A KARD a Facebook-on

Őket ajánljuk

Hírfolyam

Friss topikok

Elérhetőség

A KARD blog

e-mail: kard.blog@gmail.com

Facebook: A KARD

Twitter: @KARD_blog

Kalitkaforradalom

2017.01.24. 16:30 Carnivore

Már megint szabadok vagyunk, így már megint azt tehetjük, amit szabad. A magyar kormány ezúttal az USA hozzájárulásával gondolkodhat és cselekedhet úgy, ahogy épp megengedik neki.

"Engedélyt kaptunk a legmagasabb világi helyről, hogy nekünk is szabad magunkat az első helyre tenni. Nagy dolog ez, nagy szabadság, nagy ajándék" - kommentálta az új amerikai elnök szavait Orbán Viktor.

Mi ez a szervilizmus már megint? Eddig szabadságharcot folytattunk és nem tűrtük el, hogy más országok beleavatkozzanak abba, amit házon belül csinálunk. Eddig mindig visszautasítottuk, amikor az Amerikai Egyesült Államok valamely képviselője magyarországi eseteket kommentált, vitatott ügyek kapcsán állást foglalt, ítélkezett felettünk. Most pedig tárt karokkal fogadjuk a kintről érkező intelmeket, csupán azért, mert megváltozott a politikai széljárás?

És ugyanígy miért is tapsikol állva minden fideszes, amikor Donald Trump Angela Merkel menekültpolitikájával kapcsolatos munkáját bírálja? Mert végre egy nyugati nagyhatalom mellettünk foglal állást? És ilyenkor hol van a szuverenitás? Hol van a másik ország politikai döntéseinek tiszteletben tartása? De legfőképp: ezúttal miért örülünk annak, hogy egy külföldi beszól egy EU-s ország belügyeibe, hiszen eddig tiltakoztunk ellene?

Félreértés ne essék: az teljesen természetes, hogy minden politikai pártnak meg vannak a kedvenc szövetségesei és szívesebben idézik őket, mint ellenlábasaikat. Nyilván az MSZP is szívesebben idéz Martin Schulztól, mint mondjuk Donald Trumptól, amikor a demokrácia állapotáról beszél. De a következetesség az elvhű politika alapköve: ha tehát valaki éveken keresztül azzal kampányol, hogy minden külföldről érkező üzenet a szuverenitásunk megkérdőjelezésére irányul, akkor maradjon is ennél az álláspontnál. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy Orbán Viktornak most Angela Merkel segítségére kellene sietnie, szó sincs ilyesmiről. Csak épp diplomatikusan nem kellene kommentálnia a fejleményeket, vagy legalább távolságot kellene tartania a vitától.

kalitka.jpg

És legfőképp: ha már szabadságharcos-imidzset építünk, akkor ne ugorjunk már bele minden alkalommal egy nagyhatalom ölébe. Egyszerűen hihetetlen, hogy a politikai vezetőink képtelenek feladni a szervilizmust. Ezért van az, hogy Magyarország önmeghatározása mindig ott kezdődik, hogy épp melyik idegen ország kedvenceivé akar válni. És ez nem pusztán üzlet, ez sajnos rég túl van azon. (Gyakran takaróznak ezzel a politikai vezetők, lásd: oroszokhoz dörgölőzés.)

Egy megjegyzés a végére: ezt a szervilis viselkedést szokták úgy magyarázni, hogy "kis országok reálpolitikája", ami azonban valójában nem takar mást, mint a nemzeti szuverenitási elvek feladását, a gyengeség kinyilvánítását és az erősek előtti meghajlást. Csakhogy egy öntudatos, erős és egészséges nemzetnek nem kell kérni senkinek az engedélyét semmihez.

Tegyük a KARD blogot a könyvjelzők közé

RSS hírfolyam a blog bejegyzéseiről

94 komment

Címkék: külpolitika fülkeforradalom magyar diplomácia Orbán Viktor USA Európai Unió Donald Trump menekültkérdés

A bejegyzés trackback címe:

https://kard.blog.hu/api/trackback/id/tr3112147807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.24. 16:50:17

Ha a jó irányba lépés történik, annak örülni kell, ennyi az egész. Ne mondd, hogy ezt nem érted!

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.24. 16:52:05

"Csakhogy egy öntudatos, erős és egészséges nemzetnek nem kell kérni senkinek az engedélyét semmihez."

Atya Isten, te fasiszta vagy! Nem kell odafigyelni Brüsszelre, a liberális rendszerurakra, a Velencei Kamubizottságra, s még számtalan ballibetető szervezetre??? Ilyet csak fasiszta és antiszemita ember mondhat!

Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2017.01.25. 08:17:11

Nagyon helyes. Látom, tovaris birca, még azelőtt elhelyezte propagandánkat, mielőtt a poszt a címoldalra került volna.
Csak így tovább tovaris!

Netuddki. 2017.01.25. 08:22:07

@Carnivore: Ezt hívják tolvaj bűnöző mentalitásnak.
A tolvaj akkor is ajvékol amikor meggyanúsítják, meg akkor is ha tőle lopnak. Mindig csak azt nézi az érdekeinek mi a kedvezőbb.
A tolvajfidesz szemétládái is csak azt nézik nekik mi a kedvezőbb. Nem nekünk magyaroknak, hanem nekik, a tolvajoknak.

Mellesleg megint elloptak pár milliárdot a színes szagos "Magyarország erősködik" szórólapjukra. A postás hozta, a szemétben landolt. De biztos megérte. Valakinek.
Hogy rohadna meg az összes tolvaj!

Netuddki. 2017.01.25. 08:23:59

Értem én, hogy szórakoztató az ocsmánybuleszbirkaszar ostobasága, de azért van egy bizonyos határ.

bbwd 2017.01.25. 08:43:37

"Csakhogy egy öntudatos, erős és egészséges nemzetnek nem kell kérni senkinek az engedélyét semmihez."

eddig nem zavart a beleszólás, amikor a legapróbb, legjelentéktelenebb magyar ügyben is véleményt nyilvánított az USA, az EU meg a sok operettszervezet?

most, amikor kijelentik, hogy elég volt ebből, az országok tényleg szuverének, egyenlőek és mellérendeltek, és ennek mindenki örül, mert helyre állt a világ, ez annyira bassza a csődöd, hogy posztot kell róla írni?:)

szegény, szegény poszter...

