úgy 10 évig ,a véreink keveredtek ,nehogy úgy járj mint Chanád.
A magyarok és a zsidók közti viszony a honfog­lalás előtti időkre nyúlik vissza, és kezdetben kifeje­zet­ten baráti. A hét törzzsel karöltve nyolcadikként zsidó vallású kabarok is érkeznek a Kárpát-medencébe. Az Árpád-házi királyok idejében sok zsidó menekül hazánkba a nyugat-európai pogromok elől. A magyar nemzet ugyanis csak nagyon lassan enged Róma antijudaista, zsidóellenes követeléseinek. A két nép közti jó viszony a történelmi (katolikus) kereszténységnek a magyar társadalomba való beágya­zó­dá­sá­val kezd rosszra fordulni. Az ország tragédiájához pedig többek között a zsidók meg­bélyeg­zése és szeparációja vezet.

Zsidók tulajdonképpen már a római korban is élnek hazánk területén. Amikor i. sz. 70-ben a rómaiak lerombolják a jeruzsálemi Templomot, megkezdődik a nagy diaszpóra, vagyis a zsidóság szétszóratása a föld minden tájára. Hazánk területének zsidó lakosságát egyrészt Rómából érkező zsidó kereskedők, hivatalnokok, iparosok, másrészt Júdea területéről idehurcolt rabszolgák alkotják. Ez utóbbiak azzal a három légióval érkeznek, akiket 132 és 135 között a Bar Kochba-féle szabadságharc leverésére vezényelnek innét Júdeába.
Magyarok a kazárok között

A történelem során először 830 tájáról olvashatunk feljegyzéseket a magyarokról, akik ekkor Bizánc szomszédságában bukkannak fel. A „barbár és túlságosan vad s hatalmas népek" - akik a bizánci forrásokban ungr, hun és türk néven ismeretesek - megjelenése félelmet kelt a környező nemzetekben. A Kazár Kaganátus szomszédságában, az első vajdájukról elnevezett Levediában találnak ideiglenes lakhelyet, ekkor kerülnek szoros sorsközösségbe a kazárokkal. Bíborbanszületett Konstantin bizánci császár (913-959) A Birodalom kormányzásáról című művében például azt írja, hogy a magyarok „együtt laktak a kazárokkal három esztendeig, s minden háborújukban együtt harcoltak".
Talán emiatt nem is nevezhető teljesen légből kapottnak a következő, a magyarok eredetével kapcsolatos feljegyzés: „Egyébként a magyarokról közismert, hogy egyetértenek azzal a szóbeszéddel, sőt, büszkélkednek is vele, hogy ők a zsidóktól származnak." (Harigerus abbas Lobiensis / Aegidius Aureaevaliensis, kb. 1000/1250)
855 körül a kazár kagán küldöttséget meneszt az etelközi magyarokhoz, s nemzetük fejévé Álmos akkor még kiskorú fiát, Árpádot emeli. E gesztus elfogadásával Álmos tulajdonképpen a kazárok bábfejedelmévé válik, mely kötöttségtől a 870-es években szabadul. Etelközben a magyarokhoz a kazárok nemzetségei közül kiszakadt kabarok (kavarok) csatlakoznak szintén a 850-es években, s 881-ben már együtt is harcolnak. "

Bárki bármit mond, én kedvelem Simicska Lajost, szívem együtt dobban az övével ,ő mindig kitartott elvei mellett („mindenkinek jogában áll hülyének lenni”)....brhüühüü....