Valóság nevű unokahúgotok 2017.01.25. 08:45:39

Kedves Szerző,

látom, nem érted a dolgot. A fideszesek és maga Orbán is azt ünneplik most, hogy az USA nem fog beleszólni (szerintük, feltételezhetően) más, számukra érdektelen országok belügyeibe és nem fogja számon kérni rajtuk a demokrácia-, sajtószabadság- és civilszféraszabadság-kritériumokat.

Orbán részéről az "engedélyt kaptunk" egy ironikus megjegyzés volt, amellyel arra utalt, hogy korábban (legalább is szavakban és a gesztusok szintjén) "nem engedélyezte" a világ legerősebb hatalma neki azt, hogy kajmánkodjon. Számukra (a fideszesek számára) eljött a szabadság - igaz, ez a "szabadság" azt jelenti a valóságban, hogy nem kell szabadságalapú rendszert fenntartani, lehet putyinizálni.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.25. 08:47:50

Elég nagy marhaság a poszt.

Végre egy ember nem függ Sorostól, így a nemzet és Eu rohasztó migránspolitika ellen foglal állást.

Örüljünk neki, és bíztassuk a többieket is, hogy legyen számukra is fontosabb a nemzet, mint Soros és a migránsseggnyalók érdekei.

Netuddki. 2017.01.25. 09:06:27

@Valóság nevű unokahúgotok: Nem az USA-nak kell számon kérni a tolvaj megélhetési politikusokat, hanem nekünk. Ez régen is így volt és most is így lesz.

Az orbán meg mindig a megosztó, diktátor és tolvaj "államférfiakat" (trump, putyin, erdogán, berluszkóni) tekintette példaképnek. Ez sem újdonság, csak szomorú hogy ekkora balfasz tolvaj mini elnökünk van.

Netuddki. 2017.01.25. 09:09:34

@Ballib cenzúrázók réme 22: Ostobenkó lúzer ballibsi provokátor, az vagy! Qrvára unalmas már ahogy kiadod magad hülye tolvajfideszesnek és sorosozol orrba-szájba. Azt hiszed ezzel le tudod járatni még jobban a fideszt? Elárulom, teljesen felesleges az erőlködésed, a tolvajok már éppen eléggé lejáratták magukat.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.25. 09:09:41

Trump két napja elnök és máris diktátor ..?

Nme vesztegeted az idődet, az előítéleteid, és Soros Gyuri által diktált kritikád megfogalmazására.. :DDD

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.25. 09:13:18

@Tibi !:

Tibi kedves...
Ezek a dolgok Soros személyes leveleézésből, és általa elmondott riportokból derülnek ki.

ripost.hu/cikk-itt-a-bizonyitek-soros-gyorgy-nyakig-benne-van-a-migrans-dologban
Az újon­nan kiszivárgott dokumentumok egyértelműen bizonyítják, hogy Soros ha­tal­mas pénzeszközökkel befolyásolja az európai választásokat és az európai migrációt is.

-----
idokjelei.hu/2016/04/soros-azt-javasolja-hogy-az-eu-vegyen-fel-kolcsont-a-menekultek-finanszirozasara/
Soros azt javasolja, hogy az EU vegyen fel kölcsönt a menekültek finanszírozására

BiG74 Bodri 2017.01.25. 09:14:43

@Ballib cenzúrázók réme 22:
Melyik nemzet? Pl. az orosz, melynek a seggét nyalja a magát polgárinak és jobboldalinak valló fityisz meg jobbik?

Amúgy trump ezt mondta: le van szarva mindenki aki épp érdektelen a számunkra. Nem építünk szövetséget, mert bőven erősek vagyunk, hogy bárkit lezúzzunk aki utunkba akad. Le van szarva mindenki aki az amúgy amerikai oldalról erőszakkal kiterjesztett szabadkereskedelem berkein belül nem amcsi. Tehát valójában folytatni fogja az eddigi usa politikát, sokkal erőszakosabban, arrogánsabban. Az orosz segget meg nyalja, mert putyinnak és trumpnak is van egy nagy közös ellensége.
Bush után itt a következő bohóc, akinek kajálják a hülyeségét.

2017.01.25. 09:19:04

@BiG74 Bodri: @Tibi !:

Ne legyetek már olyan ostobák, hogy hozzászóltok ehhez a ballib xx-hez!
Mintha nem tudnátok, ki ez és mi a dolga!??

arckönyv 2017.01.25. 09:19:46

az nem hír, hogy a fidesz birkák elvtelen makik...

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.25. 09:19:59

@BiG74 Bodri:

Természetesen a magyaroknak a magyar nemzet kell hogy fontos legyen.
És ha Trump az aki segít abban, hogy a Merkel és Soros féle migránsbetelepítés ellenében segít nekünk akkor ő az.

Bármilyen segítség jól jön, ezekkel a muszlim megszállással terhelt időkben, mikor a nemzetrohasztó ballibek egyetlen célja a nemzetállamok felszámolása.

Netuddki. 2017.01.25. 09:21:31

@Ballib cenzúrázók réme 22: ripost.hu - bulvár, az ócskábbak közül
idokjelei.hu - ruszki fenntartású félreinformáló oldal

Azért jó tudni miből tájékozódik a magadfajta lúzer troll.
Gejza, az aktivitásod alapján a munkahelyedről nyomatod átlag fél 8 és fél 5 között. Melyik pártszékházban dolgozol kisköcsög? A fidesz, a maszop vagy a századvég? Elmész anyádba a balfaszságaiddal!

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.25. 09:22:39

@MikeBoy:

Jajj de cuki..

A hülye Soros ügynök azt hiszi, hogy neki írok, csak mert ő van a címzésben...

De nem.
A hazugságaitokat cáfolom, és a valóságot mutatom:

Ezt például nem találod meg, se a 444-en, se az indexen:

estiujsag.hu/gardrob/svedorszagi-migransok-eloben-kozvetitettek-egy-no-megeroszakolasat-a-facebookon-2
Három fiatal férfi erőszakolt meg egy fiatal svéd lányt. A 19, 24, és 25 éves migránsok felvették tettüket, és élőben közvetítették egy Facebook-csoportban. Egyikük már megjárta a börtönt erőszakos bűncselekmények és drogok miatt, onnan tavaly áprilisban feltételesen szabadult.

Netuddki. 2017.01.25. 09:23:33

@MikeBoy: Ha már olyan balfaszok a bloggazdák, hogy nem vágják ki ezt a balfaszt, akkor én is jogot formálok az időnkénti megrugdosására. De általában hagyni szoktam.

A tolvajfideszesek meg előbb-utóbb lógni fognak.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.25. 09:24:20

@vénkujon:

Van egy Velencei Bizottság nevű sóhivatal, mely időnként gágog, amikor valahol Európában a nép hallatja szavát az elnyomás ellen.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.25. 09:25:25

@Tibi !:

Te már a határon túl vagy, szóval azt hiszem, kénytelen leszek felkeresni téged, majd elbeszélgetek osztályfőnököddel.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.25. 09:25:34

@Tibi !:

Aranyos..

Persze ne zavarjon, hogy a cikben ott van feltüntetve az eredeti dokumentumokra mutató link, ahol Soros kiszivárgott leveleésze található.

Az agynélküli tagadása a tényeknek egyre röhejesebb Tibi ...

soros.dcleaks.com/

LucisFero 2017.01.25. 09:26:45

Nagy szabadság a legfelső engedéllyel: Mészáros Lőrinc all in-t mond be ...

Netuddki. 2017.01.25. 09:29:13

@Ballib cenzúrázók réme 22: © Esti újság – Hírek és Bulvár minden mennyiségben

Oldal alján: Etikai alapelvek (estiujsag.hu/category/etikai-alapelveink.pdf)
OLDAL NEM TALÁLHATÓ

No comment
Muhaha!

Azért csak erőlködjél, köcsög lúzer trollocska! Anyád picsáját!

Netuddki. 2017.01.25. 09:30:40

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Anyád picsájával beszélgetsz el ocsmánybuleszbirkaszar!

amado 2017.01.25. 09:30:41

A Kedves Vezérnek jó nagy a szája, belefér Donald farka is Vladimir farka mellé.

vénkujon 2017.01.25. 09:33:34

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: jóvan, de nemzethy viktorunknak mit gágogtak?

Netuddki. 2017.01.25. 09:34:15

@Ballib cenzúrázók réme 22: Nyehehe!
"Agynélküli tagadása a tényeknek" ?????????????????

Ostoba lúzer trollocska, van egy kis különbség a között, hogy "agy nélkül" minden hülyeséget elhiszel, vagy megnézed a forrást, és nem hiszel el minden baromságot amit összeirkálnak.

Úgyhogy csak ne oktassál te negatív IQ tesztes kis fasszopó senki, mert csak saját magadból csinálsz hülyét. Amit mellesleg már itt mindenki tud. Gyorsan váltsál nicknevet gejza, mert a mostani már elhasználtad, senki se kíváncsi a hülyeségeidre.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.25. 09:36:42

@Tibi !:

Ezt szeretem bennetek.

A migránsok akiknek a seggét parancsra nyaljátok sorba erőszakolják meg asszonyainkat és lányainkat EU szerte.

Te meg, mivel védhetetlen az aljas tettük, agész egyszerűen letagadod az eseteket.
Persze ebben az esetben nehéz dolgod van, mert muszlim tetvek osztották meg élőben a videót, de azért megpróbáltad...
Ügyes vagy.

Itt szemezgethetsz az esetek között te szarzsák !
www.google.hu/search?q=migrant+muslim+rape+video&oq=migrant+muslim+rape+video&aqs=chrome..69i57j69i60.511j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=migrant+muslim+rape

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.01.25. 09:40:32

A fidesznek senki nem dirigal kulfoldrol. Ez a mostani eset is csak az alternativ tenyek koze tartozik:-)

444.hu/2017/01/23/donald-trump-safe-space-eben-a-hazugsagot-alternativ-tenynek-kell-hivni

Netuddki. 2017.01.25. 09:45:42

@Ballib cenzúrázók réme 22: A qrva anyádat erőszakolták meg, ennek a mellékterméke vagy magad is. Ezért uszulsz annyira a migráncsokra. Fordulj cicológushoz, vagy föl kisköcsög!

A mocskos tolvaj fajtád, amikor nem tud ész érveket felhozni, akkor kezd el sorosbérenecezni, migráncssimogatózni. Figyelmen kívül hagyva az apróságot, hogy itt senki nem simogatta migráncsokat, se a sorost. Szóval a jó qrva anyád nyalja a migráncsok seggét, meg tagadja le ami megtörtént. Idézni nem tudsz bazmeg, hol tagadtam le ezeket, mi?

Qrvára nem érdekel a tolvajfidesz propaganda kisköcsög! Van itt elég más baja a magyaroknak. Lehet hogy azt hiszitek qrva okosak vagytok amikor elhallgatjátok ezeket, és átbasszátok a jónépet, de majd emlékezz mindezekre, amikor a talpad alatt fütyül a szél. Nemcsak a tolvajok lesznek megbüntetve, hanem a magadfajta tolvajrendszer kiszolgálói is! Egyenként lesztek levadászva! Ne feledd!

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.25. 09:47:43

@Sipi [CH]:

Tekintve hogy Soros Gyuri és álciviljei fogják eldönteni világszerte hogy mik a tének, így meglehetősen megalapozott az "alternatív tény" fogalmának a bevetzetése.

888.hu/article-a-facebook-soros-gyorgy-segitsegevel-uldozi-az-alhireket-nemetorszagban
A Facebook jelenleg azt teszteli, hogy hogyan tudja megkönnyíteni a felhasználói számára az álhírek jelentését.
A bejelentések ellenőrzését nem maga a Facebook végzi, hanem egy Soros György által támogatott szervezet, az International Fact-Checking Network (IFCN).