a nagy hohoohooo 2015.03.20. 18:34:55

@♔bаtyu♔:
Már csak te hiányoztál a batyu ,a nemzetthynácik egyik legnagyobb hímvesszője! Nem is lehetne a magyarság jelenlegi infantilis állapotát nélküled demonstrálni.
Vitakultúra ,döntés mi a vezényszóra ,kolompra masírozó náciknál?Kedves batyu, te egy érzéketlen pártkatona vagy. Képtelen vagy felfogni, hogy emberek - pártállástól függetlenül- nem tudnak számlákat fizetni, élelmiszert venni. nagyjából semmit, ami a mindennapokhoz kell. Nem mindegy neked, milyen pártot tartják ezek szimpatikusnak?
Olyanfajta idióta lehetsz, akit lehet idomítani, mint Pavlov kutyáját: nézd Blöki, ballibsi! Harap!
Na, akkor most ül, marad!
A jobboldal szokásos eszközeivel él. Eltorzítja a kipécézett mondanivalót, majd érzelmi húrokat pengetve, mindenféle logikát nélkülözve cáfolja azt, ami el sem hangzott. A lényeg, hogy magyarkodjon egy jót és vitapartnerét valamiféle ufónak állíthassa be.
...besírok ótvarnyilas neked mindenki hülye aki okosabb nálad,de a világ nagyobbik része márcsak ilyen,lejött a fáról Széles gravitációja nélkül és jól eltart téged,banánt dobál a rácson át a rózsaszínű pofikádba...
Nem tudom, említettem-e már, te vagy itt a világ legtudatlanabb és legbutább nickje. Tőled bőven elég, ha csak ennyit mondasz: "ballibák...zsidók".. Így is értjük, mit akarsz közölni.
A pont ott kezdődik, hogy a nagyonmélymagyar mindig szeretette a segget. Legyen az külföldi vagy belföldi... pont 2. Ha valaki jobb v okosabb v van véleménye, esetleg még el is mondja, az eleve hülye v rossz... pont 3. Annyira megtanult félni eme csodás nép, hogy Orbánnak,Vonának irtó egyszerű dolga van ezzel meg azzal riogatni a bandáját....
„Itt igaz a mondás: az én hátamon szántani is lehet, csak nemzetiszínű legyen az eke.”

De érvelni az mint Géza bácsi:Géza bácsi csodálkozva nézi Pistikét, aki a fa tövében guggol csukott szemmel.
- Mit csinálsz, Pistike?
- Szarok.
- Ahhoz előbb le kellene tolnod a nadrágod.
- Minek?
- Mert úgy szokás.
- Miért?
- Apád nem tanított meg rá?
- Mire?
- A higiéniára.
- Nem értem.
- Higiénia, tisztaság. Kapisgálod?
- Ne..e..em érte...m!
- Nem is érzed? Tisztasááág. Hm?
- Mi van vele?
- Ááá, reménytelen, hagyjuk.
- Na mi van Gézabá, elfogytak az érvek?

Brhüü szép nap volt,szép este ,csupa móka kacagás ,gyertek máskor is ,jó röhögni az ilyen butákon....brhüü úgy tartják inkább szidjanak ,mint kiröhögjenek,...brhüü..

a nagy hohoohooo 2015.03.20. 18:47:58

@conchita: Édes istenem ,nektek sem a szemetekkel van a baj,hanem a mögötte lévő űr sötétjével,nem tom ismerős a márkajelzés "2 in 1"?

Csak mintának:
Közösen vonult Vona Gábor és az Új Magyar Gárda | Jobbik ...
jobbik.hu/videoink/kozosen-vonult-vona-gabor-es-az-uj-magyar-garda
2014. ápr. 29. - Mivel az új földtörvény nem képes megvédeni a magyar földet, minden lehetséges eszközt megragadni, hogy ezen változtatni lehessen.
Új tagokkal bővült az Új Magyar Gárda | Jobbik.hu
jobbik.hu/kepgaleriaink/uj-tagokkal-bovult-az-uj-magyar-garda
2013. aug. 19. - Augusztus 19-én, hétfőn délelőtt új tagokkal és csendőrökkel bővült az Új Magyar Gárda - tudta meg jobbikos forrásból az Alfahír.

A Jobbik országos listáján az Új Magyar Gárda ... - Index.hu
index.hu/.../a_jobbik_orszagos_listajan_az_uj_magyar_garda_fokapitan...
2014. febr. 5. - A Jobbik országos listáján az Új Magyar Gárda főkapitánya - Vona egyéni jelöltként is indul.

zobod 2015.03.20. 18:49:46

Nem a fidesztől kell várni, hogy csinálja ki a szélsőjobboldali ellenzéki pólust, szívességet téve ezzel a balliberális oldalnak. Miért is tenné, mikor így, egy polarizált ellenzékkel szemben legfeljebb csak saját maga miatt kell aggódnia... amiatt sajnos mostanában kell is.