----

Ha hozzávesszük, hogy neurális hálóval Soros más civilszervezeteivel a közösségi oldalak politikai befolyásolásának lehetőségét kutatja, akkor adva van egy egy ember aki manipulálni akar, és adva van egy hírfolyam amit ő cenzúráz.

888.hu/article-soros-titkok-iv-internetes-megfigyelesen-dolgozhat-az-open-society
Soros-titkok IV.: Internetes megfigyelésen dolgozhat az Open Society
felhasználói aktivitásról készít rendszerezett térképeket, amelyeket később algoritmusokon keresztül egyedi, online preferenciák manipulálására használ fel.

Netuddki. 2017.01.25. 09:58:57

@Ballib cenzúrázók réme 22: Tévedésben vagy kisköcsög! A helyzet az, hogy senki nem akar neked érvelni, vitatkozni veled. Menthetetlen vagy, húzzál a picsába a blog.hu-ról a birka haveroddal együtt! Vagy le lesztek vadászva! Igen, még Bulgáriában is lúzerek...

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.01.25. 10:03:15

@Ballib cenzúrázók réme 22: Forditva ulsz a dakota lovon, kispolgar:-)

Nem erted a civilseg mibenletet. Ha hiszed, ha nem, pontosan az a dolga a civil szervezteknek, hogy az orban, trump es putyin felek porazait szorosan tartsa es szajkosarat tegyen a szocipatakra, akiket a csocselek hatalomba emelt.
Ez a demokracia alapja.

A demokracia ugyanis nem a tobbseg diktaturaja. Utoljara ilyet Weimarban lathattunk a mult szazad harmincas eveiben, amikor egy a tobbseg altal megvalasztott szociopata felrobbantotta a vilagot. Nincs az a megvalasztott vezeto, akinek joga van kisebbsegeket nem egyenrangukent kezelni. Nincs az a lenok, miniszterelnok, sot, nincs az a kiraly, aki ezt megteheti. Senkinek nincs joga teljhatalomhoz.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.25. 10:12:28

@Sipi [CH]:

Márpedig Soros és kegyeltjei pont erre törekednek.
Kritika nélküli világuralomra.

Hisz ők szerkesztik a híreket, ők cenzúrázzák azokat, és most dolgoznak a stratégián, hogy kinek mélyen értékben mit kell adagolni, hogy ő is elhülyített Soros hívő legyen.

MIndezt szigorúan "CIVILEK" közreműködésével, akik a civil források elosztása felet korlátlan hatalommal rendelkeznek.

Tényleg nem érzed a disszonanciát ?

patkányarcúáginéni 2017.01.25. 10:17:24

@Tibi !: Te senki, aki a billentyűzet mögé bújva (amúgy könnyebb megtalálni, mint hiszed!) ocsmánykodsz, lejárattad magad és az "eszmét" amit képviselsz! Szart sem ér a szavad és az elvtársaidé akik itt próbálkoznak!

Szegény lúzer blogger, próbálkozol, he? Szándékkal félre- és belemagyarázol és ez kielégít? Vagy fizetnek érte? Bocs, akkor nem szóltam, meg kell élned valamiből, valóban!

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.01.25. 10:18:34

@Ballib cenzúrázók réme 22: Minden diktatura csocselekenek a felelem, a paranoia a fo mozgatorugoja.

A nacik a zsidoktol feltek, hogy vilaguralomra tornek, a kommunistak a kapitalistaktol es impaerialistaktol ugyanez miatt.

Ti meg mindkettotol.

Rad bizom, hogy levond a kovetkeztetest:-)

Egyebkent ha hiszed, ha nem, a civilek dolga az eroforrasok feletti ellenorzes. A disszonancia ott van, hogy te is civil vagy. Hiszen pontosan neked es mas civileknek koszonheto, hogy orban es trump hatalomra kerult. Es az, hogy le akarnak szamolni mas civilekkel pontosan azt mutatja, hogy a versenyt, amiben egyszer nyertek be akarjak tiltani, nehogy ok is legyozokre talajanak. De le lesznek gyozve ok is egyszer, ahogy mindenkit legyoznek egyszer.

A kerdes csak annyi, hogy szepen, vagy csunyan buknak el. A bukas maga nem ketseges.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.25. 10:19:53

@vénkujon:

Mindenfélét. Hogy pl. nem szabad alkotmányozni Soros előzetes megkérdezése nélkül.

négyláb 2017.01.25. 10:27:00

Csak az első mondatot olvastam el, mert többet bizonyára nem érdemes. Ebbe a mondatba belekötni, hogy " a legmagasabb helyről kaptunk engedélyt stb. , stb." a hülyeség magasiskolája. Egyrészt: aki nem érti a mondatban rejlő iróniát, jobb, ha távol tartja magát mindenféle elemzésnek tűnő papírkoptatástól, másrészt: idáig nem erről a "legmagasabb helyről" kaptuk az állandó fejmosást, fenyegetést, kioktatást a demokrácia megsértéseivel kapcsolatban? Persze akkor még a libsi Hillarykra, meg a magyarországi helytartóikra (Goodfriend és hasonlók) mint orákulumokra szívesen hivatkoztak az ilyen blogírócskák... Addig, amíg azok osztották az észt, exportálták az amerikai demokráciát, addig minden rendben volt. Most, hogy más szelek fújnak, képtelenek a helyzetet megemészteni....

2017.01.25. 10:27:32

@Ballib cenzúrázók réme 22: Azt állítod, hogy Magyarországon azóta létezik nemi erőszak, mióta migránsok jönnek Afrikából, Közel-Keletről? Azt állítod, hogy magyar ember sosem erőszakolt meg magyar nőt? Azt állítod, hogy a BTK-ban a migránsok miatt és azóta szerepel a nemi erőszak fogalma?

vénkujon 2017.01.25. 10:31:44

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: de, csak most szép komótosan akartalak kikérdezni a dologról, hogy x év távlatában, hogyan vélekedsz a dologról

vénkujon 2017.01.25. 10:32:44

persze nem csalódtam. soros-alkotmányozás stb. fasza:)

négyláb 2017.01.25. 10:37:26

@Valóság nevű unokahúgotok:
Elnézést, előbb írtam, mint a kommenteket olvastam és most látom, hogy előttem is néhányan hasonló tartalmakat közöltek. Tökéletesen egy véleményen vagyunk!

vénkujon 2017.01.25. 10:45:46

a poszternek: magyarország önmeghatározása jelenleg: viktor önmeghatározása. aki a nemzetet kritizálja az orbyt/a fideszt bántsa. innen meg egy ugrás volt megharagudni a gonosz obamára, meg hillaryra

ChemZso 2017.01.25. 11:00:40

"miért örülünk annak, hogy egy külföldi beszól egy EU-s ország belügyeibe, hiszen eddig tiltakoztunk ellene"

Ki és mivel szólt itt bele Mo. belügyeibe? Trump mondott valamit, amiben konkrétan egy szó sem szólt Mo.-ról. Erre reagált Orbán.
Ez így félre magyarázásnak tűnik.

Netuddki. 2017.01.25. 11:11:27

@patkányarcúáginéni: Mocskos tolvajfideszesek, lógni fogtok!

Indriq 2017.01.25. 11:16:27

Az egy dolog, hogy a fityisz bérencek azonnal ugranak, de megkérdezném, ha már ork bán és trump ennyire ugat a "ne szóljatok bele a dolgainkba" elvbe, miért is támadja ovi Sorost (van pénze, arra költ amire akarja) és trump Merkelt (van hatalma, arra használja amire akarja)?
Mellesleg qrva nagy ellentmondás a dolog, ha trump saját magát helyezi előre, akkor szinte mindenféleképpen bele kell szólnia más nemzetdolgaiba és mivel saját maga van elől, az esetek 99%-ában a másik fél fogja megszÍvni.

És hogy tudja ovi feldolgozni a saját szavait, miszerint valakitől ENGEDÉLYT kapott.... egy ilyen szuperhős mini(szter)elnöknek valaki engedélye kell? csalódtam ebben a féregben :) nekem olyan országvezető kell, aki SENKI engedélyétől nem függ!!! :)

Netuddki. 2017.01.25. 11:16:43

@Sipi [CH]: "A nacik a zsidoktol feltek, hogy vilaguralomra tornek, a kommunistak a kapitalistaktol es impaerialistaktol ugyanez miatt."

Féltek a francokat. Csak kellett egy ellenség akikre lehetett uszulni.
Ugyanúgy mint ahogy a tolvajfideszesek uszítják a csahosaikat a "liberálisokra". Itt a lényeg nem azon van, hogy valóban liberális legyen valaki, hanem liberálisnak bélyegezzék.
Aztán majd a vége az lesz, hogy vagy a "liberálisokat" lövik a Dunába a fideszesek, vagy a "liberálisok" húzzák fel a fideszeseket az első lámpavasra. Nem tanultak a történelemből ezek a balfasz tolvaj fideszesek.

Netuddki. 2017.01.25. 11:20:16

@Indriq: "miért is támadja ovi Sorost"

Mert szerinte belepofázik abba, hogy lophatnak-e vagy nem. Meg hát ellenségképnek se rossz.

"És hogy tudja ovi feldolgozni a saját szavait, miszerint valakitől ENGEDÉLYT kapott...."

Szerinted?

ChemZso 2017.01.25. 11:37:40

@Sipi [CH]: Nem, poszter részéről.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.01.25. 11:41:13

@Tibi !: Az agresszivitas mindig felelembol fakad. Orbanek es jobbagyaik azert lepnek fel agresszivan a civilekkel szemben, mert feltik toluk az illegitim teljhatalmukat - mondjuk a jobbagyok eseteben az onkentes untermenschi statusukat es a felelotlenseg illuziojat - , hiszen a civilek feladat pont az, hogy a hatalmi tulkapasokat es a fidesz tipusu tarsadalmi tumorokat kiszurjek es felhivjak a figyelmet a varhato kovetkezmenyekre.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.25. 11:41:23

@vénkujon:

Konkrétan az alkotmányozásról?

Alapvetően hülyeségnek tartom, hogy lett egy új alkotmány. A régit meg lehetett volna változtatni. Viszont a külföldi kritikák még nagyobb hülyeségek, gyakorlatilag semmi konkrétumot nem mondtak.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2017.01.25. 11:42:38

@ChemZso: Pedig nekem nagyon ugy tunik, hogy ha Orban beszel valami olyasmirol amirol szo sem volt, akkor o az aki felremagyaraz. Es eppen erre az orbani felremagyarazasra reflektal a poszt.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.25. 11:44:55

Jobb a semmiről beszélni, mint arról hogy Fürst gyuri nevü szoci polgit éppen rabosítják.

vagy a 4es metró lopikáról

igaz, kard?

konrada 2017.01.25. 11:53:19

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
A franc se tudja: az elöző olyan toldozott-foldozott volt (elvégre az egy diktatórikus puccsra íródott anno), hogy a rengeteg módosítás módosításától már kissé zavaros lett.
...persze ettől a borítót meg lehetett volna hagyni...

...igaz, ezt a tákolmányt is toldozzák-foltozzák...

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.25. 11:56:09

@roli101:

Semmi ilyesmit nem állítottam.
Azt állítom hogy a migránosk érkezése után 5-szörösére nőtt pl Svédországban a nemi erőszakok száma, aminek 80%-át migránsok követték el.
AMígy ezt mérték 2006-ig, ez egyértelműen kiderült publikált adatokból.

Részeletek:
www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape

...

Egyébként pl a gang rape (csoportos nemi erőszak) fogalma szinte ismeretlen volt az EU-ba, amíg a muszlimok tömegesen be nem települtek Európába.

MA meg már a muszlimok a csoportos nemi erőszakot facebookon közvetítik.