♔bаtyu♔ 2015.03.20. 18:57:34

Akkor most ezt sűrítsd bele max. 4 mondatba, mert ennyit én nem szoktam elolvasni. Na meg szerintem bele is fér.

Tudományos libsizmus 2015.03.20. 19:06:39

A libsik minden tőlük telhetőt megtesznek a Jobbik kormányra kerüléséért. Rájöttek, hogy a Fideszt külföldi segítséggel sem tudják megbuktatni. Ezért a Jobbikra tesznek fel minden lapot. Őket - úgy gondolják - könnyebb lesz Brüsszel felől megbuktatni.

2015.03.20. 19:14:04

Magyarországon csak egy szélsőség van, a liberalizmus. Ergo ez a poszt teljesen értelmetlen, mert a hülyelibsi szerzője egy nem létező erkölcsi magaslatról próbálja osztani az észt.

rasztaszív 2015.03.20. 19:26:41

@imperial: van több is,de a hatalom közelében közülük az antiliberális klerikálfasiszták vannak.

martineden 2015.03.20. 19:30:11

@Sexual Harassment Panda:..,, ès szerinted mièrt nem nyerhetnek 2018ban??!!
Most őszintèn!"...egy kis matek ,ami ugyan a jobbikosoknak nem megy,ezert elmagyarazom.Nyugaton dolgozik kb 600 ezer emeber,jo esetben a szuleik es nagyszuleik vagy testvereik magyarorszagon vannak es akkor meg a rokonokrol nem beszeltunk,de atlagosan vegyunk 4 embert,ez 2400000 plussz a kint levo 600 ezer.Na ok azok akik nem fognak olyan csurhere szavazni aki szep ovatosan,vagy radikalisan ki akar hatralni az EU-bol.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.03.20. 19:32:05

@beszélő majom: Miért, szerinted az érdekli Viktort, hogy a magyarokat ki irritálja? Szarik rá, sőt...

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.20. 20:00:13

@Vállalhatatlan fordulat:

Már hogy ne érdekelné.

A politikus abból él, hogy megfelel a választói elvárásainak.

Olyan politikusra kevesen szavaznak, aki leszarja, hogy mit gondolnak azok, akikkel meg akarja választtatni magát.

Tudományos libsizmus 2015.03.20. 20:02:05

@beszélő majom:
Libsi barátaink soha sem kikezdhetetlen logikájukról voltak híresek.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.03.20. 20:21:28

@beszélő majom: Viktor már csak 1,5 millió beszélő majomnak akar megfelelni. Mindenki más számára szalonképtelen. Ráadásul Viktor mondta, hogy ne arra figyeljünk, hogy mit mond. Nem a szavaival, hanem a tetteivel szarik a magyar többségre. Arra próbál ügyelni, hogy más ne erősödhessen 1,5 millió fölé. Azt is megértük, hogy az imént a "közmédia" m1 híradója komoly blokkban kakizta a jobbikot.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.03.20. 20:22:14

@Tudományos libsizmus: Már megint több nickkel nyomod? Szokjál már le róla, ezen már mindenki átlát. Olyan vagy, mint egy kiscsoportos ovis. Nem csoda, hogy fideszes vagy.

a nagy hohoohooo 2015.03.20. 20:29:14

@beszélő majom:
Beszarok mit tesz az idomítás a majomnak,majmol...brhüüüüü- ,ha neked kezedbe adnak egy nagy lóf...t, és azt mondják, ez a győzelmi zászló, akkor fennen hordod?

A Nemzeti Együttműködés Programja - Parlament
www.parlament.hu/irom39/00047/00047.pdf
2010. máj. 2. - A magyar választók azt üzenték mindnyájunknak, hogy igaza a nemzet i ..... választópolgárok legfontosabb, immár évtizedes közjogi elvárását : a kisebb ... Az új kormánypolitika ugyanilyen fontos feladata az állam megfelel ő, ésszerű és .... olyanok, akik abból élnek, hogy a szabadságon lévő dolgozót ...