Azaz ezt a tettet, nemcsakhogy normálisnak tartják, hanem követendő példának, amit megoszatanak közösségükkel.

Indriq 2017.01.25. 12:20:25

@Ballib cenzúrázók réme 22:
ezt is magyarázd:
www.bra.se/bra/bra-in-english/home/crime-and-statistics/swedish-crime-survey.html
vagy ezt:
www.thelocal.se/20170112/swedens-2016-crime-stats-analyzed

"Seen over a ten-year period, the number of reported rapes has gone up from 4,208 in 2006, partly because of legislative changes in the previous year and in 2013 broadening the definition, according to Brå.

According to Brå's figures, 10,500 incidents of sexual molestation were reported in the country in 2016 – a striking increase of 20 percent on 2015 (when 8,840 were reported).

But once again, 2015 was a year when reported sexual molestation had dropped significantly – it was down by eight percent that year compared to 2014, when 9,640 incidents were reported."

vagy hazudj tovább :)

Elárulom, az interneten BÁRMILYEN témában BÁRMILYEN cikket lehet találni, csak te habonytól megkaptad hogy mit kell szentÍrásnak kezelned :)

2017.01.25. 12:26:53

@Ballib cenzúrázók réme 22: Akkor még egyszer kérdezem, hátha megérted a kérdést. Magyar férfi erőszakolt-e meg magyar nőt? Ismert vagy ismeretlen fogalom volt eddig Magyarországon a nemi erőszak?
Csak ezekre válaszolj, ne ködösíts Svédországgal.

$pi$ 2017.01.25. 12:32:29

@Indriq: "sexual molestation had dropped significantly"

Világos. A muszlimok elmondják, hogy a nemi erőszak náluk nem bűn, ők így büntetik a nőket, akik kihívóan öltözködnek. A muszlimok csokportosan erőszakolják a nőket, felveszik videóra, felrakják az internetre és büszkén terjesztik.

De azért te terjeszted az igét, hogy a nemi erőszakok száma csökkent. Mert jah. Hihető b+!

sas70 2017.01.25. 12:37:07

@LucisFero: De csak addig, amíg nem valami amerikai érdeket fog sérteni, mert akkor elmehet a kettes párjával a picsába!

Indriq 2017.01.25. 12:42:36

@$pi$: vágod, hogy ez svéd oldal? gondolom a kis agyacskádban benne van, hogy a muszlimok mindenhol átvették a hatalmat...

egyre kevésbé vagytok kreatÍvak, ebből nem lesz újabb dohánybolt koncesszió :)

azt is hozzá kell tennem, hogy olvasd el az EGÉSZ mondatot és próbáld megérteni (ha nem megy szólj nyugodtan)

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.25. 12:52:12

@Indriq: Azért valljuk be nyugodtan, a migriintegráció európa szerte teljes kudarc.

A migrik nem növelik, de csökkentik a bünözést, nem termelik a nyugdíjat, hanem növelik miattuk az adókat+nyugdíjkorhatárt, nem jobban képzettek mint az őslakosok, hanem semmire sem alkalmas herék.

Másképp nem buktak volna a migrisimogató pártok Horvátországban, Ausztriában, Magyarországon, nem Le Pen vezetne Franciaországban, nem mondaná a holland miniszterelnök, hogy a migriknek el lehet menni, ha nem tetszik a rendszer (holott a hollandoknál nem 2015ben kezdődött a migriintegráció), nem léptek volna ki a britek.

A migriintegráció teljes kudarc, és főképpen az európai bal és liberális nézetek kudarca.

pamut 2017.01.25. 12:52:50

@Tibi !:
Helló, te magyar hazafi vagy nem fideszbérenc, írtam egy összegzést az eszméletlen pazarlásról, íme neked is idemásolom:

Akkor a tények.
Ezeket nem én mondom, hanem a jobboldali közgazdász, Mellár Tamás:

Az Orbán kormány forrásai, amit vagy külföldről kapott, vagy nemzeti tőkét nyúlt le és égetett el:

--- a manyup, a GDP 10%-a
--- a manyup szétrombolása után még évente 360 milliárd forrás mert leállt a befizetés
--- 2010 és 2015 EU támogatások: több mint a GDP 26%-a
--- a devizatartalékok 4 852 millió euróval csökkentek 2010. június 30. és 2015. december 31. között (35 174 millióról 30 322 millió euróra): GDP 5%-a

Összesen: Csak ezekből, lefelé kerekítve, több mint 41%-nyi forrás.

Mellár azonban csak 2015 év végéig nézte a számokat. Pl. a devizatartalék 2016-ban újabb 6 milliárd euróval csökkent, Orbán feléli a nemzeti vagyonunkat, most már csak 24,384 milliárd euró:
www.vg.hu/penzugy/devizapiac/csaknem-6-milliard-euroval-csokkentek-a-devizatartalekok-2016-ban-480307

Azaz nem csupán a GDP 5%-át kitevő forrást élt fel Orbán a nemzeti vagyonunkból, hanem a GDP 11%-át kitevő összeget.

Ezzel korrigálva a fenti összesítést, már 47%-nyi külső forrásnál, illetve belső nemzeti vagyonfelélésnél tartunk.

Szintén hiányzik Mellár számításából a 2016-os EU-támogatás, azt nem tudom mennyi, de úgy már összesen a GDP 50%-a fölé megy a felélt forrás.

Az látszik hogy:
Soha vissza nem térő, a magyar nemzet számára történelmi esélyt kótyavetyélt el, pazarolt el az orbánmaffia, ilyen aranyeső erre az országra soha nem hullt, és nem is fog, most kellett volna robbanás-szerű fejlődést és növekedést produkálni. Miközben még a visegrádi országok között is sikerült a legutolsó helyre süllyedni.

Az elmúlt hat és fél év volt a magyar történelem legnagyobb dáridója, pénzégető máglyája, pénzpocsékolása, és lopása.

2017.01.25. 12:53:03

@$pi$: Tudnál magyar statisztikát mutatni a magyar nők ellen elkövetett nemi erőszakok számáról, amiből látszik a muzulmán elkövetők száma.
Vagy ha magyar erőszakol magyart az természetes és semmi kivetnivaló nincs benne?
A statisztika szerint a magyar nők 20 %-át erőszakolják meg élete során és még 20 %-át megpróbálják megerőszakolni. És ebben elhanyagolható a muzulmán elkövetők száma.
És te a muzulmánokkal riogatod a magyarok nőket. Minek keresel ellenséget, amikor van itt bőven szittya magyar.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.25. 13:00:41

@roli101: Mo-n nincsenek muzulmán elkövetők, köszönhetően a nemzeti kormánynak.

A migrisimogató ballibnek a kerítésbontogató akcióit legközelebb 2018ban köszöni majd meg a lakosság.

pamut 2017.01.25. 13:10:07

Ja, pár hír, amit a kommunista cenzúrázott orbáni sajtó cenzúrája miatt nem tudhatnak a fideszsajtót olvasó manipulált tömegek:

--- Juhász pert nyert Rogán ellen

--- Izsák fideszes polgármestere épített egy vadászpanziót EU-támogatásból, aztán beköltözött

--- A közmédia vezetői közpénzből kiutaztak Szingapúrba és Új-Zélandra, hogy megkérdezzék a helyi magyarokat, mit szeretnének nézni

--- Tarlós simán megcáfolja saját magát, csak hogy elbuktassa a népszavazást az olimpiáról: szerinte már késő megkérdezni az embereket, 2015-ben kellett volna. Akkor viszont azt mondta, hogy még korai.

--- Transparency International: Romlott a korrupció Magyarországon, már Jordániával és Romániával vagyunk egy szinten

--- Árat emel és szolgáltatást is megszüntet a Magyar Posta

--- 135 év alatt összegyűjtött tervtári dokumentumok áztak el, mert gyorsan el kellett intézni a bürokráciacsökkentést

--- A rendőrség szerint tök oké, hogy a IX. kerületi önkormányzat bagóért szórja a lakásokat a Fidesz-KDNP képviselőinek

--- Az origo tegnap korábban írt meg hírt egy fideszes testület tanácskozásával kapcsolatban, mint ahogy az megtörtént volna, helló újra kommunizmus.

Ezek CSAK az elmúlt 24 órából pár hír!
Évek óta minden nap ugyanennyit vagy még többet hazudik-cenzúrát a fideszes kommunista szennymédia.

Indriq 2017.01.25. 13:11:11

@Halál kamionja mindenkit elgázol: nézzük először a csúsztatásokat.
Ausztriában pont nem a szélsőjobbos lett a köztársasági elnök, hanem a zöld párti.
Magyarországon melyik választást bukta el a bal oldal a migránsok miatt? (az érvénytelen népszavazást? hagyjuk ovi mantráját, a népszavazás ÉRVÉNYTELEN volt)
Franciaországnál annyira nem néztem utána, légy oly kedves és linkelt a közvéleménykutatást, én csak azt találtam első körben, hogy Le Pen a legnépszerűbb JOBB oldali politikus (www.dailymail.co.uk/news/article-3820001/National-leader-Marine-Le-Pen-popular-right-wing-politician-France-survey-finds.html)
És Emmanuel Macron a legnépszerűbb francia politikus.

A britek nem az általad migránsoknak hÍvottak miatt lépnek ki, hanem a kelet-európai migránsaik miatt.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.25. 13:18:59

@Indriq: Haha!

Én is azt reméltem, hogy folytatjátok a baromságotokat és 2018ban is nyílt társadalommal fogtok kampányolni!

nekem csak jó, hajrá

Tündér 23 (törölt) 2017.01.25. 14:37:35

@roli101: Húz a fenébe, nemes egyszerűséggel.Vidd magaddal az összes hibbantat, mindkét oldalról. Elég nekem a hibbant magyar rész is, nem kell hozzá még adalék más nációból. A normális jöhet, az idióták pedig távozzanak bőrszíntől függetlenül. Bátran lenácizhatsz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.25. 14:51:09

Ez a hazáruló orbán olyan hülye, mint a segg. Ha minden ország azt csinál, ami eszébe jut, azt legjobban a magyarok sínylik meg, a magyarság legnagyobb arányában van ellenséges országban. Nekünk kéne leginkébb kampányolni az EU mellett és az EU egységesítő szabályai mellett.

$pi$ 2017.01.25. 14:55:47

@Indriq: "vágod, hogy ez svéd oldal?"

Persze! Óvodás szint felett ez már nyilvánvaló.

"gondolom a kis agyacskádban benne van, hogy a muszlimok mindenhol átvették a hatalmat..."

Mi a francokat jelent az, hogy a "muszlimok átvették a hatalmat"?

"egyre kevésbé vagytok kreatÍvak, ebből nem lesz újabb dohánybolt koncesszió :)"

Vegyél be valamit, ez már nagyon zavaros. Hogy a fenébe jön ide a trafik? Sehogy...

"azt is hozzá kell tennem, hogy olvasd el az EGÉSZ mondatot és próbáld megérteni (ha nem megy szólj nyugodtan) "

Öreg, az "egész mondat" meg az egész hozzászólás kábé százszor egyszerűbb mint ahogyan azt te elképzeled. A muszlimok erőszakolnak, a muszlimbarát európai kollaboránsok hazudoznak, a magyar ballibek meg hangosan mosdatják a homokinégereket mintha fizetnének érte. Értjük.

$pi$ 2017.01.25. 14:57:37

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: "Nekünk kéne leginkébb kampányolni az EU mellett és az EU egységesítő szabályai mellett. "

Vicces, hogy nem tudod Orbán például az egységes európai hadsereg mellett kampányol. Ahhoz képest, hogy napi 8 órában itt szidod a csávót nem sok mindent tudsz róla, ugye? :D

Tündér 23 (törölt) 2017.01.25. 15:01:18

@Ballib cenzúrázók réme 22: Téged is melegebb éghajlatra küldelek. Nem lehetne minket emberszámba venni?

$pi$ 2017.01.25. 15:05:46

@roli101: "Tudnál magyar statisztikát mutatni a magyar nők ellen elkövetett nemi erőszakok számáról, amiből látszik a muzulmán elkövetők száma."