Tugyuk ótvarnyilas neked mindenki hülye aki okosabb nálad,de a világ nagyobbik része márcsak ilyen,lejött a fáról Széles gravitációja nélkül és jól eltart téged,banánt dobál a rácson át a rózsaszínű pofikádba...

a nagy hohoohooo 2015.03.20. 20:33:25

@♔bаtyu♔:

Mongyuk ezt nemhogy soxor leírtad :" Akkor most ezt sűrítsd bele max. 4 mondatba, mert ennyit én nem szoktam elolvasni. Na meg szerintem bele is fér.",de a mentális deficited jelzője is,bocsi,tom,tom döglött oroszlánba nem illik belerúgni,de mindig irigyeltem gyerekkoromba a szomszéd falu gyerkőceit ahogy az uccán a lócitromokat rugdosták....most én élvezem.
Nem kéne osztani azt amiből az evolúció-oly bölcs előrelátással -semmit nem adott,butaságból mindent..brhüü...
."Csak nem járhatok gyalog. Én magyar nemes vagyok! Tán a tudománynak éljek? A tudósok mind szegények. Nem irok, nem olvasok. Én mélymagyar nemes vagyok!
„Hé, paraszt! melyik út megyen itt Budára?
Másik szánva mondja: „Szép öcsém, be nagy kár,
Hogy apád paraszt volt s te is az maradtál.”

Tudományos libsizmus 2015.03.20. 20:52:24

@Vállalhatatlan fordulat:
Aztán melyek a többi nickjeim, hadd halljuk.

outisz 2015.03.20. 23:34:06

@imperial: nyertél. Eddig ez a legviccesebb komment.

hoplita 2015.03.21. 06:02:16

A VolgáBA folyna a vodka...??????
Annak nemcsak Putyin, de én sem örülnék, mert az a vodka dolga, hogy az emberBE folyjon és ne egy folyóBA.

Egy ilyen nyelvi slendriánság mint cseppben a tenger, tükrözi a posztoló hatalmas felkészültségét.
Aki a helyhatározói ragokkal is hadilábon áll, az jobb, ha csendBEN marad és nem próbálkozik nagyívű közéleti, politikai elemzésekkel előjönni.

Muhahahahahaha...!

Endre Hídvégi 2015.03.21. 06:39:40

@a nagy hohoohooo: Az értelmi képességeidet tekintve még ennyit sem vártam tőled.Vegyük szép sorjában: sajnos 1981 óta nem jártam a Windsori Kastélyban, szerintem te meg soha. Nem volt idegenvezető, hivatalos küldöttség tagja voltam. Őszinte sajnálatomra ha mostanában járnék arra, a királyi wc-re nem lenne szükségem,stóma tasakkal élek, ha tudod mi az egyáltalán. te akkor lennél egy igazi virtigli kommentelő, ha ki mernél állni nyilvánosan neveddel, képeddel.De csak gyalázkodni tudsz, egy gyáva szar, alávaló, csótány vagy.Én bárhol, bármikor szívesen találkozom veled, csak éld túl! Tudod az ilyen mocskok mint te, semmivel nem jobbak, mint a nyilasok voltak. Te is egy kis fasiszta vagy, aki megpróbálod előadni magadat, holott az IQ-d a döglött hintalóéval azonos. Csak egy szó a sportról: azért én négy olimpián képviseltem a hazámat, te meg csak ócsárolni tudod. Nem akartam volna trágárságokkal befejezni, de szerény vélemény szerint a legjobb volna, ha mocskos, szájba baszott, büdös kurva anyádnak irogatnál te fasz!

a nagy hohoohooo 2015.03.21. 07:07:53

@Endre Hídvégi:

Derága Baro...ööö...barátom....nem ez nem illik rád,nem valós,Endre,...esse jó...Gügye na ez pontos...azé'örülök,hogy egy ilyen udvarias nemzetthynácival hozott össze a net,még alá is írod a mocskod a beceneveddel:" fasz",szép nekem teccik,biztos örül a családod,leginkább amikor tekersz a bicajjal és köszönnek ,szia "TE FASZ!"..,de miért a nyakadon hordod a nemi szerved?..amúgy jól áll ,pontosan mutatja mekkora fäszfej vagy.
De azé' nem kéne anyáznod ,itt senki nem anyázott ,sőt tiszteljük a te anyádat,megnőttél a 7-es,balatoni út szélén megkeresett pénzén,meg ugyan nem nevelt,de szép nagyra nőttél mint a tejszolgáltatók négylábúak....

ⲘⲁхѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2015.03.21. 10:12:28

@♔bаtyu♔: Nem is tudsz tőmondatnál bonyolultabbat értelmezni, geciputtony!

ⲘⲁхѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2015.03.21. 10:14:24

@beszélő majom: Szijja polivinil! Nyomod, nyomod? Téged most honnan fizetnek ebben a nagy jobboldali médiakáoszban?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.03.21. 10:51:22

@dont be such a nazi: Fordítsuk meg! Milyen tisztességes értelme van a több nicknek?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.03.21. 10:51:53

@dont be such a nazi: Habonyos a csávó. Ha simicskás lenne, akkor nem nyomná, illetve nem így.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.21. 11:19:14

@dont be such a nazi:

Most hallom, hogy a Gyurcsányotokat meg a Bajnaitokat kitiltották az Orosz Föderáció területéről :)))

Na és a Gréczy Zsóti? A Vadai Ági? A Drogos Juhász? A Jávor Beni? A Szabó Timcsi?

Ők beléphetnek még Oroszország területére?

:DDDDDD

Tudományos libsizmus 2015.03.21. 12:46:46

@Κara kán:
Ügyesebben lopj nicket, libsi patkány.
blog.hu/user/62752
blog.hu/user/737491
Te debilis idióta.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2015.03.21. 17:50:48

@beszélő majom:

jé, korábban még a bepereljük, rohattmocskok, hogymerték most meg az önfeledt recskázás?

ennyit értek ruszkifasszopó kurvák, ennyit értek.

DrGehaeuse 2015.03.21. 21:21:14

@beszélő majom:
És az nem durva, hogy a bizonytalanok és nem szavazók létszáma a legnagyobb?

hoplita 2015.03.22. 07:41:12

@DrGehaeuse:
Miért lenne?

Ha ezt összeveted azzal, hogy a zemberek durván 80%-a önálló döntésre képtelen idióta, akkor ez nem okozhat megütközést benned.
Az idiótát a szó eredeti és jelenlegi jelentéstartalmában is értve....

a nagy hohoohooo 2015.03.22. 08:59:37

Ezen be lehet szarni a röhögéstől ,a FideSS szabadságharc a'la Jobbik copy:FOLYTATJUK 2.0 brhüü......

Jobbik programjából:

"Ezt a csatát viszont meg kell vívni, ez lesz
a valódi gazdasági szabadságharc, amely arról dönt, hogy
Magyarország gyarmat marad-e, gyarmatelvű politikai vezetéssel, vagy szabad ország lesz, nemzeti kormánnyal
A Jobbik a hazai és exportpiacra termelő élelmiszeripar talpra állításával azt vállalja, hogy
újranyitjuk és újra felépítjük
a bezárt gyárainkat, megmentjük a jelenleg agonizálókat, emellett újabbakat állítunk be a nemzetgazdaságba
.
Felszámoljuk a külföldi áruk dömpingjét, és a magyar polcokra 80%-ban magyar termékeket tetetünk, megtörjük a
multinacionális bevásárlóközpontok egyeduralmát és nemzetgazdaságunkat leépítő gyakorlatát, a mezőgazdaság és kész
-termék-orientált élelmiszeripar fellendülése révén az arra épülő feldolgozóiparba, gépgyártásba és egyéb ágazatokba is
életet lehelünk, ezzel
minimum százezer tisztességes megélhetést biztosító munkahelyet hozunk létre már az első
ciklusban
. Emellett kiemelt állami támogatást fogunk nyújtani az ágazatban megvalósuló kutatás-fejlesztéshez, hogy
a mezőgazdasági, vízgazdálkodási, élelmiszer-ipari ágazat innovációjában ne csupán felzárkózzunk a világ élvonalához,
de
abban élenjárókká váljunk. A minőségi élelmiszernek egyben tiszta,
egészséges, korszerű és népszerű tápláléknak kell lennie, ehhez pedig a
folyamatos fejlesztések, új technológiák elengedhetetlenek."

MIBŐL FASZOK?!MÉG X.xxx.xxx milliárd.....minek fogják nevezni?

Legyen nemzetthy árvalányhajnak visszaadjuk a szüzességét a gyepün program vagymijafaszom......brhühüü.....
süti beállítások módosítása