Ezt gondold át újra. Olyan ez öregem, mintha bevinnének ittas vezetés miatt és azt követelnéd, hogy mutassanak statisztikát arról, hogy hány gyalogost gázoltál halálra az előző hónapban.

"Vagy ha magyar erőszakol magyart az természetes és semmi kivetnivaló nincs benne?"

Ezt meg úgy hívják, hogy "szalmabáb érvelés", egy szándékos érvelési hiba.

"A statisztika szerint a magyar nők 20 %-át erőszakolják meg élete során és még 20 %-át megpróbálják megerőszakolni."

Ezt meg úgy hívják, hogy marhaság.

"És ebben elhanyagolható a muzulmán elkövetők száma."

Fasza. Én sem gázoltam halálra senkit ittasság vagy gyorhajtás miatt. Szerinted ez feljogosít arra, hogy ittasan vezessek?

"És te a muzulmánokkal riogatod a magyarok nőket."

Én senkit nem riogatok. Jeleztem, hogy a hír, mi szerint sédországban csökkent a nemi erőszakok száma a muzulmánok betelepítése óta nyilván hazugság. Ennyi. Ne hazudj rólam marhaságokat.

"Minek keresel ellenséget, amikor van itt bőven szittya magyar. "
Nem keresek ellenséget, egyszerűen azt akarom, hogy kevesebb hazugságot terjesszenek. A hazugság az hazug országhoz vezet, tudod?

DrGehaeuse 2017.01.25. 15:56:06

@bbwd: Írod: "..most, amikor kijelentik, hogy elég volt ebből, az országok tényleg szuverének, egyenlőek és mellérendeltek, és ennek mindenki örül, mert helyre állt a világ.."

Orbitális tévedés!!! A háttérhatalom rendszere egy és oszthatatlan, uralkodása örök és minden olyan területen érvényesíti az érdekeit ahol azok egyáltalán bármilyen formában manifesztálódnak. Sajnos Magyarország több szempontból is fontos nekik, így az aktuális kormányzatot mindíg kontroll alatt tartják valamilyen formában. Ez semmit sem változik még akkor se ha (látszólag) mégoly unortodox fazon lesz az USA elnöke mint ez a trumpika nevű zenebohóc.
Van azonban a világhatalmi piramisnak egy alsóbb foka amely több egymással versengő, ideológiában és stratégiában eltérő gondolkodású csoportra oszlik. Ezek közül 3 jól kitapintható (agyafurtabb elemzők többet is tudni vélnek).
1. Washington-London-Wallstreet --- liberális, szabadkereskedelmi, pénzügy "innováció"-ra építő minden reáljövedelmet elszívni és újraelosztani (és jól elherdálni) törekvő bagázs, open-society. LMBTQ stb. Kirakatemberei: Clinton család, sorosgyuri.
2. Nyew York - Tel-aviv - Pentagon --- neokon, héjja, konzervatív-liberális, (Evangáliumi keresztény, Hitgyülis, Neológ), America first! (but after Israel), protekcionista, merkantilista, fegyverkező. Kirakatemberek: Trump, Netanjahu.
3. Brüsszel-Párizs-Berlin --- keresztény-szociál-liberális Polkorrekt újbeszélős, (frankfurti iskola) EURO-bürokrata, migránsbefogadó PR-szolidáris. Kirakatemberek: Merkel, Hollande, Graghi, Shultz.

Most annyi történt, hogy a legfelsőbb vezetés kissé megorrolt az 1. sz. csapatra a sok balfékeskedés és a magas költségek miatt
Ezézt most a 2. csoport kap nagyob mozgásteret. Idehaza ez jó hír Lézer Janónak, de nagyon rossz Arrogáns Tóninak. Orv-bán mindenkitől függetlenedni akaró kiemelt ember. Egyik csoport sem jogosult blokkolni csak a legfelsőbb vezetés (Bilderberger group?). Mindhárom csoportnak van helytartója:

1. Arrogáns Tóni
2. Lézer Janó
3. nem biztos, de talán Varga Misu

Sajnos az egyensúly most a 2.sz pólus felé tolódott. Nem azért mert Trump győzött. Trump azért győzött mert az 1.sz. és a 3.sz. csoport egyszerre meggyengült (bár a 3.sz csoport eddig se volt erős). Utoljára akkor volt középen az egyensúly amikor a Clinto a 2. ciklusa végén járt. Az igazi langyosvizes békeidő volt csak nagyon unták odafönt.

Róbert Lesták 2017.01.25. 16:41:20

@Tibi !: A pofád nélkül könnyen mocskolódsz. Menj oda néhányhoz és mondd az arcukba. Esetleg te fogod akasztani őket, akkor viszont bajban vagy. Jelentem a bejegyzésedet, mint gyűlöletkeltő kommentet. Az IP címed alapján hamar rádtalál a rendőrség.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.25. 16:42:13

@$pi$: Már ma kilépne az EU-ból, ha az ellopható pénz nem tartaná vissza. Lázár mondta is a korményinfón.

Róbert Lesták 2017.01.25. 16:44:29

Milyen marha írta ezt a "cikket" ? Mióta beleszólás az a belügyeinkbe, ha azt csinálunk, amit akarunk ?
Ez csak viccnek jó, de annak is säntít:
-Csinálj, amit akarsz !
- Ne szólj bele a dolgaimba! Nem csinálom azt, amit akarok !

$pi$ 2017.01.25. 20:08:16

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: "Már ma kilépne az EU-ból, ha az ellopható pénz nem tartaná vissza. Lázár mondta is a korményinfón. "

Fenét mondta, csak hazudsz!

bbwd 2017.01.25. 22:06:43

@DrGehaeuse: érdekes érvelés, de van benne rendszer:)

no meg egy jó adag igazság...

az 1. és a 3. csoport között meg van átjárás

bbwd 2017.01.25. 22:09:05

@roli101: teljesen hülye vagy:D a statisztikáiddal együtt:P
süti beállítások módosítása